Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 09 lis 2024 09:21. Sada je: 09 lis 2024 09:21.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 9 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Pozdrav
PostPostano: 20 lis 2020 11:19 

Pozdrav
Pusio 30 godina,nema cigarete ni duhana koji nije prosao kroz moja pluca,unazad par godina pusio 2-3 kutije dnevnocrveni boro,pa lucky,i nakraju crni sobranie.

Jucer kupio pocetnicku penkalu joyetech exceed d19 i dvije tekucine liqua traditional tobaco 6mg omjer 50/50.
Potrosio vise od pola tekucine u manje od 24 sata,ocito mi je preslaba..

Isprobavao sam i mtl i dl nacin,na dl nacin tekucina se topi ko maslac,probao i drugi grijac koji je samo za dl..al tank ode u par dimova..vratio nazad grijac za mtl..pa sa stelanjem protoka zraka miksam..malo mtl,malo dl..al opet dosta brzo se to trosi.

Moje misljenje je da bi trebao uzet minimalno 12mg,jel ovo me ne zadovoljava.
Koja su vasa misljenja i preporuke.
Trenutno mjesec dana nemogu kupit nista drugo,mislim na mod.

Ovog cu kasnije dat zeni.
Uglavnom sam vozac,i vec imam spreman powerbank kabel za punjenje ..da se ima za svaki slucaj.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Pozdrav
PostPostano: 20 lis 2020 17:41 
Administrator

:wel:
Ja sam na 36 mg ako ti sto pomaze ... ili te baca u bed :zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 20 lis 2020 18:01 

očito je :zu:

:wel:

ako si pušio 2-3 kutije jakih cigara, onda minimalno 12 a i 18mg nikotina za MTL
svi se nešto brinu kad pređu na električne da čim manje nikotina uzmu. lupaj po nikotinu koliko god oćeš neće ti ništa bit, samo bolje
računaj MTL potrošnju koja će te zadovoljiti nikotinom od bar 4ml 18mg i jedno 6-7 ako uzmeš 12 mg. na DLu 10ml 6 mg, ispod je ravno čudu
uzmi i 12 i 18, uvijek ih možeš pomiješat ako ti 12 bude slabo a 18 jako.
DL se isplati jedino ako imaš doma arome pa mješaš sam, tko god kupuje tekućinu mu se DL ne isplati

Kad ti bude i ako ti bude skupo kupovat tekućine, javi se u Forumu za početnike za alternative. Bacat 30kn na dan na tekućinu nije baš baš, ako budeš trošio koliko sad. Ali još uvijek jeftinije od cigareta

Povratak na vrh

PostPostano: 21 lis 2020 00:33 

prvo :wel:
ja sam već 7 godina na 18mg i to me zadovoljava
probao sam nekoliko primjera iste tekućine sa manje nikotina i to nije to
jednostavno promijeni okus, barem meni
to ti je kao kada pušiš jedne cigarete, navikneš se na nih i pušiš tu vrstu
tako i tekućine, isprobaš i ona koja ti se pokaže najbolja je primarna i trošiš je non-stop
uvijek uleti nešto novo malo za promjenu, ali se uvijek vratiš na ono poznato što ti paše
ako ideš na uštedu novaca onda moraš pripaziti sa modovima i atomizerima
jer većina nas je na početku pretjeralo
potrošio sam novaca u prvih 3-4 godine da sam mogao kupovati cigarete 10 godina i pušiti 2-3 kutije na dan :D

Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2
and many other things..................................

Povratak na vrh

PostPostano: 21 lis 2020 09:10 

Kak radim nocnu,jucer nisam stigel u parilicu po tekucinu,ona mi najbliza..
Neg sam uzel na kiosku 2 tekucine po 10ml svaka 22 kune
Jednu 12 jednu 18mg..za sad je 12mg ok..al malo cudan okus..
Uzeo virginiawhite..gold tobaco 18mg,i original taste 12mg..
Reko da imam kaj dimit prek noci dok vozim..
Potrosio atomizer i pol cca 3ml..nisam imal cajt puno rajfat..

Povratak na vrh

PostPostano: 21 lis 2020 10:17 

čudan je okus jer je to Virginija white :zu:
dakle, to ti je dno dna od tekućina, koju god drugu marku uzmeš osim Dekanga, je miljama bolje po okusu
To ti je vlasnik naš, koji proizvodi te tekućine u Kini. sve jasno :lol:

jedini od VW koji ogavan i da se koristit je Tobacco. sve je to zdravstveno ispravno samo je okus ogavan

u redu proizvođač je ovaj
http://www.ktseliquid.eu/kategorija/classic-new/ baš ova Classic linija. uzmeš 10 tekućina i kad imaš 10 x 10ml u košarici cjena po bočici pada na 16kn.
da se ne buniš previše, zemi Real cigar, Cohibu, Cubanu ako nađeš, Cigar, 555, Old captain, možeš od svake po 2 i miran si mjesec dana s tekućinama. Prve 2 su baš za skidanje s cigareta s jakim duhanskim štihom. Sljedeća 2 su malo lakše tamni duhan, 555 je lagani duhan i Kapetan je aromatiziran lula duhan. To su sve duhani poznati duhani i rade ih više proizvođača.

najbitnije ti je prva 2 mjeseca da su tekućine što jeftinije, dok ti se okusni pupoljci u ustima ne oporave od cigareta, kad ti se okus vrati, to jest dosta pojača od ovog sad, možeš isprobavati skuplje tekućine, koje su kompleksnije, više okusa u jednom, a tu kompleksnost sad nećeš osjetit. pa je to bacanje novaca.

skroz je u redu u prvih pola godine potrošit 1000kn na ecigarete i tekućine, jer moraš pronać opremu koja ti odgovara i tekućine. Došao si na forumn pa ćeš lakše dobit precizne informacije što uzet a da te dobro služi. Neka ti nije bed malo se istrošit na početku, kad nađeš opremu, si s njom miran pola godine do godinu i tad samo tekućine kupuješ, ili ih praviš doma sam što je još par puta jeftinije. 200kn mjesečno će biti dosta.

Braja, nisu svi ko ti :zu:
ajde i ja sam bio grozan po kupovini, ali i dalje mi bilo jeftinije od cigara.

sad sam imao opet period pušenja od mjesec i pol, 2 kutije crvenog luckija, spizdio 1500kn u mjesec dana. Toliko ne potrošim na ecigarete u 5-6 mjeseci a da sam baš rastrošan

Povratak na vrh

PostPostano: 21 lis 2020 13:16 

buje3000 je napisao:
čudan je okus jer je to Virginija white :zu:
dakle, to ti je dno dna od tekućina, koju god drugu marku uzmeš osim Dekanga, je miljama bolje po okusu
To ti je vlasnik naš, koji proizvodi te tekućine u Kini. sve jasno :lol:

jedini od VW koji ogavan i da se koristit je Tobacco. sve je to zdravstveno ispravno samo je okus ogavan

u redu proizvođač je ovaj
http://www.ktseliquid.eu/kategorija/classic-new/ baš ova Classic linija. uzmeš 10 tekućina i kad imaš 10 x 10ml u košarici cjena po bočici pada na 16kn.
da se ne buniš previše, zemi Real cigar, Cohibu, Cubanu ako nađeš, Cigar, 555, Old captain, možeš od svake po 2 i miran si mjesec dana s tekućinama. Prve 2 su baš za skidanje s cigareta s jakim duhanskim štihom. Sljedeća 2 su malo lakše tamni duhan, 555 je lagani duhan i Kapetan je aromatiziran lula duhan. To su sve duhani poznati duhani i rade ih više proizvođača.

najbitnije ti je prva 2 mjeseca da su tekućine što jeftinije, dok ti se okusni pupoljci u ustima ne oporave od cigareta, kad ti se okus vrati, to jest dosta pojača od ovog sad, možeš isprobavati skuplje tekućine, koje su kompleksnije, više okusa u jednom, a tu kompleksnost sad nećeš osjetit. pa je to bacanje novaca.

skroz je u redu u prvih pola godine potrošit 1000kn na ecigarete i tekućine, jer moraš pronać opremu koja ti odgovara i tekućine. Došao si na forumn pa ćeš lakše dobit precizne informacije što uzet a da te dobro služi. Neka ti nije bed malo se istrošit na početku, kad nađeš opremu, si s njom miran pola godine do godinu i tad samo tekućine kupuješ, ili ih praviš doma sam što je još par puta jeftinije. 200kn mjesečno će biti dosta.

Braja, nisu svi ko ti :zu:
ajde i ja sam bio grozan po kupovini, ali i dalje mi bilo jeftinije od cigara.

sad sam imao opet period pušenja od mjesec i pol, 2 kutije crvenog luckija, spizdio 1500kn u mjesec dana. Toliko ne potrošim na ecigarete u 5-6 mjeseci a da sam baš rastrošan

Daj mi reci kaj da stavim tam pod nikotin,najvise je 1,8% i koji omjer 50/50..preferiram mtl nacin maglenja

Povratak na vrh

PostPostano: 21 lis 2020 15:47 

1.8% označava 18mg, 1.2% označava 12 mg
odaBERI SI vg/pg 50/50 ILI 70/30 (70 VG-a 30 PG-a)

Povratak na vrh

PostPostano: 22 lis 2020 08:54 

E super budem si ili narucil ili otisel kod njih pa kupil

Povratak na vrh

[ 9 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.