Od Dani-a na žalost još uvijek ništa.
Pošto očito nije zametnut, nego ukraden, a istraga će trajati i trajti … ljubazni ljudi iz dicodes-a (Achim) su mi danas napokon ponudili da mi pošalju drugi (možda ima i utjecaja što sam kontaktirao i Spyridona sa greek mods).
No kada je provjerio sa proizvodnjom ispalo da nemaju ni jedan :/ tako da će mi umjesto njega doći Pipeline Pro, gotovo identičan mod, ali sa drugim brandingom i dodatnom funkcijom heat protectiona grijača, no bez lineariziranog mjerenja otpora zavojnice (mislim da micro coilove mjeri na nešto većoj vrijednosti od stvarne ili od one kako ih mjere drugi modovi).
Inače osim kaj su šparali na shippingu kroz cijelu komunikaciju bili su iznimno korektni, ljubazni (i u trenucima kad bi ja bio malo neugodan), brzo odgovarali na mailove, gnjavili ljude u Deutche Post kad god bi ja njih gnjavio. Tako da nakon svega ovog ih toplo preporučam za kupovinu. Stavrno se trude.
Danas je krenuo i nadam se da će ovaj puta stići do mene.
U međuvremenu sam reklamirao i KFL+ koji je nepodnošljivo fučkao, i došao sa šrafima bez navoja. Popušio 10Eur za slanje natrag u Svoe Mesto, ali stigla nova koja radi savršeno
Ljudi manje ljubazni, doslovno popizdili

kada sam ih pitao kakva im je to kontrola kvalitete, i rekli da ga šaljem natrag da će poslati novi. Ako sa v4 ne naprave ništa revolucionarno mislim da moje novce više neće vidjeti.