Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 ruj 2024 18:59. Sada je: 14 ruj 2024 18:59.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: SMOK Alien 220W
PostPostano: 23 sij 2018 19:07 

Pozdrav svima na forumu,

Jako me interesirala električna cigara pa sam kupio u lokalnom dućanu Virginia White obična olovkasta e cigareta koristio sam je dugi period
i napokon sam shvatio da je to preslabo za mene pa sam pitao kolegu šta bi mi preporučio za 500kn i tu je pala odluka na SMOK Alien 220W.
Pa me zanima mišljenje od ljudi koji su već dugi period u tome jel sam pogriješio u odabiru ili ce to bit za pocetak sasvim oke,koliko sam vidio
neke nedostatke su popravljenje novijom verzijom FW update jedino što se svi žale da boja otpada.Da nadodao bih da sam narucio
SMOK Alien 220W sa fasttech-a za 60 dolara jel to original ili fake clone ? Svaki savjet bili što bi mi dobro došlo.

Unaprijed Hvala

Povratak na vrh

Naslov: Re: SMOK Alien 220W
PostPostano: 23 sij 2018 20:25 

zd937 je napisao:
Pozdrav svima na forumu,

Jako me interesirala električna cigara pa sam kupio u lokalnom dućanu Virginia White obična olovkasta e cigareta koristio sam je dugi period
i napokon sam shvatio da je to preslabo za mene pa sam pitao kolegu šta bi mi preporučio za 500kn i tu je pala odluka na SMOK Alien 220W.
Pa me zanima mišljenje od ljudi koji su već dugi period u tome jel sam pogriješio u odabiru ili ce to bit za pocetak sasvim oke,koliko sam vidio
neke nedostatke su popravljenje novijom verzijom FW update jedino što se svi žale da boja otpada.Da nadodao bih da sam narucio
SMOK Alien 220W sa fasttech-a za 60 dolara jel to original ili fake clone ? Svaki savjet bili što bi mi dobro došlo.

Unaprijed Hvala

ako piše authentic onda je original. ako piše style ondaje klon. al po cijeni već, mi se čini da je original. mod ko mod, nije toliko bitno. razliku čini ono što našarafiš na njega. šta si uzeo za atomizer (tank)? nisi pogriješio. ak te bude smetalo guljenje boje, nabaviš silicon sleeve (navlaku)

Povratak na vrh

PostPostano: 23 sij 2018 21:37 

Pozdrav buje3000

Hvala na brzom odgovoru,narucio sam ovako piše Authentic Smoktech SMOK Alien 220W TC VW APV Box Mod Kit to bi valjda trebalo bit original,
poslušao sam tvoj savjet i odmah sam uz to narucio i futrolu tako da je taj problem riješen,za prvu ruku koristit cu TFV8 Baby The Baby Beast,nemam iskustva
sa pravljenjem coilova a neznam si ni sam još napravit mix tako da sam početnik,veselim se proučavanjem ovog foruma jel tek ulazim u taj sport.Ako misliš da atmoizer koji koristim nije dobar slobodno mi preporuci nesto razumne cijene pa da kasnije promjenim jer mi to dolazi uz taj kit.I da jel mozda znas gdje bi mogao kupit neki oke punjac za 18650 baterije gledam po chipoteci i el centru u osijeku al nenalazim ništa kvalitetno i solidno.

Lp

Povratak na vrh

PostPostano: 23 sij 2018 23:04 

zd937 je napisao:
Pozdrav buje3000

Hvala na brzom odgovoru,narucio sam ovako piše Authentic Smoktech SMOK Alien 220W TC VW APV Box Mod Kit to bi valjda trebalo bit original,
poslušao sam tvoj savjet i odmah sam uz to narucio i futrolu tako da je taj problem riješen,za prvu ruku koristit cu TFV8 Baby The Baby Beast,nemam iskustva
sa pravljenjem coilova a neznam si ni sam još napravit mix tako da sam početnik,veselim se proučavanjem ovog foruma jel tek ulazim u taj sport.Ako misliš da atmoizer koji koristim nije dobar slobodno mi preporuci nesto razumne cijene pa da kasnije promjenim jer mi to dolazi uz taj kit.I da jel mozda znas gdje bi mogao kupit neki oke punjac za 18650 baterije gledam po chipoteci i el centru u osijeku al nenalazim ništa kvalitetno i solidno.

Lp
3
atomizer je dobar. možeš na fasttechu naručit nitecore i4, jeftin i ok je. imam tog već 3 godine. dobar kod nas imaš na juicedoctor.eu, neki xtar, koji oćeš, recimo vc4 ili vp4, al uz njega nabavi obvezno i 2A zidni usb punjač jer ne dolazi s njime. kad već imaš taj atomizer - koji voli popit tekućine, prouči ovu temu viewtopic.php?f=85&t=14470 da ne kupuješ gotove jer će ti bit skup sport. gledaj si tekućine do 6 mg. potrošnja bi ti bez problema mogla bit 15-20ml tekućine na dan. uzmi i 4 baterije, recimo lg hg2, sony vtc5,5a,6. ako si mod naručio u kini, dok dođe će potrajat, i zato baterije i punjač uzmi na nkon.nl, bit će ti duplo jeftinije. usporedi si cijene sa juicedoctorom

Povratak na vrh

PostPostano: 08 vel 2018 12:27 

Pozdrav buje3000

Došla mi je el cigara al mi jos nije došao punjac pa se nemogu još igrat s njime,
u međuvremenu narucio sam ove dvije stvari :

https://www.fasttech.com/products/5445500
https://www.fasttech.com/products/5738301

Zanima me hoce te dvije stvari pasati za TFV8 Baby The Baby Beast atomizer ili sam krivo naručio ?

Unaprijed Hvala

Povratak na vrh

PostPostano: 08 vel 2018 19:24 

grijači možda oće a za staklo ne znam. ne kužim se u DL atomizere ni razlike u njima
ako piše tfv8, a piše to bi trebalo bit to. a sad, nisam siguran dal je beast tfv8 ili tfv12

Povratak na vrh

[ 6 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: