| Autor |
Poruka |
|
Frenk
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 29 pro 2011 20:38 |
|
|
Ptichicaa je napisao: Kinta je napisao: Muz misli na Ni-Mh bateriju i kod nje je tako. Kao i kod NiCd, olovnih akumulatora ... Ali ovdje se radi o Li-Ion bateriji i nju mozes puniti i prazniti kako god pozelis jer nema memory efekta.
Ok, thanx 4 the info, Kinta  Ovo sam ti obećao pa nikako,evo sad http://www.healthcabin.net/index.php?ma ... ts_id=7901
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 21 sij 2012 15:57 |
|
|
O, tek sad sam ovo registriral, thanx Frenk nek stoji u vc memoarima dok se ne upustim u pay pal expirience.  Neg tila san pitat: Ima li neko ideju kako popravit prekidač od ovog modela iz naslova, botun di se stiska je skroz upao unutra i jedva se može stisnit, tribalo bi otvorit mehanizam i vidit ća se di pomaklo i vratit na misto ali ovo izgleda kao da je sve slipljeno, ne vidim kako da rastavim. Možda da isčačkam iglom silikonski botun pa da poićirim šta ima unutra? hmm 
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 21 sij 2012 16:03 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Nemoj cackat, iskoristi garanciju.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 21 sij 2012 16:05 |
|
|
Ptichicaa je napisao: O, tek sad sam ovo registriral, thanx Frenk nek stoji u vc memoarima dok se ne upustim u pay pal expirience.  Neg tila san pitat: Ima li neko ideju kako popravit prekidač od ovog modela iz naslova, botun di se stiska je skroz upao unutra i jedva se može stisnit, tribalo bi otvorit mehanizam i vidit ća se di pomaklo i vratit na misto ali ovo izgleda kao da je sve slipljeno, ne vidim kako da rastavim. Možda da isčačkam iglom silikonski botun pa da poićirim šta ima unutra? hmm  Ne cackaj iglom nista  .... Ako Frenk ima strpljenja nek ti objasni sto i kako,otvarao i popravljao pa zna,ali pre toga mu objasni fino o cemu je problem...ili vidi garantni rok 
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 21 sij 2012 16:08 |
|
|
Ne vidim među papirima da ima garanciju dužu od 8 dana. Ništ, nazvat ću ih...Umeđuvremenu sam ipak isčačkala botun, nije neki problem bio : kak aljkavo napravljeno: metalni botun unutar sklopa je dislociran za 2 mm, zato prekidač i upada  AH
_________________  Sve što rastaviš, muž sastavi prije ili poslije.  .............(  .........  ) 
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 21 sij 2012 16:12 |
|
|
Thanx, pričekat ću Frenka možda vidi ovih dana pa kaže koju mudrost... Zasad sam ugurala papirić da drži silikon van futrole pa dok dur dur, cili mehanizam unutar oklopa bi trebalo zarotirat za 2 mm a oni ga zalipili, neće da mrdne AH 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 21 sij 2012 21:42 |
|
|
Ptichicaa je napisao: Thanx, pričekat ću Frenka možda vidi ovih dana pa kaže koju mudrost... Zasad sam ugurala papirić da drži silikon van futrole pa dok dur dur, cili mehanizam unutar oklopa bi trebalo zarotirat za 2 mm a oni ga zalipili, neće da mrdne AH  Za prvu ruku-uzmi gumu oblika valjka i promjera otvora u kome je bio silikonski taster,odreži komad koliki treba/oko 5mm/ i stavi u otvor tako da guma strši van 1-1,5mm,e da,prije stavljanja površinu koja ide unutra namaži sa 1/4 kapi neostika-seljačko rješenje ali ponekad klapa.
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 21 sij 2012 23:03 |
|
|
|
Ptichicaa, ako ne nadjes gumu, izmjeri velicinu (promjer) rupe. Mozda imam takvu plastiku iz koje se bi mogao izrezat gumbic.
|
|
 |
|
 |
|
Ptichicaa
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 23 sij 2012 15:10 |
|
|
Frank, Lis hvala na odgovoru...Umeđuvremenu je otpao i unutrašnji botun koji ipak nije metalni neg plastični i izgubio se bio unutar sklopa kojeg ne mogu rastavit da popravim tak da je to s gumom dobra ideja da ovaj proizvod nije toliko loše napravljen. Sad ne radi nikako. Uspila sam taj botunčić istrest vanka i sad probajem pincetom kroz rupu vratit ga na mjesto, ak uspijem i proradi, prelazim na tu ideju sa gumom, zvuči dobro. Al sumnjam da će proradit, čini mi se da je i elektronika negdje zaštekala. Čisus poludit ću
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: ELDA - e-power 18650 - o solidnoj cigari i lošoj trgovin Postano: 23 sij 2012 15:37 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Malo sam poblijedio kad si spomenula garanciju od 8 dana. Onda sam provjerio i izgleda da je kod Elde stvarno tako. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |