zd937 je napisao:
Pozdrav buje3000
Hvala na brzom odgovoru,narucio sam ovako piše Authentic Smoktech SMOK Alien 220W TC VW APV Box Mod Kit to bi valjda trebalo bit original,
poslušao sam tvoj savjet i odmah sam uz to narucio i futrolu tako da je taj problem riješen,za prvu ruku koristit cu TFV8 Baby The Baby Beast,nemam iskustva
sa pravljenjem coilova a neznam si ni sam još napravit mix tako da sam početnik,veselim se proučavanjem ovog foruma jel tek ulazim u taj sport.Ako misliš da atmoizer koji koristim nije dobar slobodno mi preporuci nesto razumne cijene pa da kasnije promjenim jer mi to dolazi uz taj kit.I da jel mozda znas gdje bi mogao kupit neki oke punjac za 18650 baterije gledam po chipoteci i el centru u osijeku al nenalazim ništa kvalitetno i solidno.
Lp
3
atomizer je dobar. možeš na fasttechu naručit nitecore i4, jeftin i ok je. imam tog već 3 godine. dobar kod nas imaš na juicedoctor.eu, neki xtar, koji oćeš, recimo vc4 ili vp4, al uz njega nabavi obvezno i 2A zidni usb punjač jer ne dolazi s njime. kad već imaš taj atomizer - koji voli popit tekućine, prouči ovu temu
viewtopic.php?f=85&t=14470 da ne kupuješ gotove jer će ti bit skup sport. gledaj si tekućine do 6 mg. potrošnja bi ti bez problema mogla bit 15-20ml tekućine na dan. uzmi i 4 baterije, recimo lg hg2, sony vtc5,5a,6. ako si mod naručio u kini, dok dođe će potrajat, i zato baterije i punjač uzmi na nkon.nl, bit će ti duplo jeftinije. usporedi si cijene sa juicedoctorom