|
.
Sada je: 05 svi 2026 16:15. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 16:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
mravak
|
Naslov: Re: INNOKIN I TASTE VV Postano: 20 srp 2012 01:11 |
|
|
Majka je napisao: http://www.cloud9vaping.co.uk/epages/yxve46fvrnud.sf/sec6aff1ecf7f/?ObjectPath=/Shops/yxve46fvrnud/Categories/iTaste  što ga duže gledam to mi se manje sviđa. Brijem da bi taj magnet počeo ići tako na živce da bi ga zalemio da se prestane klimat i onaj poklopac vjerovatno ne bi trajao duže od tjedan dana sigurno bi ga pospremio negdje na sigurno gdje ga ne bi mogao nikada naći ne znam nisam si na čisto sa njim 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: INNOKIN I TASTE VV Postano: 20 srp 2012 01:22 |
|
|
mravak je napisao: Brijem da bi taj magnet počeo ići tako na živce da bi ga zalemio da se prestane klimat Magnet se uopce ne klima,poklopac mi i netreba.Jedino sto me brine je 800mah baterija,ali vise za par dana  .......... 
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
|
mravak
|
Naslov: Re: INNOKIN I TASTE VV Postano: 20 srp 2012 01:29 |
|
|
Majka je napisao: mravak je napisao: Brijem da bi taj magnet počeo ići tako na živce da bi ga zalemio da se prestane klimat Magnet se uopce ne klima,poklopac mi i netreba.Jedino sto me brine je 800mah baterija,ali vise za par dana  ..........  Zašto baterija, pa poneseš punjać i kad ponestane struje sjedneš negdje uz utičnicu i popušiš ko čovjek u miru 
_________________ Ako te uhvati napadaj radinosti, mirno sjedni u ćošak i čekaj da te napadaji prođu!  Top III :Habana, Grandmaster, Grenada I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW
|
|
 |
|
 |
|
Majka
|
Naslov: Re: INNOKIN I TASTE VV Postano: 20 srp 2012 01:41 |
|
|
mravak je napisao: Zašto baterija, pa poneseš punjać i kad ponestane struje sjedneš negdje uz utičnicu i popušiš ko čovjek u miru  s obzirom na cijenu struje cisto sumnjam da bi ti netko dozvolio da se spojis na uticnicu i furnjas doiznemoglosti,kada dodem kod none pozorno prati svaki moj korak,sto i kako radim:"I jopet si donija svog onega vraga,ca si nisi moga to doma napunit,vengo si meni dosa struju trosit" a zamisli da jos slucajno mobitel i laptop prikopcam na struju......svaki puta kada vidi laptop misli da je toster i da trosi 2 KW struje.
_________________ Ako ikad budemo išli u zatvor zbog ilegalnog skidanja muzike, volio bih da nas razvrstaju po žanrovima...
|
|
 |
|
 |
Sada je: 05 svi 2026 16:15. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 16:15. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |