Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3
Autor Poruka
 Naslov: Re: Pozdrav ekipo
 Post Postano: 15 lis 2014 12:54 

moje razmisljane .. mada nije tako kad malo detaljnije i dublje udes u to. uzeo sam vamo v6 sa kaja v2 i panasonic 18650 3400mah.. los odabir bi bio da sam uzeo nemesis?

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 lis 2014 13:11 

Kayfun je napisao:
moje razmisljane .. mada nije tako kad malo detaljnije i dublje udes u to. uzeo sam vamo v6 sa kaja v2 i panasonic 18650 3400mah.. los odabir bi bio da sam uzeo nemesis?

Tako je kako god detaljno i duboko ulaziš... Mehanički modovi su jednostavni i robusni... ali "prate" pad napona baterije, imaju voltdrop i prekidače sumnjive kvalitete pa su i korišteni uglavnom za omske i subomske otpore, za što se danas može koristiti i suvremena elektronika. Elektronika uvijek isporučuje istu, podešenu, snagu, a sve priče o manama zbog pulsne isporuke struje su glupost, baš kao da netko ide kritizirast izmjeničnu struju...
Dakle, uživaj u Vamu i ne poati za nemesisom. Ako ti je baš do njega, kupi si ovdje s oglasa, kada se pojavi, za kojih 120 do 150 kuna pa se sam uvjeri u "prednosti" mehanike... Osobno, zadnje vrijeme mahom parim kayu na nivelu, a ostala snećad skuplja prašinu pa u meni pomalo stasa ideja o ozbiljnoj redukciji suvišne opreme, a mehanika i genesisi i jeftini, niš koristi isparivači će će zasigurno biti prvi na udaru...

Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 lis 2014 19:23 
Moderator

Kayfun je napisao:

Ne bi bio los odabir. Pusti njih, Nemesis je sasvim u redu meh. mod...ima svojih mana (kao i svaki mod) ali i prednosti. S obzirom da bez problema stane kick u njega sa 18650 baterijom, po meni je to bolja, jeftinija i u svakom slucaju ljepsa kupnja od vamoa. Jedino nema display...a za to te zaboli... Ima puno gorih modova od Nemesisa.

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 lis 2014 20:03 

:wel:

Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.

Povratak na vrh 

[ 24 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club