|
.
Sada je: 23 sij 2026 21:45. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 21:45. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
fek0
|
Naslov: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 04 stu 2015 23:53 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
 Evic VTC mini i Fogger Mini Hcigar VT200 i Ubertoot UTA II Lagano me nervira klimatanje poklopca baterije od VTC minija...modić je super, ali ide mi na jetru što pod rukom osjetim klackanje  Moram nabaviti novi Hello Kitty stolnjak...ovaj je već pohaban...ako netko zna gdje ima za kupiti, nek mi slobodno javi...u Konzumu više nema 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 04 stu 2015 23:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
slika je užasna , pogotovo ova 2 zavijutka u gornjim čoškovima, a o stoljnjaku nemam komentara 
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Roots
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 04 stu 2015 23:56 |
|
|
fek0 je napisao:  Evic VTC mini i Fogger Mini Hcigar VT200 i Ubertoot UTA II Lagano me nervira klimatanje poklopca baterije od VTC minija...modić je super, ali ide mi na jetru što pod rukom osjetim klackanje  Moram nabaviti novi Hello Kitty stolnjak...ovaj je već pohaban...ako netko zna gdje ima za kupiti, nek mi slobodno javi...u Konzumu više nema  http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R4 ... r&_sacat=0 Evo tu imaš, a i tu http://lmgtfy.com/?q=hello+kitty+plastic+table+cover
_________________ Practice what you preach"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 04 stu 2015 23:59 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Max_ZG je napisao: slika je užasna , pogotovo ova 2 zavijutka u gornjim čoškovima, a o stoljnjaku nemam komentara  mobitel je uzasan, zavijutci skrivaju korpus delikates, a stolnjak je fantastičan...tripoidan je i ako oring ostavis na njemu, pojede ga  nema sanse da ga ikada vise vidiš  Ma kod nas Slatkice...kod nas...sram me to naručivati izvana  šta će susjedi reć!!
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
damba
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 05 stu 2015 00:16 |
|
|
Meni je fora kak se crni smješka, a sivi je ljut opet. Izgleda da ima višak energije. Možda da ih spojiš s usb kablom da se pohvataju malo, pa sivi nabaci smješak isto? 
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 05 stu 2015 00:38 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
Phenom lite, Ni, 2mm, 0,1 Ohm, strašna aroma, možda bolji i od erla.. 
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 05 stu 2015 00:57 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
eeeeeeee...ali dal je bolji od UTA? teško... dzisz, kako je taj protovapor oduran....izgleda kao gipsy reject 
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 05 stu 2015 10:41 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
Lemi_O2 je napisao: Phenom lite, Ni, 2mm, 0,1 Ohm, strašna aroma, možda bolji i od erla..  To ja cijelo vrijeme tvrdim, da je aroma vrh... fek0 je napisao: eeeeeeee...ali dal je bolji od UTA? teško... dzisz, kako je taj protovapor oduran....izgleda kao gipsy reject  A jesi probal Phenoma?
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
Lemi_O2
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 05 stu 2015 10:55 |
|
Pridružen: 01 sij 2014 11:25 Postovi: 549 Lokacija: Zagreb, EU APs
|
fek0 je napisao: eeeeeeee...ali dal je bolji od UTA? teško... dzisz, kako je taj protovapor oduran....izgleda kao gipsy reject  Kaj ti stilist znaš kaj se šika danas. Odi vrit s UTom 
_________________ X
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: Trenutno koristim...(slobodno komentirajte slike opreme) Postano: 05 stu 2015 11:03 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
Sfera V3 & GUS Sfera v4 & PAPS V4 
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 21:45. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 21:45. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |