D-I-A-B-L-O je napisao:
Hmm, pa nije baš kruške i jabuke. Kad kupiš Sony VTC original, znaš da si kupio Sony. Kad kupiš LG, znaš da si kupio LG, kad kupiš Panasonic, znaš da si kupio Panasonic i znaš šta od takvih baterija očekivati, kad kupiš AW neznaš šta je unutra ali znaš šta možeš očekivati, ali kad kupiš Efest niti znaš šta si kupio, niti šta možeš očekivati, prdac ili poljubac.
Od svih navedenih baterija samo je ja mislim AW skuplji od Efesta, no dobro, on je sa razlogom skuplji. No od ovih ostalih proizvođača je svakako sigurnije kupiti jer barem znaš šta te čeka, a proći ćej još i jeftinije. Ako prepakiravaju LG baterije, onda ću rađe kupit LG nego riskirati sa Efestom, jer tko zna, možda nije ni LG unutra nego Megacell, Durafire i slično.
Ne pljuckam, samo iznosim činjenice.
Tko se voli igrati i isprobavati, svakako neka uzme što god mu srce želi. Tko želi igrati na sigurno i kupiti baterije sa kojima će biti miran dvije godine, tome svakako preporučam AW.
mislim da nisi feku skuzio... nije bas kupis panasonic imas panasonic itd da ne nabrajam marke... niko ti nemre garantirat cije su celije nutra osim AW a vidi se koje su kopije a koje nisu po AW naljepnici, bila je negdje na forumu slika ak se sjecam kak prepoznat fake AW a kak original.... vis da je fek0 dobio vtc4, upakiranu u efest kosuljicu.... e sad dal je dobio stvarno vtc4 nutra il nije, neznam kak je provjerio, kojom metodom, to nek se fek0 izjasni...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID