| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 15 sij 2012 12:22 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Toyo je napisao: Novi sam ovdje ali mozda jedna ideja za zahvalu ispod savkog posta znaci gumb "Thank"(Hvala) Ranbow pearl style koji koristimo je rijetka biljka tako da thanks MOD treba prilagoditi za njega. Pokusao sam i odustao jer nisam nesto u php programiranju. Ali ne znaci da nece biti.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 15 sij 2012 12:25 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
 evo vam thanks 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 15 sij 2012 16:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
|
Ja predlažem da se pod hitno instalira plugin za Tapatalk kako bi uvijek mogli biti u toku sa novostima na forumu!
A ako treba (dodatno) za korisnike Nokia mobilnih uređaja, tu ću ja podmetnuti grbu i napraviti aplikaciju za Symbian.
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 15 sij 2012 17:01 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
D@DO je napisao: Ja predlažem da se pod hitno instalira plugin za Tapatalk kako bi uvijek mogli biti u toku sa novostima na forumu!
A ako treba (dodatno) za korisnike Nokia mobilnih uređaja, tu ću ja podmetnuti grbu i napraviti aplikaciju za Symbian. A bas jutros sam pregledavao Tapatalk i zakljucio da nam ne treba jer android sam obavlja sve sto treba. No dobro, stavit cu ga.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 17 sij 2012 01:15 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Eto Tapatalk postavljen mobiquo
|
|
 |
|
 |
|
D@DO
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 17 sij 2012 01:39 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 19:03 Postovi: 683 Lokacija: Ispod Sljemena!
|
|
Ajde da probamo jel sad stvarno radi!?
Fakat dejstvuje!!!
Sent from my Mobikita!
|
 |
|
sanja
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 17 sij 2012 18:06 |
|
Pridružen: 03 ožu 2011 16:24 Postovi: 1370 Lokacija: Zagreb,Krapinhagen
|
ma dejstvuje  koji je to k,kaj da radim s tim,i kaj s mojim androidom,pojasnite mi!
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 17 sij 2012 23:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
sanja je napisao: ma dejstvuje  koji je to k,kaj da radim s tim,i kaj s mojim androidom,pojasnite mi! Instaliraj si tapatalk na android i peri misko. Na mobu ce imati skracenu verziju foruma.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 18 sij 2012 00:06 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
Privremeno iskljuceno automatsko logiranje na forum. Mozda malo ohanu spam roboti.
|
|
 |
|
 |
|
Lis
|
Naslov: Re: Dodatne opcije foruma Postano: 18 sij 2012 06:35 |
|
|
|
Na dosta foruma je automatsko logiranje iskljuceno. Mozda bi to trebalo i ovdje napravit.
|
|
 |
|
 |