Kinta je napisao:
Tu je test:
http://lygte-info.dk/review/batteries20 ... %20UK.htmlDME u manjoj verziji ih koristi, pa znaci da ih upotrebljavam jako dugo. Tocnije od 2009 jer su bile u mom drugom modu kojeg sam uopce slozio.
Ne trebas ocekivati cudo od 14500 baterija, koje se potpuno isto ponasaju kao i 18350. Mali je to kapacitet, pa osim sto kratko traju (kod mene cca. 4 sata) ne mogu ni previse dati zadovoljstva. Otpor 1,2 - 1,5Ω je neko rubno podrucje u kojem mogu jos raditi.
Onaj moj mod je imao dvije 14500 baterije spojene u paralelu i na taj nacin sve radi kak se spada.
Misljenja sam da 14500 baterija ipak nije za konstantno koristenje osim za nezahtjevne korisnike. Posluzit ce za odlazak u kazaliste, kino, restoran ... ali za nesto vise je 18650 bez konkurencije.
Jasno mi je da 14500 ne može kapacitetom zadovoljit nekoga, ali meni je to taman. AW (starije) su mi se pokazale dobre za moju primjenu. Ne parim puno, ne chainam, ne idem u subohm. Ali zato volim što manji mod/setup. Zato ni nemam box mod. Što više stealth, to meni bolje.
U zadnjih tjedan dana su mi stigla još dva 14500 uređaja pa moram podebljat zalihu baterija.
Hvala na preporuci. Uzet ću 4 za probu budući da ih ti preporučaš