madman je napisao:
evo jos jedan iz zadra . pario sam i prije 2 godine dok je jos vivi nova bila u djiru i sami problemi pa opet presao na analogne.
sad sam uzeo 2 vision spiner 2 baterije i aspire bdc atomizere(onaj od prokroma i jedan plasticni da razlikujem arome) mijesam 4 % arome (t-swapo) sa bazom takodjer (t_swapo) 18 mg pg/vg.
i odma prvi dan naletim na problem. aroma sahara mi se toliko svidila da sam potrosio 10 ml za dan i izgubio okus u ustima. sad sam uzeo jos jednu aromu jamaica rum i zamjesao takodjer 4% pa cemo viditi oce li se vratiti okus na ovu drugu. uglavnom ako ko ima kakav savijet nek slobodno kaze. prvo me zanima kako regulirate konzumaciju . meni je ecigara cijeli dan u ustima. jos me zanima ima li koji jeftinii novi djir sa premotavanjem grijaca. znam da je to prije 2 godine to bila cobra an neznam jeli sto novije i bolje izaslo.
zanima me dali postoji rebuildable tank atomizer ali velicine recimo maximalno ovog aspire bdca i da je bottom coil jer volim hladnu paru. oprostite na puno pitanja ali izasa sam iz djira u ovom totalno. uglavnom veselim se razmjeni iskustva s vama. pozz ekipa.
Covik moj 10 ml je 180mg. Dobro da si samo okus izgubio
Inače tu je neka tablica preporučenog unosa. Iako vec nije zdravo ic preko 60ak mg.
Naprimjer:
Ako parite tekućinu jačine 24 mg/ml - dnevna količina iznosi cca. 2,5 ml tekućine
18 mg/ml - dnevna količina iznosi cca. 3,5 ml tekućine
12 mg/ml - dnevna količina iznosi cca. 5,0 ml tekućine
9 mg/ml - dnevna količina iznosi cca. 6,7 ml tekućine
Sta se tice atomizera; rba-a i rda imas ih na tonu sad

Moš cak uzet protank 2 ili 2 mini kad imas vision spinerku. njima mos rebuildat grijace. ( to ti je jeftin dir

), ima i pt3 koji je dual coil ali ne preporucujem bas jer je kompliciran za rebuildat ako imas cevape od prstiju, a i nisam odusevljen sa njim. u pocetku puno pare lipi okus, al nakon jedno 4 dana jako malo pare, okusa skoro i da nema nakon 6 dana ko da je sprzen wick :/
Nadalje u rba sa meshom se bas ne kuzim puno jer sam imo cobru mini i RSST i ne svida mi se bas puno. cak sam probo i sa keramickim stapicem ali nije mi to to. Od dobrih Rba imas kayfun 3.1, russian 91%, fogger v4.1 itd itb. samo dobro pogledaj recenzije na jubito da nebi uzeo nesto sta bi ti moglo bit prekomplikovano za build.
Ugl i ja sam se nedavno vratio na vape nakon pola godine stanke.
dobrodoso nazad i nadam se da sam bar malo pomogo.
Fala na odgovoru. Nekako mi se nakon sto sam pogledao sve opcije kayfun 3.1 cini najbolji. Ima ga i i pufkalici. Samo neznam jel ide na spinerice (tj jesu li preslabe). Sto se tice rebuildanja to sam radio i na plasticnim kineskim od 20 kn pa valjda mogu i na ovom)).
Malo mi izgleda prevelik za ovu bateriju i neznam kako mu se krecu cijene( tu je 180 kn). E i pomogao si puno