Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 38 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4
Autor Poruka
 Naslov: Re: Puffkalica.hr - NOVI Retail i Web dućan u Hrvatskoj
 Post Postano: 03 lip 2014 13:22 

:wel: super mi se sviđa predstavljanje, ono , vizija, misija, sve za klijenta, to mi je odlično....vidi se da je ozbiljna priča, da nije to sad nešto zbrda zdola na brzinu zaradit i to....(ono, malo me podsjeća na jehovine svjedoke, svakome fino, odgovor lijepo i fino svima, pristojnost, kultura) I cijene su super, roba je izvrsna, svaka čast.... ;) I Halo uopće nije skup. Ko ga voli.

Povratak na vrh 

Post Postano: 03 lip 2014 21:35 

Kao što je već napisano, sve je lijepo i u celofanu, jedino cijene nisu prilagođene, pogotovo ako ciljate na domicilno tržište koje je sa strane osobnih dohodaka daleko ispod prosjeka u Hr?
Ne odnosi se samo na puffkalicu, nego i na sve ostale Hr dućane: žalosno kaj lovu šaljem poljacima i amerima, ali kak nebi kad dobim Spinner u 2/3 cijene sa dostavom ili 120 ml tekućine iz usa za 250kn sa poštarinom i to sve u maloprodaji (mbv). Dakle tam je 1ml po kunu i dostava čini 50% cijene do praga i još su jeftiniji...e da nije još i carine ajoooj... retail ili ne, kod nas rvata je u trgovini moto jasan ko dan.

Svaka čast i sretno, uz isprike - vidimo se samo u krajnjoj nuždi...

Tank: 3 x PT2 mini | PT2 | Eleaf GS | Uwell Crown | Ego One

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 16:14 

Deckardcain je napisao:
:wel: super mi se sviđa predstavljanje, ono , vizija, misija, sve za klijenta, to mi je odlično....vidi se da je ozbiljna priča, da nije to sad nešto zbrda zdola na brzinu zaradit i to....(ono, malo me podsjeća na jehovine svjedoke, svakome fino, odgovor lijepo i fino svima, pristojnost, kultura) I cijene su super, roba je izvrsna, svaka čast.... ;) I Halo uopće nije skup. Ko ga voli.

Pozdrav Deckardcain,

Drago nam je da Vam se sviđa puffkalica brand i hvala na podršci. Nastojati ćemo sve više i više unaprijeđivati poslovanje na korist svakoga našeg kupca :-D

tealc je napisao:
Kao što je već napisano, sve je lijepo i u celofanu, jedino cijene nisu prilagođene, pogotovo ako ciljate na domicilno tržište koje je sa strane osobnih dohodaka daleko ispod prosjeka u Hr?
Ne odnosi se samo na puffkalicu, nego i na sve ostale Hr dućane: žalosno kaj lovu šaljem poljacima i amerima, ali kak nebi kad dobim Spinner u 2/3 cijene sa dostavom ili 120 ml tekućine iz usa za 250kn sa poštarinom i to sve u maloprodaji (mbv). Dakle tam je 1ml po kunu i dostava čini 50% cijene do praga i još su jeftiniji...e da nije još i carine ajoooj... retail ili ne, kod nas rvata je u trgovini moto jasan ko dan.

Svaka čast i sretno, uz isprike - vidimo se samo u krajnjoj nuždi...

Pozdrav telc,

Cijene na stranu, a i ne bismo željeli previše debatirati zbog čega se ne može ponuditi znatno niža cijena. No, puffkalica team smatra i 100% zna da ukoliko potencijalni korisnik nabavi e-cigaretu i započne puffkati, da će iznimno smanjiti troškove (do 85% ) vezane uz njegovu psihološku i fizičku ovisnost. Stoga bez obzira na stanje kupovne moći u pojedinim županijama e-cigareta stvarno, realno smanjuje korisnikove troškove.
Što se tiče naručivanja robe iz vana, apsolutno Vas podržavamo ukoliko smatrate da je Vama to isplativije i bolje rješenje od retail dućana.
Pozivamo Vas, ako ništa drugo na degustaciju na naše štandove u Čakovcu ili Varaždinu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 16:35 

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 17:00 

@Dentex
To je faza III, tu se ne pita kolko košta :la:

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 17:48 

puffkalica.hr je napisao:
@Dentex
To je faza III, tu se ne pita kolko košta :la:

Ma nije sve ni u lovi, ja sam osobno zbog zdravstvenih razloga preso na paru :)

Povratak na vrh 

Post Postano: 05 lip 2014 19:01 

ja zbog love ali kako je krenulo onda sam ostao zbog zdravlja...
definitivno je dobro imat ducane u svakom gradu....radi lakše nabavke eventualno ako kome zatreba :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 06 lip 2014 16:02 

:wel:

Vamo V5,Kayfun

Povratak na vrh 

[ 38 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.