|
.
Sada je: 23 sij 2026 22:02. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:02. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
dafreek
|
Naslov: Originali Postano: 12 kol 2014 11:50 |
|
|
Isto tako jaaaaako boli ako ti cijev od 1000kn padne na pod. Mislim, mene boli i ako mi cijev od 200kn padne, ali ne toliko jako 
|
|
 |
|
 |
|
eqinox
|
Naslov: Postano: 12 kol 2014 12:36 |
|
|
|
A jos vise boli ako ti padne na nogu :-P
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: Originali Postano: 12 kol 2014 13:04 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
|
Nedostatak mehaničkih modova sa tipkom dolje je u tome što su mehanički dobro napravljeni ali električki vrlo glupo. Čak i genijalno. No nisu svi mehanički modovi koji koštaju puno niti mehanički dobro napravljeni.
Nemesis je jedan od njih.
Nema nikakvih razloga da taj komad cijevi toliko košta. Niti je to neka ograničena serija, niti dobro radi, niti je neki ultrarevolucionarni koncept rada. To je lijepi komad cijevi da loše izvedenom tipkom.
Nije niti kod atomizera drugačija situacija. Ali je zato puno teže napisati što su kod pojedinih modela zasrali. Neke stvari su osobne prirode ali neke su dio zdravog logičkog razmišljanja. Kada kayfun poplavi, tekućina najbržim putem ide van kroz rupu za zrak. Ne ide u nikakav Colectors tank. Izleti jednostavno van. A to je dio koji si platio debelo.
Ali zato vidimo da jedan običan šugavi eXpromizer ima dio koji skuplja tekućinu koja bi eventualno procurila i ne dopušta joj da izleti van. I to provjereno radi dobro.
Mogao bi napisati cijelu knjigu o tim stvarima. Ono što želim naglasiti je to da se kupovinom originala ne odričeš nelogičnosti i turpijanja nego novaca. Puno novaca. Kada nešto platim 200$, ne želim ciljati tipku kako bi radila. Mora raditi kada pomislim pariti. Hint, Vamo.
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Originali Postano: 12 kol 2014 20:02 |
|
|
|
Aj dobro, tvoje misljenje. Btw Nemesis _je_ bio revolucionaran kada je izisao. Prima sve 18xxx baterije, a nije teleskop, kao npr GGTS. Zveckanje baterije se rijesi preko prekidaca, a ne preko teleskopskog + pina, sto je po meni jako elegantno rjesenje.
Sad o cijeni nemamo sto pricati. Isto ne vidim kako moze jedna cijev kostati 1000kn, a razumijem i vrijeme i novac ulozen u gotov proizvod.
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Originali Postano: 12 kol 2014 21:46 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
ja osobno smatram da ako mi je nesto super, da se onda i treba zahvalit proizvodjacu za dizajn, funcionalnost. ideju.. razmislite koliko je nemesisa prodano na FTR-u.. a izumitelj iliti onaj koji se tog sjetio nije dobio ni lipe.. A to se radi tako da kupis original i das covjeku njegove novce.
_________________ Mods : Givo, SX mini, Vaporesso Target, SMPL, Dovpo gx200Atty : Lancia, NarDa, Yep RDA, Kayfun lite v2+, Soul, Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwarinstagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/facebook : https://www.facebook.com/sashasedmakweb: http://baby-viking.com
|
|
 |
|
 |
|
dafreek
|
Naslov: Originali Postano: 13 kol 2014 03:19 |
|
|
sasha19_81 je napisao: ja osobno smatram da ako mi je nesto super, da se onda i treba zahvalit proizvodjacu za dizajn, funcionalnost. ideju.. razmislite koliko je nemesisa prodano na FTR-u.. a izumitelj iliti onaj koji se tog sjetio nije dobio ni lipe.. A to se radi tako da kupis original i das covjeku njegove novce. Slazem se s time. Ali ne brini ti za Michalisa i Atmomixani ekipu. Prodaju oni dovoljno. Zamisli samo koliko ljudi je kupilo klon, pa zbog njega kupili original. Isto tako je on na dijelovima profitirao, pogotovo switch. Kada su mu rekli da je kloniran Nemesis, njegov komentar je bio 'I made it!', u smislu 'uspio sam'  Zao mi je malih moddera sto su propali zbog klonova, ili sto je klon izisao prije originala. A mnogo je njih propalo.
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Originali Postano: 13 kol 2014 08:04 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
equusDU je napisao: mislim da je glupo raspravljati o originalima i klonovima kao isplativost neistlativost...to je isto kao da kupuješ npr. hyundaia i mercedesa...oba dva će te dovesti gdje trebaš doći, ali mečka je mečka...tako isto i klonovi...  Uspotedba ti ne stoji, jer i Hyundai i Mercedes su originali samo jedan skuplji od drugoga, a o kvaliteti bi se dalo pričat no to nije ova tema.
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Postano: 13 kol 2014 08:29 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Max, misliš Hyundai i Uljanik? Slažem se... Korejanci rade automobile od otpadnog lima iz brodogradilišta, zamisli koliko bi tek popišali Mercedes da rade od lima prve klase...
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
manilu
|
Naslov: Re: Originali Postano: 13 kol 2014 08:44 |
|
Pridružen: 19 kol 2013 16:17 Postovi: 242 Lokacija: vodnjan, Istra
|
|
mercedes je nekad bio auto danas je samo ime koje više nema veze sa pouzdanosti, kvaliteta je još tu ali ni Hyundai nije jako daleko ali Hyundai se pokazao kao dosta pouzdan auto, da se vratim na nemesis, kupio sam prvu verziju sa FT i jedina greška je bila prekidač koji je bio 1/10 uži od cijevi, FT je to zamjenio i sada je odličan, ništa drugo nisam mjenjao niti popravljao, isto sam razmišljao uzeti original kay 3.1 i nemesis ali sam odustao jer radim u uljaniku i mislim da mi ne bi bilo sve jedno da mi padne 200 i nešto eura na pod i razbije se, ovo sada radi odlično preko god dana i stvarno neznam što bi drugo uzeo da mi može zamjeniti hibrid nemesis + kay 3.1, po meni je nemesis jedan od najboljih mehaničkih modova koji se može trenutno kupiti
|
|
 |
|
 |
|
sasha19_81
|
Naslov: Re: Originali Postano: 13 kol 2014 09:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 22:02. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 22:02. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |