ja na mobu baš zato ne idem na tapatalk nego iz chromea i sve ok. a da se ništa ne radi Crazy ...radi se
kako sam ja sad u banani...malo sam si senilan i zaboravljam šta trerbam napravit taj dan svakih 10 min zaboravim šta sam radio i tak još neke pizdarije...
evo...dao sam malo pomalo uvod u pozivnicu jednom drugom forumu da koriste naš chat ako oće. prvo sam im dao moju temu...Kriptovalute, jer je i oni imaju a koja je zapravo se pretvorila u tutorial i how to crypto for dummies. pa sam čekao par dana i nema odgovora. poslo PP njihovom adminu ak se trerba njemu prvo javit za poziv na chat...nema odgovora i danas sam se sjetio baš opalit pozivnicu
evo malo necu smanjivat da sve se vidi
https://i.imgur.com/0YbbdZD.jpgto je sajt portal satova koji ima i forum....u satovima im ne mogu parirat...ja sam nabavio svoj koji sam htio i to na aukciji na ebaju i pobro nekima pred nosom jer sam bacio prvi bit u zadnje 5 sekundi
i dobio predivni sat u koji sam zaljubljen od kad sam ga vidio....za mene nema ljepšeg...a pratio sam njihov pero i nisam vidio lijepši sat. pa me pitaju jesam li ga ugrabio na toj aukciji od tog i tog sellera a ja kažem...nick mi je i na ebayu isti pa provjeri
imaju dobar humor, tamo ću isto opalit pozivnicu dok me ne upozore moderatori hehe. ionako sam se u 15 postova predstavio kao izuzetno ne normalna osoba i da mi je mjesto međ njima.
e evo i moje ljubavi...da ne budem tajanstven....130$ mint condition prošo bez carine
lume je fantastičan...svijetli u mraku do 5 ujutro sve bitno i to dosta jako. ima i klan na forumu. zove se Nighthawk iz 2004. godine model, iz promaster serije. uglavnom...pročitao sam manual o tom satu 3 mjeseca prije nego sam ga i vidio na aukciji. i da....već se 6 dana spremam ga uštimat jer mi datum se ne prikazuje do podna kako treba i ai već će malo netočan...to ću na Krku pošto ne naučim nikad ništa pa mi treba 10min da ponovo pohvatam igranje s vidom i da sekunde budu u sekundu točno. 15min gušta...čak i veći nego slaganje grijača na phenomenonu ili sferi v3