Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 05 pro 2023 04:35. Sada je: 05 pro 2023 04:35.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 13 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Pozz ekipa
PostPostano: 16 ruj 2017 21:42 

Pozdrav ekipa. Moje ime je Srećko, dalmoš i imam 35god. Pušač sam koji ujedno i pari. Prvi put sam počea parit prije nepune 4god uz klasični komplet e-cig a tada sam prominija par baterija i tankića. Nisam bija zadovoljan jer bi mi uvik bilo tekućine svugdi. Sad sam opet počea parit ali sam si uzea Istick Pico komplet uz koji ide Melo 3 mini tank koji trenutno ne koristim jer mi više odgovara MTL. Trenutno uz svoj mod najviše koristim Aspire K2 mali tankić za MTL i iznenadilo me koliko je dobar a jeftin. Nema podesiv protok zraka ali za početnike je super i jako sam zadovoljan sa BVC grijačem. Imam još GeniTank Mega koji nije loš ali zbog Dual Coil grijača ga ne koristim previše jer mi je draži BVC. Stiga mi je Digiflavor Siren GTA ali nemam baš sriće sa njim. 2x sam ga složija i oba puta mi je procurija a to me je frustriralo pa sam odusta od RTA tankova mada sam ipak bacija oko na Augvape Merlin RTA jer mi đava neda mira :hi:
Toliko od mene za sada a ako vas šta zanima slobodno pitajte.

Povratak na vrh

Naslov: Re: Pozz ekipa
PostPostano: 16 ruj 2017 21:46 

:wel:

Povratak na vrh

PostPostano: 16 ruj 2017 22:44 

Povratak na vrh

PostPostano: 17 ruj 2017 01:35 

Povratak na vrh

PostPostano: 17 ruj 2017 09:05 

Ako ti je Sirena uspjela procuriti, onda si gadno nešto zajebao, procurit će ti i ostali!
Prije nego što nešto drugo uzmeš, prvo nauči složiti sirenu, inače uzalud bacaš pare.

Kod sirene samo provućeš dovoljno vate kroz one rupe, vata može biti kraća, duža, sužena na kraju itd... više prašta.
Kod merlina moraš staviti dovoljno vate ali ne previše u one rupe za dotok,
premalo - procurit će, previše - neće natapati dobro!

BVC grijači su super, ali u odnosu na cijenu žice i vate skupo kao sam vrag :)

Povratak na vrh

PostPostano: 17 ruj 2017 11:47 

Povratak na vrh

PostPostano: 17 ruj 2017 12:09 

cimeries je napisao:

Ako ti je Sirena uspjela procuriti, onda si gadno nešto zajebao, procurit će ti i ostali!
Prije nego što nešto drugo uzmeš, prvo nauči složiti sirenu, inače uzalud bacaš pare.

Kod sirene samo provućeš dovoljno vate kroz one rupe, vata može biti kraća, duža, sužena na kraju itd... više prašta.
Kod merlina moraš staviti dovoljno vate ali ne previše u one rupe za dotok,
premalo - procurit će, previše - neće natapati dobro!

BVC grijači su super, ali u odnosu na cijenu žice i vate skupo kao sam vrag :)

Neznam u čemu sam pogriješija kod Sirene ali kad sam je slaga prvi put koristija sam gotovu žicu koja ima uži promjer pa ide malo tanje pamuka samo nisam zatvorija dovod zraka pa sam zaključija da je možda zato pustila. Drugi put sam sam napravija žicu na veci promjer rupe i pazija sam da mi je zrak zatvoren prije punjenja tanka i zatvaranja istog i nije mi puštalo mnogo kao prvi put ali je ipak bilo tekućine oko prstena za podešavanje protoka zraka. Iskreno imam alergiju na propuštanje tekućine još od prije 4god kad sam prvi put pario. Ovaj mali Aspire K2 koristim več 3 tjedna (ali ne konstantno samo njega) i još mi traje grijač a tekućina mi nije promjenila boju u njemu. Čuja sam da su BVC grijači dosta trajni a cijena mi je 23kn u dućanu po komadu ili 6$ za 5kom na FastTech tako da i nije baš strašno s obzirom koliko traje. Nekako mi se čini da mi je tekućina najskuplja. Sviđa mi se RTA radi okusa koji daje i podešavanja ali mi je problem ako će mi puštati u torbici ili trlišu (manduri) kao neki stari tankovi.

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 17 ruj 2017 13:04 
Moderator

digni grijac od rupe za zrak više i stavi više vate...igraj se malo, pogledaj koji youtube video koji pokazuje kako se slaze.

Sent from my Y6_Piano using Tapatalk

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 18 ruj 2017 00:56 

Koliko vidim da sam triba Sirenu okrenit nakon punjenja naopako i onda otvorit zrak da izdusim pritisak. I mislim da bi mi tribala tanja zica. Slaga sam ovu koju imam a to je SS316l od 26awg pa vjerujem da mi triba nesto oko 30awg? Sa ovom zicom sam uspija dobit 0.85ohm iz treceg pokusaja. Neznam kakva su vam iskustva sa ovim tankom za nosenje po djepovima i torbici a kad radim ima me u svim polozajima pa da ne iscuri onda?

Povratak na vrh

PostPostano: 18 ruj 2017 10:44 

Joyetech VTC Mini x2 ~ Kayfun Lite Plus ® x2
and many other things..................................

Povratak na vrh

[ 13 post(ov)a ]  Stranica 1, 2  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: