| Autor |
Poruka |
|
vapeman
|
Naslov: Re: bok.... Postano: 18 vel 2013 23:08 |
|
|
|
 |
|
Toni88
|
Naslov: Re: bok.... Postano: 19 vel 2013 11:51 |
|
|
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: bok.... Postano: 19 vel 2013 18:11 |
|
|
 ...
|
 |
|
Corto_1973
|
Naslov: Re: bok.... Postano: 19 vel 2013 22:19 |
|
Pridružen: 07 ožu 2011 11:16 Postovi: 2862 Lokacija: Slavonski Brod
|
|
Dobrodošao!
Drži se Dekanga u početku. Ili barem duhanskih tekućina. Nakon par mjeseci počni isprobavati druge okuse. Jest da će iskusni vaperi reći da pariš smrdljive čarape, ali ako prerano kreneš s eksperimentima moglo bi se desiti da odustaneš. Zato nađeš 2-3 duhanska okusa koji ti pašu i dereš po njima prvih par mjeseci i polako čitaš forum.
_________________  Devils Marble EVO, Nautilus Oddy klon, Hercules... ipv Mini, Kaya lite v2+ klon
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: bok.... Postano: 20 vel 2013 19:54 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
Corto_1973 je napisao: Dobrodošao!
Drži se Dekanga u početku. Ili barem duhanskih tekućina. Nakon par mjeseci počni isprobavati druge okuse. Jest da će iskusni vaperi reći da pariš smrdljive čarape, ali ako prerano kreneš s eksperimentima moglo bi se desiti da odustaneš. Zato nađeš 2-3 duhanska okusa koji ti pašu i dereš po njima prvih par mjeseci i polako čitaš forum. nema sanse da to smece opet ude u moja pluca. pa nemoras bit iskusni vaper da bi osjetio smrad  da sam probo jos 1-2 takve tekucine definitivno bi odusto od parenja za uvijek. na srecu po sogijevoj preporuci sam uzeo na probu par bocica od covjeka i...... pretvorio sam se u parni stroj 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
ffroms
|
Naslov: Re: bok.... Postano: 20 vel 2013 20:48 |
|
 |
| Veliki Cezar zadarske podružnice |
 |
|
flux je napisao: Corto_1973 je napisao: Dobrodošao!
Drži se Dekanga u početku. Ili barem duhanskih tekućina. Nakon par mjeseci počni isprobavati druge okuse. Jest da će iskusni vaperi reći da pariš smrdljive čarape, ali ako prerano kreneš s eksperimentima moglo bi se desiti da odustaneš. Zato nađeš 2-3 duhanska okusa koji ti pašu i dereš po njima prvih par mjeseci i polako čitaš forum. nema sanse da to smece opet ude u moja pluca. pa nemoras bit iskusni vaper da bi osjetio smrad  da sam probo jos 1-2 takve tekucine definitivno bi odusto od parenja za uvijek. na srecu po sogijevoj preporuci sam uzeo na probu par bocica od covjeka i...... pretvorio sam se u parni stroj  Kao prvo dobro došao! Što se Dekanga tiče meni je super i trošim ga od početka parenja. Možda da si probao sa DK TABom... Taj kašalj i grebanje u grlu ti je vjerojatno od PG tekućine. Znam da je i meni bilo tako na početku. Sada si uzmem VG u ljekarni i stavim u PG tekućinu u omjeru 70/30 i sve je super. Isto tako moraš uzeti u obzir da ti se sad čiste bronhiji od katrana pa bi ti možda bilo dobro da si uzmeš Bisoleks da to sve lakše i brže izbaciš iz sebe. Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk 2
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: bok.... Postano: 20 vel 2013 21:02 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
ffroms je napisao: Isto tako moraš uzeti u obzir da ti se sad čiste bronhiji od katrana pa bi ti možda bilo dobro da si uzmeš Bisoleks da to sve lakše i brže izbaciš iz sebe.
Ovo je zanimljivo. Nisam jos cuo za ovakvu primjenu Bisoleksa ali zvuci logicno. 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
flux
|
Naslov: Re: bok.... Postano: 20 vel 2013 21:44 |
|
Pridružen: 17 vel 2013 19:56 Postovi: 1373 Lokacija: na brdu iznad zagreba
|
hvala na dobrodoslici. ma ok kasalj i to kuzim.... treba izbacit nakupljeno smece.... ali ja pricam o smradu... ispustio sam par puta paru na nos i skoro se zrigo..... tekucina je bila pg-vg 50-50% sad imam tekucinu s istim omjerom i nemam nikakvih problema...... osim kaj nemrem prestat parit 
_________________   We Are The Borg #VAMO V3, VAMO V5, eGo-C twist # Ithaka, kayfun lite, oddy, T3s
|
|
 |
|
 |
|
Valter
|
Naslov: Re: bok.... Postano: 20 vel 2013 23:29 |
|
Pridružen: 01 vel 2013 12:48 Postovi: 1316 Lokacija: Velika Gorica
|
Ne valja se miješati u nečije ukuse i okuse. Meni taj Dekang nije nimalo loš. Ali sam danas usput kupio uvijek hvaljeni FA i dobio iz prve ruke objašnjenje što to znači smrdljive čarape 7. dan. Rekao bi da bi ovo mogao lagano biti i 14. dan. Geberalno gledajući, najbolje tekučine do sada su mi bile Totally Green iako su mi grijači nakon nje bili Totally Black.
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: bok.... Postano: 20 vel 2013 23:41 |
|
|
|
Malo me cudi ovo da neka FA aroma potsjeca na "carape 7-mi dan"....FA ima jako specificno prepoznatljivu aromu ali nema dodirne tacke sa onim kineskim smradom od Dekanga,555 i TAB...
|
 |