|
.
Sada je: 23 sij 2026 14:28. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 14:28. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Roots
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 03 srp 2015 14:38 |
|
|
alois je napisao: primaju oni PayPal , ali ne i za autentichne aspire proizvode , takva je prodajna politika Aspire , valjda radi puno kopija , ali mozhesh direktno sa kartice ili bitcoin , njima platiti. Dragi kolega Roots, provjerite , molim Vas , da Vas nisam sluchajno doveo nehotichno u zabludu. LP alois Ma pitam samo informacije radi, kolega Alois pa da vama ne vjerujem, kome bih ? 
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 03 srp 2015 14:43 |
|
|
ah , zna se i meni dogoditi ( prechesto) haha  , ali stvarno ne iz loshe namjere. Ali , bitcoin , eto sada samo to , od kada je postao popularan u Grchkoj kao platezhno sredstvo. i , hvala , naravno.. LP alois
|
|
 |
|
 |
|
Dodo91
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 03 srp 2015 18:12 |
|
|
|
Ma radije sa FT-a uzimam, isti proizvod po 30 % nizoj cijeni. A sto se tice aspire-a lako se to da sredit, kupis neki proizvod iste cijene pa ga otkazes i dobijes kupon...
I da, otkada se vise ne mogu kupovat poklon bonovi na FT-u?
|
|
 |
|
 |
|
alois
|
Naslov: Re: Pomoć oko opreme Postano: 03 srp 2015 19:55 |
|
|
|
bok , Dodo ... Ne znam ... Nisam se nikada sa time zamarao (oko kupovine poklon bona , znam da jednom godishnje promjene " rabat bodove"). A , ovo za Aspire asortiman , oni kao firma nisu potpisali sa PayPal ugovor ??? ili neshto slichno. Mogao si platiti samo direktno sa svoje kartice , VISA , MASTERCARD itd. dok na gearbest nema problema sa time. Ako Ti je ovo i malo pomoglo , bit che mi drago , ako nije , bilo je u najboljoj namjeri . LP alois
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 14:28. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 14:28. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |