|
.
Sada je: 09 lis 2026 17:49. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lis 2026 17:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
e-smoky.eu
|
Naslov: Najnovija Specializirana Trgovina www.e-smoky.eu Postano: 07 lip 2014 00:30 |
|
|
Prijateljski pozdrav svim članovima ove već pozamašne vaperske familije,... Evo i mi vam se predstavljamo kao novootvorena web-trgovina.Mozete nas posjetiti online na adresi www.e-smoky.eu ali ste isto tako dobrodošli i u našoj trgovini u Rijeci u Industrijskoj zoni Kukuljanovo na ulazu u PC Pevec. Kao i većina trgovina koje trenutno djeluju na području RH i mi svoje dugogodišnje vapersko iskustvo želimo uklopiti u kvalitetnu ponudu e-cigareta i tekućina kroz naša prodajna mjesta.Naš je moto kratak i jasan , ne prodajemo ono što i sami nebi voljeli da nam se proda,uz minimalne cijene nudimo od svega pomalo te isključivo prodajemo originalne proizvode surađujući direktno sa već poznatim svjetskim brendovima. Pozdrav , svim vaperima a i onima koji propuštaju ovaj nesumljivo revolucionaran trend parenja
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Najnovija Specializirana Trgovina www.e-smoky.eu Postano: 07 lip 2014 00:49 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3398 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Otvorim...vidim shitfire baterije za 70kn, caravelu klon za 550 kn i russian klon za 200 i nesto jos kn...ja stvarno ne kuzim jel vi svi smatrate ljude idiotima ili sto?! Mozda stvarno jesu kreteni...ovakve trgovine nicu k'o gljive u zadnje vrijeme, valjda onda ima ljudi koji ce dat te novce za skart robu...ustvari, ako je tako, zasto ne stavite caravelu za 1000 kn? Boli te dupe...ljudi ionako ne znaju sto kupuju...oderi ih dok ne skuze
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Najnovija Specializirana Trgovina www.e-smoky.eu Postano: 07 lip 2014 00:50 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Najnovija Specializirana Trgovina www.e-smoky.eu Postano: 07 lip 2014 00:52 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
|
Eh, da...piše se nesumnjivo, a ne nesumljivo...ponuda vam je sumljiva
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 07 lip 2014 00:57 |
|
|
|
Vela je set cijeli,nije samo mod,budimo realni,ni poljaci nemaju puno manje cijene,ni ostatak eu ekipe...kina je nesto drugo,jebajga
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Najnovija Specializirana Trgovina www.e-smoky.eu Postano: 07 lip 2014 00:59 |
|
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Postano: 07 lip 2014 01:05 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
vulja je napisao: Vela je set cijeli,nije samo mod,budimo realni,ni poljaci nemaju puno manje cijene,ni ostatak eu ekipe...kina je nesto drugo,jebajga A dobro onda...dabogda imali samo ovakve ducane koji zele brzo zaraditi na neznanju ljudi...jebes mi sve ak to smece od attya i caravela vrijedi vise od 200kn...a o baterijama necu ni pricati...ako vama to pase, ok. Ispricavam se ako sam bio neugodan i povrijedio necije osjecaje.
|
|
 |
|
 |
|
e-smoky.eu
|
Naslov: Re: Najnovija Specializirana Trgovina www.e-smoky.eu Postano: 07 lip 2014 01:06 |
|
|
fek0 je napisao: Otvorim...vidim shitfire baterije za 70kn, caravelu klon za 550 kn i russian klon za 200 i nesto jos kn...ja stvarno ne kuzim jel vi svi smatrate ljude idiotima ili sto?! Mozda stvarno jesu kreteni...ovakve trgovine nicu k'o gljive u zadnje vrijeme, valjda onda ima ljudi koji ce dat te novce za skart robu...ustvari, ako je tako, zasto ne stavite caravelu za 1000 kn? Boli te dupe...ljudi ionako ne znaju sto kupuju...oderi ih dok ne skuze Žao mi je sto si se ovako uzrujao zbog cijena,mozda bi shavatio kad biš pokušao bit trgovac u HR. Konkretno Caravela dolazi u setu s popratnom opremom a stose njezine kvalitete izrade tice bolji Clone nisam vidio a vidio sam ih poprilično ,..Slobodno nas posjetite i provijerite kvalitetu ponude ,.. Pozdrav,...
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 07 lip 2014 01:19 |
|
|
|
Pa nek se otvaraju ducani,zasto ne,podupirem to,ne mislim samo na vapersku opremu...al budimo realni ko uzima gen il bilokakav rba zanimat ce ga prvo kak se radi setup,guglat ce,a ako zna guglat proguglat ce i nac ce nesto jeftinije vani...ja ne kupujem u rh nista od opreme,nit mislim da necu uz ovakve cijene,samim time se ni ne zamaram cijenama kod nas,pa nek nicu shopovi kolko ih volja...ko da je mtmstore nesto drugaciji od ostalih,a vidis njih svi hvale...sijecam se njihovih cijena u startu,nista drukcije od ostalih
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Najnovija Specializirana Trgovina www.e-smoky.eu Postano: 07 lip 2014 01:55 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
Sada je: 09 lis 2026 17:49. | Zadnji put si ovdje bio: 09 lis 2026 17:49. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |