Forum    FAQ

.

Početna » Who U R

[ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: pozdrav iz zadra
 Post Postano: 11 lis 2014 09:15 

:wel:

Sent from my Yamaha 660

Povratak na vrh 

Naslov: Re: pozdrav iz zadra
 Post Postano: 11 lis 2014 14:12 

Wicked vape je napisao:
madman je napisao:
evo jos jedan iz zadra . pario sam i prije 2 godine dok je jos vivi nova bila u djiru i sami problemi pa opet presao na analogne.
sad sam uzeo 2 vision spiner 2 baterije i aspire bdc atomizere(onaj od prokroma i jedan plasticni da razlikujem arome) mijesam 4 % arome (t-swapo) sa bazom takodjer (t_swapo) 18 mg pg/vg.
i odma prvi dan naletim na problem. aroma sahara mi se toliko svidila da sam potrosio 10 ml za dan i izgubio okus u ustima. sad sam uzeo jos jednu aromu jamaica rum i zamjesao takodjer 4% pa cemo viditi oce li se vratiti okus na ovu drugu. uglavnom ako ko ima kakav savijet nek slobodno kaze. prvo me zanima kako regulirate konzumaciju . meni je ecigara cijeli dan u ustima. jos me zanima ima li koji jeftinii novi djir sa premotavanjem grijaca. znam da je to prije 2 godine to bila cobra an neznam jeli sto novije i bolje izaslo.
zanima me dali postoji rebuildable tank atomizer ali velicine recimo maximalno ovog aspire bdca i da je bottom coil jer volim hladnu paru. oprostite na puno pitanja ali izasa sam iz djira u ovom totalno. uglavnom veselim se razmjeni iskustva s vama. pozz ekipa.

Covik moj 10 ml je 180mg. Dobro da si samo okus izgubio :kuc:
Inače tu je neka tablica preporučenog unosa. Iako vec nije zdravo ic preko 60ak mg.
Naprimjer:
Ako parite tekućinu jačine 24 mg/ml - dnevna količina iznosi cca. 2,5 ml tekućine
18 mg/ml - dnevna količina iznosi cca. 3,5 ml tekućine
12 mg/ml - dnevna količina iznosi cca. 5,0 ml tekućine
9 mg/ml - dnevna količina iznosi cca. 6,7 ml tekućine

Sta se tice atomizera; rba-a i rda imas ih na tonu sad :)
Moš cak uzet protank 2 ili 2 mini kad imas vision spinerku. njima mos rebuildat grijace. ( to ti je jeftin dir ;) ), ima i pt3 koji je dual coil ali ne preporucujem bas jer je kompliciran za rebuildat ako imas cevape od prstiju, a i nisam odusevljen sa njim. u pocetku puno pare lipi okus, al nakon jedno 4 dana jako malo pare, okusa skoro i da nema nakon 6 dana ko da je sprzen wick :/
Nadalje u rba sa meshom se bas ne kuzim puno jer sam imo cobru mini i RSST i ne svida mi se bas puno. cak sam probo i sa keramickim stapicem ali nije mi to to. Od dobrih Rba imas kayfun 3.1, russian 91%, fogger v4.1 itd itb. samo dobro pogledaj recenzije na jubito da nebi uzeo nesto sta bi ti moglo bit prekomplikovano za build.

Ugl i ja sam se nedavno vratio na vape nakon pola godine stanke.

dobrodoso nazad i nadam se da sam bar malo pomogo.

Fala na odgovoru. Nekako mi se nakon sto sam pogledao sve opcije kayfun 3.1 cini najbolji. Ima ga i i pufkalici. Samo neznam jel ide na spinerice (tj jesu li preslabe). Sto se tice rebuildanja to sam radio i na plasticnim kineskim od 20 kn pa valjda mogu i na ovom)).
Malo mi izgleda prevelik za ovu bateriju i neznam kako mu se krecu cijene( tu je 180 kn). E i pomogao si puno :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2014 18:40 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Navrati na meet pa ćeš vidjeti puno toga kao i probati i sve ćemo ti razjasniti.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2014 21:50 

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2014 21:57 

ffroms je napisao:

Navrati na meet pa ćeš vidjeti puno toga kao i probati i sve ćemo ti razjasniti.

nazalost sutra radim do 19.00 pa dok se spakiram to je vec 8.

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2014 22:15 

al izgleda da sam nasao idealnu kombinaciju. imam aspire bdc atomizere
ovaj : http://www.aspirecig.com/products/bdc-series/bdc17.html
i ovaj : http://www.aspirecig.com/products/bdc-series/bdc42.html

bdc grijaci su tu inace 20 kn. ali aspire prelazi na bvc (kao bolji okus para i dugotrajniji su ).
tu sam ih narucio za 10 kn po komadu : http://www.fasttech.com/products/3007/10009799/1859405 kao pise original(vidicemo kad stignu)
jos samo da pogodim bazu. imam 2 boce od 100 ml 50/50 18 mg(tswapo) sa 2 razlicita okusa (tswapo) na 4% arome.
grijaci su na 1.8 ohma i parim na 3.3 i 3.8v (sve preko nema okusa i malo smrdi).
razmisljam kad ovo potrosim da predjem na cisti vg 12mg(jer previse parim pa da se ne otrujem) ali neznam bili grijaci vukli dovoljno tekucine.
uglavnom imam jos puno isprobavanja.

e da i hvala svima na dobrodoslici. :plus: :plus: :plus: :plus: :plus:

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2014 22:52 

Povratak na vrh 

Post Postano: 11 lis 2014 22:54 

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2014 01:06 

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 lis 2014 09:03 

madman je napisao:
Fala na odgovoru. Nekako mi se nakon sto sam pogledao sve opcije kayfun 3.1 cini najbolji. Ima ga i i pufkalici. Samo neznam jel ide na spinerice (tj jesu li preslabe). Sto se tice rebuildanja to sam radio i na plasticnim kineskim od 20 kn pa valjda mogu i na ovom)).
Malo mi izgleda prevelik za ovu bateriju i neznam kako mu se krecu cijene( tu je 180 kn). E i pomogao si puno :plus:

Dobro si primjetio :) kayfun je odlican rba. je velik je i tezak :) ali je zato cvrst i jako malo problema sa njima. Original kosta oko 650 kn ako se ne varam (zanji put kad sam gledo bilo je tako nesto). Prijatelj ga ima i ekstra zadovoljan s njim. ja ima russian 91 koji je zapravo kopija kayfuna lite ali po meni je 10 puta bolji jer ima air draw vidicu pa mos namjestit koliko intakea zraka oces. ruissian malo skuplji, mene ispalo 920 kn sa postarinom. sta se tice spinnerke, moze on i na spinerku al nebi preporucio da ides sa omazom ispod 1,2, ipak je to kineska baterija nema dovoljno Amepra, nemos regulirat W nego samo V. V je ko autopilot sam namista W, a sumljam da ta baterijica moze ic preko nekih 8W. :plus:

Evic VTC mini®

Atty:
Kayfun V4®
Aromamizer RDTA®
Taifun GTA2

Povratak na vrh 

[ 23 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3  Sljedeća

Početna » Who U R

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.