Naravno da ćeš kupiti što hoćeš gdje hoćeš...tvoj izbor.
Što se foruma tiče...gle...ima nas par koji čak i napišemo nešto o onome što kupimo, problem je što noviji korisnici nemaju apsolutno nikakav interes bilo što pisati, kupiti iz čiste znatiželje i napraviti recenziju...s obzirom na takvo stanje, biti će još manje toga...ovima kojima se i dalo više im ne pada na pamet pisati...tj. , vi stariji članovi ste odavno prestali bilo šta suvislo pisati u vezi parenja, pola starijih članova je nestalo što zbog zasićenja što zbog zadovoljstva onime što imaju, a polako i mi koji smo tu 1 - 1.5 god. idemo vašim stopama čekajući nekoga novog da piše...a neće nitko.
Evo...nema problema...prestati ću i ja bilo što pisati i postat ću tu i tamo koju slikicu onoga na čemu parim uz koju pivicu uz mod, pa će svi biti sretni i zadovoljni i nastavljati se svadjati oko benignih stvari dok moderatori ne uzmu stvar u svoje ruke...ovo iznad je izričito moja greška, s obzirom da sam si dopustio da se spustim na razinu kafanske prepirke umjesto da okrenem na zajebanciju...jebiga.