Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: AHOJ!
 Post Postano: 26 ožu 2014 23:31 

:wel:

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 ožu 2014 00:04 

flux je napisao:
i nemoj kupovat tekucine na njuskalu :tose:

Novi sam, Danas mi je 5. dan bez Marlbora. I osjećam se super. Ipak. tek povezujem končiće....
Molim Te, prosvjetli me, kak se to dela??? :)

Scar, 2x Origen, Phoenix, 3x Patriot, A7

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 ožu 2014 00:51 

Ako koristiš pogrešnu bateriju...na mehaničkom modu...a složio si sebi sub ohm build...to je samo prirodna selekcija.

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 ožu 2014 03:50 

ferdinandmax je napisao:
flux je napisao:

Novi sam, Danas mi je 5. dan bez Marlbora. I osjećam se super. Ipak. tek povezujem končiće....

To se dela tak da kupujes liquide za koje se zna ko ih je radio i od kuda su dosle, sad sam prvi puta pogledao njuskalo i ostao zatecen koliko garaža i podruma ima vlastitu proizvodnju " sigurnih e tekucina" sa svim certifikatima :joj: potrazi tu po forumu za koga Mi smatramo da valja .

I² Element18350/18650+kick, Ant-i-Mod +5V, Ergo69-Yenki69,UD Agi,IgoW

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 ožu 2014 10:07 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 ožu 2014 11:20 

Pozdrav i čestitke na odluci. meni je 45, pušio sam 30 godina i evo, nešto više od četiri mjeseca samo parim. Nisam ni jednu pljugu zapalio u međuvremenu. Doduše, nekoliko puta sam sanjao kako pripaljujem i par puta sam se uhvatio kako nesvjesno mislim o cigareti (blesavo zvuči, ali je tako), ali još nisam bio u iskušenju da zapalim i vjerujem da ni neću. Dakle, može se. Ako ti je tako frka, stvarno uzmi neku jaču tekućinu i to duhanski okus. meni osobno najviše liči na duhane i paše Cuban Cigar od dekanga. S obzirom na aromu, miris i šus na grlo, preporučio bih je svima koji su tek prešli na e cig a bili su okorjeli pušači. Taj Cuban Cigar od Dekanga sam kupovao na Knežiji, vjerojatno ima i u drugim dućanima (google). S obzirom na godine, stvarno je krajnje vrijeme za presrtanak s duhanom. Puno pozdrava i sretno!

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 ožu 2014 12:18 

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 ožu 2014 19:09 

mravak je napisao:
ferdinandmax je napisao:
flux je napisao:

To se dela tak da kupujes liquide za koje se zna ko ih je radio i od kuda su dosle, sad sam prvi puta pogledao njuskalo i ostao zatecen koliko garaža i podruma ima vlastitu proizvodnju " sigurnih e tekucina" sa svim certifikatima :joj: potrazi tu po forumu za koga Mi smatramo da valja .

hvala, potražit ću... a kaj mi Ti konkretno savjetuješ (Budakova, Stara Knežija, Parilica... i koje marke tekućina)?

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 ožu 2014 19:24 

KlingKlang je napisao:
Pozdrav i čestitke na odluci. meni je 45, pušio sam 30 godina i evo, nešto više od četiri mjeseca samo parim. Nisam ni jednu pljugu zapalio u međuvremenu. Doduše, nekoliko puta sam sanjao kako pripaljujem i par puta sam se uhvatio kako nesvjesno mislim o cigareti (blesavo zvuči, ali je tako), ali još nisam bio u iskušenju da zapalim i vjerujem da ni neću. Dakle, može se. Ako ti je tako frka, stvarno uzmi neku jaču tekućinu i to duhanski okus. meni osobno najviše liči na duhane i paše Cuban Cigar od dekanga. S obzirom na aromu, miris i šus na grlo, preporučio bih je svima koji su tek prešli na e cig a bili su okorjeli pušači. Taj Cuban Cigar od Dekanga sam kupovao na Knežiji, vjerojatno ima i u drugim dućanima (google). S obzirom na godine, stvarno je krajnje vrijeme za presrtanak s duhanom. Puno pozdrava i sretno!

Joj, nije bilo lako, a pokazalo se puno lakšim nego što sam mogao i sanjati... Barem za sada! :)
Naime, odlučio sam prošlog petka, simbolički na prvi dan proljeća, prestat pušit cigarete i probat s ovim električnim čudom. Naime, u zadnjih mjesec dana sreo sam dva stara frenda, koji odnedavno pare i malo s njima pričao pa odlučio pokušat. Ujutro sam kupio samo jedan Marlboro i nakon što sam došao na posao nazvao lika s njuške, jer za druge nisam ni znao... I kako je on došao za sat, odmah sam počeo pariti i tog sam dana bio u prilici uspoređivati jedno i drugo... I parenje mi se nije činilo tako strašnim. Stoga nisam kupio nove pljuge, već od te večeri samo parim. I sve mi se više sviđa...
Najveći strah mi je bio i ostao da ću iz nkog razloga ostati bez parilice (crkavanje baterije, pregaranje grijača, lom claeromizera, kvar USB adaptera i kaj ti ga ja znam) i opet posegnuti za pljugama...
Prvotna odluka je bila da izdržim mjesec dana pa da onda odlučim što ću. Danas je tek šesti dan popuno bez pljuge, no čini mi se da je odluka od 21. travnja već skoro donesena. Vrlo lako i smireno podnosim apstinenciju, za razliku od ranijih pokušaja...
Ima situacija u kojima stalno parim i onda je ok. No ako nešto radim pa neko vrijeme ne parim, prvo spontano pomislim na cigaretu, a tek onda se sjetim, na svjesnoj razini, da više ne pušim, nego da paim. No, sve to skupa ne remeti osobio moj dnevni riam. Jednu protuprirodnu ovisnost, čini se da sasvim uspješno mijenjam za drugu protuprirodnu osisnost. Valjda zdraviju! A sve su ofce na broju! :)

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 27 ožu 2014 19:33 

parilica u importane centru ima preko nekoliko tekucina koje mozes probat odma u ducanu pa odlucit kaj ti najbolje pase. lepo dodes... dobar dan, ja sam tek poceo parit. pusio sam to i to... koju tekucinu bi mi preporucili? mogu probat? i koja ti pase kupis i to je to :)
al uzmi si bar dva okusa da mozes mjenjat ;)
ne znam dal i ostali ducani imaju tu opciju.
nek se neko nadoveze...

# Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s

Povratak na vrh 

[ 34 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot* i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: