Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 12 vel 2025 09:03. Sada je: 12 vel 2025 09:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 20 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Parenje vol.2 - Novi (prvi) mod i atty
PostPostano: 03 sij 2015 22:05 

Kad smo kod usporedbe Efesta sa AW-om, imao sam 18350 jednu novu, i dvije polovne AW. Efestica je trajala nekih 4 mjeseca i nakon toga je postala gotovo neupotrebljiva na mehanici. AW sam prodao dalje i još i dan danas rade, a prodao sam ih prije cca godinu dana.
Da, moja je bila ona stara serija crvena, ali onda još i nije bilo ljubičastih.
Da li se šta promjenilo po pitanju izdržljivosti tih baterija od onda, ja to neznam jer ih ne kupujem više.
Da li bih uzeo Efesticu pored AW, definitivno nebih.
Kompanija koja javno prizna da mulja sa specifikacijama kod mene nemože imati dobar ugled, jer ako to priznaju, koliko toga tek ne priznaju...

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 03 sij 2015 22:22 

Imam aw stare 10 mjeseci i jednu efest staru 2 mjeseca, ljubicastu. Razlika je ocita ne traju ni priblizno isto a i imam osjećaj da aw moze instant isporucit vecu snagu od efesta. Govorim o 18490/18500 bat.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 sij 2015 00:01 
Moderator

Uspoređujete kruške i jabuke. AW su probrane, istestirane i prepakirane baterije. Takva im je i cijena. Efest su baterije koje su samo prepakirane. Takva im je i cijena. U automobilističkom svijetu...recimo da su xxxxxxxxfire baterije wartburg, Efest vaš normalan svakodnevni auto...neki bolji, neki lošiji...ovisno o seriji, a AW mercedes visoke klase probranih dijelova.

Ne branim Efest...i meni ide na jetru što redovno napišu 35a limit, a ustvari je to prepakirana LG baterija sa limitom na 20a, a 35 može pulsno izdržati...ali govoriti da su to loše baterije, nisu.
Jesu li sony vtc4 loše baterije? Nisu. Eto, imam Efestice koje su ustvari prepakirane vtc4...provjereno...i apsolutno im ništa ne fali...samo morate znati šta gledati kada kupujete.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 04 sij 2015 01:52 

Hmm, pa nije baš kruške i jabuke. Kad kupiš Sony VTC original, znaš da si kupio Sony. Kad kupiš LG, znaš da si kupio LG, kad kupiš Panasonic, znaš da si kupio Panasonic i znaš šta od takvih baterija očekivati, kad kupiš AW neznaš šta je unutra ali znaš šta možeš očekivati, ali kad kupiš Efest niti znaš šta si kupio, niti šta možeš očekivati, prdac ili poljubac.
Od svih navedenih baterija samo je ja mislim AW skuplji od Efesta, no dobro, on je sa razlogom skuplji. No od ovih ostalih proizvođača je svakako sigurnije kupiti jer barem znaš šta te čeka, a proći ćej još i jeftinije. Ako prepakiravaju LG baterije, onda ću rađe kupit LG nego riskirati sa Efestom, jer tko zna, možda nije ni LG unutra nego Megacell, Durafire i slično.

Ne pljuckam, samo iznosim činjenice.
Tko se voli igrati i isprobavati, svakako neka uzme što god mu srce želi. Tko želi igrati na sigurno i kupiti baterije sa kojima će biti miran dvije godine, tome svakako preporučam AW.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 sij 2015 16:37 

D-I-A-B-L-O je napisao:
Hmm, pa nije baš kruške i jabuke. Kad kupiš Sony VTC original, znaš da si kupio Sony. Kad kupiš LG, znaš da si kupio LG, kad kupiš Panasonic, znaš da si kupio Panasonic i znaš šta od takvih baterija očekivati, kad kupiš AW neznaš šta je unutra ali znaš šta možeš očekivati, ali kad kupiš Efest niti znaš šta si kupio, niti šta možeš očekivati, prdac ili poljubac.
Od svih navedenih baterija samo je ja mislim AW skuplji od Efesta, no dobro, on je sa razlogom skuplji. No od ovih ostalih proizvođača je svakako sigurnije kupiti jer barem znaš šta te čeka, a proći ćej još i jeftinije. Ako prepakiravaju LG baterije, onda ću rađe kupit LG nego riskirati sa Efestom, jer tko zna, možda nije ni LG unutra nego Megacell, Durafire i slično.

Ne pljuckam, samo iznosim činjenice.
Tko se voli igrati i isprobavati, svakako neka uzme što god mu srce želi. Tko želi igrati na sigurno i kupiti baterije sa kojima će biti miran dvije godine, tome svakako preporučam AW.

mislim da nisi feku skuzio... nije bas kupis panasonic imas panasonic itd da ne nabrajam marke... niko ti nemre garantirat cije su celije nutra osim AW a vidi se koje su kopije a koje nisu po AW naljepnici, bila je negdje na forumu slika ak se sjecam kak prepoznat fake AW a kak original.... vis da je fek0 dobio vtc4, upakiranu u efest kosuljicu.... e sad dal je dobio stvarno vtc4 nutra il nije, neznam kak je provjerio, kojom metodom, to nek se fek0 izjasni...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh

Naslov: Re: Jos malo o baterijama
PostPostano: 04 sij 2015 19:36 
Moderator

Ima par stvari po kojima se vidi...datum proizvodnje, izvedba plusa na bateriji, a i vidi se kôd ispod efestove folijice. Samo se progugla malo...meni to dodje pod sportsku zanimaciju. Npr. Efest imr18650 2100mah je prepakirani Sony vtc4, a odmah znas dali je, ako plus ima tri rupe/nogice...ima ista efest 2100mah ali sa cetiri rupe u limicu plusa...cini mi se da je to neka LG baterija. Onog koga zanima, provjeriti ce prije kupnje i proci jeftinije za kvalitetnu bateriju...onog koga ne zanima, kupiti ce AW i vjerovati da Andrew svaku bateriju rucno probire i testira...dok u praksi vjerojatno samo prepakirava (kvalitetne) baterije kao i svi ostali.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 sij 2015 19:45 

Ma naravno, svatko kupuje ono što mu paše. Meni se neda razmišljati koliko nogica plus ima, pa kopati po netu koja bi od 5 vrsta baterija mogla biti unutra, pa razmišljati hoću li dobiti bateriju sa slike ili ću dobiti nekakvu drugu jer je u međuvremenu zaliha sa skladišta potrošena pa je stigla nova pošiljka itd itd ;)

Povratak na vrh

PostPostano: 04 sij 2015 20:06 

fek0 je napisao:
Ima par stvari po kojima se vidi...datum proizvodnje, izvedba plusa na bateriji, a i vidi se kôd ispod efestove folijice. Samo se progugla malo...meni to dodje pod sportsku zanimaciju. Npr. Efest imr18650 2100mah je prepakirani Sony vtc4, a odmah znas dali je, ako plus ima tri rupe/nogice...ima ista efest 2100mah ali sa cetiri rupe u limicu plusa...cini mi se da je to neka LG baterija. Onog koga zanima, provjeriti ce prije kupnje i proci jeftinije za kvalitetnu bateriju...onog koga ne zanima, kupiti ce AW i vjerovati da Andrew svaku bateriju rucno probire i testira...dok u praksi vjerojatno samo prepakirava (kvalitetne) baterije kao i svi ostali.

velim neznam, ja kad sam uzeo vtc5 sam vjerovao mtm-u, a i sam kad si uzeo u ruku bat si vidio da je vtc5(doduse neznam po cemu al dobro, ocito pamtis serijske brojeve :D ) ali da se na diabla nadovezem, bitno mi je koje su batke pogotovo za mehaniku i ak trebam vtc4,5 ili bilo sta od 30A, a sad ove za vv/vw modove, jebiga, ko moze vjerovat dal panasonic ima 3400mAh, meni su i dalje rade iz laptopa iz 2003 pa novijima baterije radile i drzale i drze i dalje... ta jedna jedina baterija vtc5 je koju sam eksli kupio...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh

PostPostano: 04 sij 2015 21:39 
Moderator

sony konyon baterije nije teško skužiti...imaju i nekakav bar kod, 3d čini mi se. I ona se lijepo vidi. Na kopijama ili ga nema ili je jako mutan. I da, kad već spominješ toliko hvaljene NCR18650B Panasonic 3400mah...ustvari su jedva malo preko 3100mah...ustvari, ne sjećam se na kojoj bateriji sam pronašao da stvarno piše istina, pa čak ni AW baterije uglavnom nemaju točan kapacitet napisan na njima. Dosada jedine baterije sa kojima sam iznimno zadovoljan su Sony vtc4 koje su doslovce neuništive i efest 18350 purple.
Tensai 18500 koje sam uzeo sa mtm-a izgledaju kao dobre baterije, navodno 22a limit i tako to...ono što vidim u praksi je to da su odlične baterije koje podnose svašta. AW sa 18500 baterijama kaska za njima, a bogami su lošije malo i od Efest 18500 purple...ovaj Tensai mi se počinje jako sviđati :D , pogotovo što Sony baterija gotovo pa više ni nema na tržištu.

Povratak na vrh

PostPostano: 04 sij 2015 21:42 
Administrator

slika

Povratak na vrh

[ 20 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.