Bok svima,
Evo da se predstavim, Petar iz Daruvara, 31g., pušio 2 kutije dnevno godinama, prije mjesec dana se odlučio na parenje

i mogu za sada reći da sam jako zadovoljan i mislim da ću se neko vrijeme zadržati na parilicama. Par mjeseci pratim ovaj i još neke forume (pomalo), pa sam se odlučio da i ja probam

Uzeo sam ego twist 1100 prije mjesec dana (innokin), običan rezervni mt3 tanki 2 ce4... dosta problema oko leaka i grgljanja... pa sam upravo naručio vision spinner 2 1600 i protank 3 mini iz mtmstore-a... dosta sam čitao druga iskustva oko ove kombinacije, nekako ću prelazak za mod ostaviti za par mjeseci i ostale napredne sitnice, nadam se da nisam pogriješio sa odabirom.
Još da pronađem ok tekućinu i miran neko vrijeme. Ako neko ima info gdje i od koga u hr bi mogao naručiti kvalitetnije tekućine bio bi zahvalan. Gledao sam KTS tekućine i još sam vidio neki lokalni dućani da se spominju ali od svih informacija sam se pogubio

Zanimaju me duhanske tekućine, za sada mi je ok bila Camel aroma on euliQuida, svi savjeti dobrodošli.
Hvala