Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 ruj 2024 20:00. Sada je: 14 ruj 2024 20:00.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 39 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: pomoc oko grijača
PostPostano: 08 tra 2021 20:39 

Ekipa,imam pitanje u vezi grijaca na inokin zlide-u...dosad sam pario na 1.2 ohm-a i bilo mi super,ali s obzirom da su mi ostali samo grijaci od 1.0 i 0.8(jer sam kupio razne da vidim koji mi pase),sad sam trenutno na 1.0 i ne osjecam uopce tekucinu,pojacao sam na 21 W ali skroz je bzvz i bez okusa(tekucine su kts 18mg, 50/50)..uzet cu si opet 1.2 ohma ali dok cekam da dođu jel ima kakav hack ili savjet da se bolje osjete tekucine na manjoj omaži?

Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk

Povratak na vrh

Naslov: Re: pomoc oko grijača
PostPostano: 09 tra 2021 16:45 

koristio sam ih na deset i dvanaest W. čisto ok okus

sve je to šit naspram atomizera di sam radiš grijače, ali opet, za gotove grijače skroz ok.

to mi je za staru, pa probam.

0.8 mi je propuh i ne volim

mislim da imam ove od jednog ohma

evo reć ću ti iskreno, naspram ovih di sam radim grijače, to ti je kao da uspoređujem stojadina i mercedes po udobnosti vožnje.

misliš da je lakše za koristit, nije, ja nisam s tim gotovim grijačima dobio nešto niti tolerantno, naspram ovim RBA koje inače koristim. Kad uspoređujem, totalno sranje.
ali, skida ljude s cigaretam i to je jedino bitno.

da mi netko ide reć da moram to koristit do kraja života, vratio bih se na cigare kroz tjedan dana.

Povratak na vrh

PostPostano: 09 tra 2021 20:30 

Ma imam i dva od 0.8 ali to necu ni pokusavati..ogromna mi je razlika između 1.2 i 1 ohma,nisam mislio da ce bas tako biti velika..i protok zraka sam smanjio i opet mi ne valja
Jesi probao na 1.2?
Mozda sam jednostavno navikao na jaci otpor jer jedino sam njega koristio dosad,a i parim MTL

Povratak na vrh

PostPostano: 09 tra 2021 20:35 

A da,jasno mi je da su RBA puno bolji ali s tim isto ima ze.ebancije,zar ne?mora se nauciti kako da si nariktas otpor koji ti pase,i sveukupno kako to funkcionira?
Sta mi sve treba osim RBA(konkretno za onaj Berserker sto si preporucio)ako bi se odlucio na taj korak?onako da sam miran bar par mjeseci

Povratak na vrh

PostPostano: 10 tra 2021 12:40 

Nije ti neka razlika i zahebancija.....parim na otporima od 1-1.6 ohma i nema neke razlike u dozivljaju jer slazem grijace jednako, spaced coil uvijek, ista zica

Svaki atty se moze slozit da ti pase, svaki atty ima svoje musice koje ce te smetat....uvijek bilo,uvijek ce bit

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 10 tra 2021 12:43 

Evo ti primjera za mtl, uzmes kanthal 0.3 zicu, namotas 6 namotaja na promjer 2.5mm, sve stegnes, centriras coil, provuces vatu......probas parit i isprobavas kolko vate ti treba, s vremenom se naucis....bude ti poplavilo, bude ti zagorilo....naucit ces

Ono bitno je da imas besto sto ti radi dobro, da paris na tome dok se zahebavas sa slaganjem grijaca, jer ako imas samo jedan atty i neznas ga slozit dobro, bacis ces sve u 3pm

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Povratak na vrh

PostPostano: 10 tra 2021 17:13 

Ok..znaci treba mi zica i vata..treba i neki alat pretpostavljam?Jel treba sta jos i koliko to kosta?

Povratak na vrh

PostPostano: 10 tra 2021 17:58 

motalica za grijac, imas za kupit recimo za dvadesetak kuna svagdje sa raznim promjerima od 1-3mm, žica (kanthal recimo 0,25 do 0,3 debljine), vata (cotton bacon prime), škare (maped :zu:), cvikcange, pinceta, kakav brener mozda da spališ žicu prije motanja da nije "gumena", mali krizni i ravni sarafciger, mali imbusi (al to obicno dobis uz atty)

e, al sam nesto skuzio, ako uzimas neki rebuildable atomizer......treba ti i mod.... :naje:

Povratak na vrh

PostPostano: 10 tra 2021 18:41 

mislim da ima mod. mislim sa sam mu preporučio innoki coolfire onaj s integriranom baterijom. ili ima to, ili je uzeo skuplju varijantu s pravim modom. ne sjećam se više

Povratak na vrh

PostPostano: 10 tra 2021 22:22 

Geekvape aegis max ;)

Povratak na vrh

[ 39 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.