U pokušaju da ovaj prikriveni PTSP napokon izađe na površinu naručen prvi genesis. Stigao za pohvalnih 13 dana sa SGP, ugodno iznenađen s obzirom na situaciju s poštom zadnjih mjeseci.
Moram reći da mi nije bilo svejedno kada je došao jer prateći recenzije na FT forumu vidio sam da masu ljudi koji su ga dobili imaju problema s njim. Problem se javljao kod centralnog pina, odnosno, ajmo reći tube u koju centralni pin ulazi. Izgleda da je ona blago zakrivljena i radi kratki spoj jer centralni pin ima kontakt.
Dakle, paketić se raskupusao brzinom munje. Nikakvo pranje, odmah na provjeru da li će nešto pokazati bez setupa. UUffffffff olakšanje, nula bodova. Pada kamen sa srca, slijedi generalno pranje. Koliko smeća???? Tragovi ulja, komadići metala od obrade - šta bi rekli svake sriće ima unutra. Pošto nisam imao priliku vidjeti/dirati original nema smisla raditi usporedbu ali doima se solidan, kvaliteta obrade je više nego dobra. Navoji na konektoru odlični, malo sam se umeo dok sam skinio tank - sreća nije puknuo. Sad još čekanje da juniori odu u krpe da se izbjegne tisuću zašto - tisuću zato i možebitne beštime (psovke, za one manje vične dalm. žargonu

)
Prvi pokušaj igranja sa ss meshom, kako bi rekla maska, izdinstao sam ga. Spojio i pokazalo 1,6, dobro - za sada sve OK. Riješio "vruće nogice", sve lipo i ravnomjerno svijetli - tata je skroz ponosan, još nema beštime. Prvi dim i odlično, nikakvih metalnih okusa, aroma u odnosu na protank i slično skoro X2, sve u svemu zadovoljan. Ostavljam ga da leži, naginjem da vidim da li curi, nigdje ništa ali parim 80% VG tako da...........
Nakon jedno pola sata uživanja počnem osjećati metalni okus, skinem kapu i vidim da imam "vruću nogicu" na vrhu Koji k...... sad, prčkam, riješim pa opet. Napokon beštima, kasno je, idem leć - nemam živaca. Danas ću pokušat MC sa pamukom, naravno kad juniori odu leć.
Par slija, onako, na brzinu.

Stavio microcoil i vatu, još nisam digao ruke od SS mrežice. Kad mi bude dosadno, možda.