| Autor |
Poruka |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Joye eGo-T 2200mAh manual battery with 5-click protection Postano: 30 pro 2011 13:14 |
|
|
Dragi nam Joyetech je danas pustio u prodaju novu bateriju: Joye eGo-T 2200mAh manual battery with 5-click protection u suštini to je isto ono što je HC pre neki mesec izbacio: eGo baterija mod. Samo što se ovde prodaje iz delova, zbirno je jeftiniji od onog sa HC-a - i meni lično deluje lepše i kvalitetnije urađen. Sastoji se od:    Za sada ga ima(imalo je) samo na HG-u, nisu izbacili podatke o tome kako se baterija puni(samo preko USB-a ili može i na eksterni punjač za baterije). To su prva 3 proizvoda na ovom linku: http://www.heaven-gifts.com/gallery-169.htmlPošto je baterija verovatno bez zaštite i barem meni čudnih nestandardnih dimenzija(to će stručna lica bolje znati), mislim da je bolje puniti je samo preko moda. Iskreno sam se prijatno iznenadio kada sam ovo video, hteo sam i da poručim ali jbg: za kratko vreme od kada sam primio mejl, kliknuo na proizvode i otišao na plaćanje - prodali su sve baterije  tako da ću do sledeće prilike da vežbam brze prste, a oni nek malo pojačaju nabavku 
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Joye eGo-T 2200mAh manual battery with 5-click protectio Postano: 30 pro 2011 13:33 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ovako na prvu uz mogucnost pogreske izgleda da se radio o EC bateriji. Nije cista Li-Ion baterija ali nije ni cista LiFePO4. Podaci koje daje HG nisu vjerodostojni pa mozemo samo nagadjati. Ali po svemu sudeci radi se o 3,7V bateriji (3,65V). EDIT: Nasao http://www.globalmarket.com/product-inf ... 58525.html
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Joye eGo-T 2200mAh manual battery with 5-click protectio Postano: 30 pro 2011 13:36 |
|
|
Ko će ga znati, vidim da je bilo baš na o-ruk: nabrzaka stavili na stanje, još brže prodali(mada je, ruku na srce, baterija bilo baš malo). Čudno mi je što za tu bateriju na HG-u piše da je 3,2-3,4 V. Do sada su tela eGo baterija bila višeg napona, a elektronika ih je "peglala" na 3,3 V. Uostalom: ako ova tvoja sa slike paše u ovaj mod, problem rešen 
_________________ Never underestimate the power of stupid people in large groups.
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Joye eGo-T 2200mAh manual battery with 5-click protectio Postano: 30 pro 2011 13:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Joye eGo-T 2200mAh manual battery with 5-click protectio Postano: 30 pro 2011 13:42 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Shaka Zuluf je napisao: Ko će ga znati, vidim da je bilo baš na o-ruk: nabrzaka stavili na stanje, još brže prodali(mada je, ruku na srce, baterija bilo baš malo). Čudno mi je što za tu bateriju na HG-u piše da je 3,2-3,4 V. Do sada su tela eGo baterija bila višeg napona, a elektronika ih je "peglala" na 3,3 V. Uostalom: ako ova tvoja sa slike paše u ovaj mod, problem rešen  Pise na HG-u i da baterija ima 10mm promjera  Uglavnom Panasonic savrseno pase u taj mod, a 15$ nije puno ako ce raditi bar koji mjesec.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Shaka Zuluf
|
Naslov: Re: Joye eGo-T 2200mAh manual battery with 5-click protectio Postano: 30 pro 2011 13:48 |
|
|
|
Uglavnom, ni ta slikana na HG-u ni ove sa linkova koje ste dali nemaju zaštitu?
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Joye eGo-T 2200mAh manual battery with 5-click protectio Postano: 30 pro 2011 13:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Shaka Zuluf je napisao: Uglavnom, ni ta slikana na HG-u ni ove sa linkova koje ste dali nemaju zaštitu? Tocno. A kako vidim u mod ne stane baterija s PCB-om.
|
|
 |
|
 |
|
Smislow
|
Naslov: Re: Joye eGo-T 2200mAh manual battery with 5-click protectio Postano: 31 pro 2011 02:30 |
|
|
|
Po meni velika baterija nema svrhe ako nije varijabilna voltaža.
Ego je ispeglana na 3.3V, ima LR attija, cartova....
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Joye eGo-T 2200mAh manual battery with 5-click protectio Postano: 31 pro 2011 14:19 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Evo i kod HC-a nesto slicno po istoj cijeni. 
|
|
 |
|
 |
|
Tara
|
Naslov: Re: Joye eGo-T 2200mAh manual battery with 5-click protectio Postano: 12 sij 2012 10:15 |
|
|
došla i baterija na HG: Genuine SANYO 2600mAh rechargeable li-ion 18650 battery, made in Japan. http://www.heaven-gifts.com/product-408.html
_________________ Prijatelji su kao anđeli koji te podignu kad tvoja krila zaborave letjeti
|
|
 |
|
 |