čudan je okus jer je to Virginija white
dakle, to ti je dno dna od tekućina, koju god drugu marku uzmeš osim Dekanga, je miljama bolje po okusu
To ti je vlasnik naš, koji proizvodi te tekućine u Kini. sve jasno
jedini od VW koji ogavan i da se koristit je Tobacco. sve je to zdravstveno ispravno samo je okus ogavan
u redu proizvođač je ovaj
http://www.ktseliquid.eu/kategorija/classic-new/ baš ova Classic linija. uzmeš 10 tekućina i kad imaš 10 x 10ml u košarici cjena po bočici pada na 16kn.
da se ne buniš previše, zemi Real cigar, Cohibu, Cubanu ako nađeš, Cigar, 555, Old captain, možeš od svake po 2 i miran si mjesec dana s tekućinama. Prve 2 su baš za skidanje s cigareta s jakim duhanskim štihom. Sljedeća 2 su malo lakše tamni duhan, 555 je lagani duhan i Kapetan je aromatiziran lula duhan. To su sve duhani poznati duhani i rade ih više proizvođača.
najbitnije ti je prva 2 mjeseca da su tekućine što jeftinije, dok ti se okusni pupoljci u ustima ne oporave od cigareta, kad ti se okus vrati, to jest dosta pojača od ovog sad, možeš isprobavati skuplje tekućine, koje su kompleksnije, više okusa u jednom, a tu kompleksnost sad nećeš osjetit. pa je to bacanje novaca.
skroz je u redu u prvih pola godine potrošit 1000kn na ecigarete i tekućine, jer moraš pronać opremu koja ti odgovara i tekućine. Došao si na forumn pa ćeš lakše dobit precizne informacije što uzet a da te dobro služi. Neka ti nije bed malo se istrošit na početku, kad nađeš opremu, si s njom miran pola godine do godinu i tad samo tekućine kupuješ, ili ih praviš doma sam što je još par puta jeftinije. 200kn mjesečno će biti dosta.
Braja, nisu svi ko ti
ajde i ja sam bio grozan po kupovini, ali i dalje mi bilo jeftinije od cigara.
sad sam imao opet period pušenja od mjesec i pol, 2 kutije crvenog luckija, spizdio 1500kn u mjesec dana. Toliko ne potrošim na ecigarete u 5-6 mjeseci a da sam baš rastrošan