Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 25 tra 2025 15:16. Sada je: 25 tra 2025 15:16.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 14 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 14 sij 2014 03:45 

Ima razlike,naravno...al ove cifre kojim se razbacuju,moze ih bit sram po meni...imam kayu klona i ako mi netko kaze da original ne 10 puta (razlika u cijeni),nego samo kaze da radi duplo bolje od mog klona moze si ga zabit nekamo...al to tako ide i mos ga jebat...zato biramo sami sto cemo i kako cemo...

Valtera razumijem jer je postigao nirvanu sa ithakom i svojim likvida,dao bog i ja dostigao vrh po tom pitanju...al pravo pitanje,valtere,sto dalje???? Glupi ljudi pa uvijek bi vise,bolje...

Povratak na vrh

Naslov: Re: IN AX
PostPostano: 14 sij 2014 07:50 

Nije stvar u tome da originalan kayfun ima bolji okus ili da bolje radi, ali moraš uzet u obzir je na njegov prvobitan dizajn, ideju, testiranje potrošeno dosta vremena. Vidiš da su ljudi iz SM smanjili cijene na novim modelima u odnosu na prvu verziju, jer su na njihov razvoj potrošili manje vremena.

Meni se je i na Ithaci znalo dogoditi opeklina od prskanja u usta, dok mi se na KFL+ to ne događa. Možda je to stvar setupa.

A IN'AX gledam već dulje vrijeme i mislim da je za pohvalu nova ideja, ali za mene nije. Pretpostavljam da je okusa jako malo pošto je grijač toliko udaljen od rupe za zrak.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 14 sij 2014 08:12 

I dalje ne vrijedi te novce...

Povratak na vrh

Naslov: Re: IN AX
PostPostano: 18 sij 2014 00:44 

Te novce ne vrijedi, ali, uskoro će klon, kojeg će vrijedit probat :)
Btw, na Genesis atomizerima sa centralno smještenim meshom, tipa Silver dog i njemu slični tekućina može prsnuti u usta, ali to se obično događa zato što setup nije dobro složen. Na takvim atijima se nikad ne radi slamka setup, na kojem najlakše dolazi do prskanja, i to je to. Osim toga, ovome atomizeru je onaj federčić (nazovimo ga tako) koji je u biti držač + pola kanthala iznad samog mesha, pa ako šta i krene prema ustima, udarit će u njega i neće doći do usta :)
Veća mi je briga na ovom sistemu shortanje, jer tu stvarno mora mesh biti vrhunski oksidiran, pošto, koliko sam skužio, šipka koja prolazi kroz mesh je ujedno + post.
U razinu arome uopće ne sumnjam jer je komora brutalno mala.
Čim izađe klon, kupujem :D

Povratak na vrh

[ 14 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: