Jučer sam kupio to čudo. Neko vrijeme ga gledam jer mi se svidjela ideja o jednostavnom modu sa temperaturnom regulacijom.
U kutiji dolazi mod sa 2300 mAh baterijom na kojoj postoji jedna tipka i 6 lampica koje govore u kojem modu radi. Red od 3 lampice se odnosi na vrstu žice i to kanthal, Ti ili Ni. Drugi red lampica je za snagu ili temperaturu. Hi, Med ili Low. Obzirom na tu jednostavnost (ili nedostatak mogućnosti) ta jedna tipka je sasvim dovoljna. Sama tipka ima svjetlosnu indikaciju napunjenosti baterije sa brzinom blicanja. I opet jednostavno.
Uz mod se dobije adapter za zid i sasvim pristojan kabel za koji vjerujem kako je samo za punjenje a nije data kabel. S njime punjenje ide dosta brzo. Kažu papiri kako je za 3 sata pun.
U kompletu je i atomizer eGo ONE Mega sa 3 priložena grijača. I to kanthal, Ni i Ti. Radi se o vertical coil grijačima, a postoji i "rebuildable" grijač koji mi se ne čini kao neka prevelika sreća, ali tko zna? Možda me iznenadi. Do sada sam probao samo Ti grijač i nije me razočarao. Istina je da se grije i nekako sve to malo drugačije izgleda u odnosu na ostale ali nije to loše. Nimalo. A i nekako je u skladu sa Ti žicom koju sam probao pa mi se nije svidjela. Moram probati Ni pa da mogu imati kompletan sud o ovome. Čak i ovako imam sasvim solidno mišljenje o tome. Aroma je odlična.
I sve skupa je to jedna cijev, a ne box mod koja je niža od VTC Mini sa kayfunom na njemu. Jedina prava zamjerka se odnosi na tipku koja je mala, zveckava i teško se napipa. Ali osim zveckavosti i to daje čar ovom kompletu.
eGo Mega kao atomizer me stvarno razveselio. Jednostavan je i radi kako treba. Mislim da će on na VTC Mini. Možda i RBA glava sa SS žicom. Tko zna što će vrijeme donesti?