Pozdrav ekipa,
Ja sam Dražen iz Rijeke. Svoju prvu e-cigaretu sam kupio u parilici pred 4 dana. Od tada nisam zapalio nijednu, kako je vi nazivate - smrdušu

U biti lažem, jesam, bio sam vani, ostao bez tekucine i sta cu.. Ali od tada nijednu i sto je najbolje ne fali mi uopce za sad

Prvi dan kad sam kupio svoju parilicu (btw jel ih tako zovete, ili je parilica samo naziv brenda našeg?) sam imao problema, otišao mi grijač odmah, tekućina ulazila u usta, užas. Malo sam se razočarao, al su mi zamijenili grijač free pa je bilo sve ok. Nakon dva dana opet, tekucina curi, parilica ne radi :O odem opet do njih, vec malo nervozan, na kraju se ispostavilo da sam pri punjenju malo odvrnuo grijac pa mi nije radio kako treba, eh

Imam ovu, pretpostavljam početničku parilicu:

Od tekućina koristim tj mješam Goliath od Dekanda i Chery aromu od Colinss-a, okus predobar, brijem da cu se navuc

Jeli to u redu za početnika ili imate neke preporuke? (budem ja još čitao po forumu bez brige)
Naišao sam na ovo na eBayu, cijena super, izgleda hard core a mislim da je i neloše, ali vi znate bolje sigurno?
http://www.ebay.com/itm/Authentic-Vamo- ... 1242939261Toliko za uvod, pozdrav