Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Pozdrav dragi ljudići
 Post Postano: 24 kol 2025 12:34 

Pozdrav cijeloj ekipici!!
Ime mi je Đulijano,50 i kusur god.iz Rijeke sam i sa stažem od preko 30 godina na smrdušama mislim da je došlo vrijeme za ostavit to fuj,fuj.
Bilo je izleta prije 9-10 god. na vejpanje , no uvijek završih na cigarušama.Uzeo prije koji tjedan Vaporesso GTX One Pro i nešto opreme sa JD-a.
Čitajući Vaše postove (-hvala Buje3000 i ostali -) ovdje i na forum hr, pohvata čovjek osnove i što treba,gdje,kud,zašto itd, najjakiji ste :)
Ženi dao eGo AIO ,tutno mango ,kaže fiinoo i eto pufka i ona pravi mi društvo jeeej!
U ormariću su na sljubljivanju Nektarina,Ananas za bolju polovicu i nešto klasike za mene Mr. Fulir ( koji trenutno parim), 555 -Kozy naravno :)
TPA Caramel,ry4 Double.. e da ja volim karamelice i slatko k'o malo dijete, žena ne (minus i plus šta ćeš ae).
Još ću malo uzeti kremica za povezivanje i eksperimentiranje i par duhanskih FA aromica i Kozy classic/longfill-ova,ženi nešto voćkica,povrća i tako za start.
Hvala svima na pomoći i prijedlozima oko vejpanja,što do sada što ubuduće :)
Živi bili Vi meni :kina:

Povratak na vrh 

Naslov: Re: Pozdrav dragi ljudići
 Post Postano: 24 kol 2025 19:25 

:wel: gradski :D

nabavi i jednu karamelu, kada ti duhan ne valja, tutneš nutra karamele i onda odjednom valja :zu:

karamela i kava, ja koristim kavu od eliquidfrancea, jeftina za popiz.... karamela - bilo koja, cisto svejedno.

Povratak na vrh 

Post Postano: 25 kol 2025 10:06 
Administrator

:wel:

Povratak na vrh 

Post Postano: 28 kol 2025 13:29 

buje3000 je napisao:
:wel: gradski :D

nabavi i jednu karamelu, kada ti duhan ne valja, tutneš nutra karamele i onda odjednom valja :zu:

karamela i kava, ja koristim kavu od eliquidfrancea, jeftina za popiz.... karamela - bilo koja, cisto svejedno.

da jednu mhmhmh 2-3 min :hi: ,razmišljam Snickers nekako ugurat u tank

Povratak na vrh 

[ 4 post(ov)a ] 

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot* i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club