|
.
Sada je: 05 svi 2026 12:12. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 12:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
veljo_81
|
Naslov: Postano: 12 tra 2015 23:40 |
|
Pridružen: 08 lip 2014 13:01 Postovi: 913 Lokacija: Kostajnica, BIH
|
Nije to vise i neki hit koliko ja primjecujem, prosle godine u ovo doba je pola raje nosilo umbrella set oko vrata a ove godine ne nosi niko, znaci nema novih, ili je parenje isfurano ili su procitali da je fek0 rekao da samo kerovi nose ecig oko vrata  Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 13 tra 2015 00:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
Pisalo se dok se imalo o čemu pisati...već oko pola godine nema novih atomizera (možda i više...o varijacijama na temu ne bih), i dalje su najbolji atomizeri oni koji su to bili prije godinu ili dvije. Ima drippera...koje većina ne koristi....a i svi su isti, neš ti nekog novog dostignuća kod drippera, isto kao i kod genesisa... Jedini pomak je nastao kod početničkih atomizera...sada više ne cure, daju aromu i daju paru. I to je to. Elektronika je napredovala...jedno vrijeme,a onda je zapala u stagnaciju. Ono što valja je pokriveno temama... Mehanički modovi nisu zanimljivi za pisanje...cijev, prekidač i glava sa konektorom...ili bez njega. Baš je lijepi dizajn. Voltdrop je veliki/mali. Gotova recenzija.
Prije godinu dana su izlazile nove stvari i imalo se o čemu drobiti...sada je to hollywood...reciklaža jedno te istih ideja bez trunke inovativnosti. Tu je još i to da starijim članovima više nije to toliko zanimljivo...zadovoljni su sa onime što imaju, nemaju potrebu isprobavati nešto novo, prestaju kupovati nove stvari i počinju uživati u tome.
To sve nije razlog da se dižu nosevi, da se pljuje, da se nema bar minimuma kulture...jedno je zajebancija, a drugo je...recimo...flux.
OK...trenutno je tako kako je, kada izađu nove stvari više će se pričati o tome, dotada će se otvarati teme tipa "hrvatska ovoono", "znanstvenici potvrdili: u mlijeku ima manje mlijeka nego u vodi" i slično
I da, Kinta ima pravo...ja sam već zaboravio kako je početniku. Jebiga...meni je Subtank super i mogu od njega napraviti da radi onako kako ja želim....iskreno, da mi je to bio prvi atomizer...nemam pojma.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: Postano: 13 tra 2015 00:02 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
veljo_81 je napisao: ili su procitali da je fek0 rekao da samo kerovi nose ecig oko vrata  Poslano sa mog V1_Viper_I koristeći Tapatalk Sam stvarno tak nešto rekao?? Mislim...svašta izleti iz mojih usta, pa je možda i tako nešto...  Tko bi se sjetio.... P.S. moje isprike svim kerovima koji čitaju forum...znam da ne biste ni vi nosili Vamo oko vrata. 
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
Fyla
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 13 tra 2015 00:24 |
|
Pridružen: 17 pro 2014 12:44 Postovi: 962 Lokacija: Mali Bukovec
|
fek0 je napisao: Pisalo se dok se imalo o čemu pisati...već oko pola godine nema novih atomizera (možda i više...o varijacijama na temu ne bih), i dalje su najbolji atomizeri oni koji su to bili prije godinu ili dvije. Ima drippera...koje većina ne koristi....a i svi su isti, neš ti nekog novog dostignuća kod drippera, isto kao i kod genesisa... Jedini pomak je nastao kod početničkih atomizera...sada više ne cure, daju aromu i daju paru. I to je to. Elektronika je napredovala...jedno vrijeme,a onda je zapala u stagnaciju. Ono što valja je pokriveno temama... Mehanički modovi nisu zanimljivi za pisanje...cijev, prekidač i glava sa konektorom...ili bez njega. Baš je lijepi dizajn. Voltdrop je veliki/mali. Gotova recenzija.
Prije godinu dana su izlazile nove stvari i imalo se o čemu drobiti...sada je to hollywood...reciklaža jedno te istih ideja bez trunke inovativnosti. Tu je još i to da starijim članovima više nije to toliko zanimljivo...zadovoljni su sa onime što imaju, nemaju potrebu isprobavati nešto novo, prestaju kupovati nove stvari i počinju uživati u tome.
To sve nije razlog da se dižu nosevi, da se pljuje, da se nema bar minimuma kulture...jedno je zajebancija, a drugo je...recimo...flux.
OK...trenutno je tako kako je, kada izađu nove stvari više će se pričati o tome, dotada će se otvarati teme tipa "hrvatska ovoono", "znanstvenici potvrdili: u mlijeku ima manje mlijeka nego u vodi" i slično
I da, Kinta ima pravo...ja sam već zaboravio kako je početniku. Jebiga...meni je Subtank super i mogu od njega napraviti da radi onako kako ja želim....iskreno, da mi je to bio prvi atomizer...nemam pojma. To sad nove stvari i pisanje o njima... Neko me je i Subtank novost. A nema ni poštene recenzije (možda i ima, neda mi se sad tražit, but u got the point). Ja samo kažem da su neke stvari koje su vama iskusnijima mizerne, nekima je to od pomoći i edukativno. Prije neki dan si rekao kako češ napraviti tutorial na Taifunu s meshom i baš sam se veselio da vidim neki koju slikicu i opis istog. Još ga čekam NHF fek0 
_________________ mod: GP PAPS X v1.5®, GP PAPS V3 & V4®, GP Piccolo V1 & V4®, Dani Ex V2+®, Telegonos®, BBox rev 3.a®, GG Esterigon®, GG Proteus® atty: byLEO Apollo®, GP Spheroid V4®, GG Tilemahos V1 & V2plus®, GG Penelope V4 Mini®, byLEO Sophia V2®, GG Tilemahos Armed®, GP Dripper®, Hurricane V1.3®
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 13 tra 2015 00:45 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Tu me imaš  Strpit ćeš se dok mi dođe drugi Taifun...pa kad budem njega slagao budem fotkao. Ne da mi se raskopati setup koji radi dobro...lijen sam ponovo slagati ako ne moram.  Pustilo me 
|
|
 |
|
 |
|
Wicked vape
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 14 tra 2015 11:31 |
|
|
|
Danas iso bumpat neke postove u kojima prodajem neke stvari, postani 09.04. Nakon par minuta bumpovi obrisani od strane moderatora. Kontaktiro moderatora uz pitanje zasto su pobrisani. Dobio odgovor da je proslo 5 dana. Moj nacin brojanja je 9.04 - 1 dan, 10.04 - 2 dan, 11.04 - 3 dan, 12.04 - 4 dana, 13.04 - 5 dana, 14.04 - 6 dana, a moderator mi odgovorio da on broji 14 - 9 = 5.
Nismo svi isti i ne brojimo svi isto, neko broji na nacin kako ja brojim, neko broji na nacin kao i moderator. Jebe mi se, nece se nikom nista dogodit ako to nije bumpano danas, ali mislim da bi se trebao definirat standardni nacin brojanja i da tako svi broje.
U pravilima stoji: ˝Bumpanje˝ je dozvoljeno svakih 6 dana, u slučaju ranijeg "bumpanja" zadnja poruka će biti obrisana, a ako je prodavač uporan, oglas obrisan.
Nije ovo kritika na moderatora, doduse ja bi ga i pohvalio jer je radio svoj posao kako treba. Ali sve isto mislim da bi se trebao definirati nacin brojanja dana da izbjegnemo brisanje postova i gnjavljenje moderatora.
Nije kritika nego po mom misljenju nacin da se malo poboljsa forum. E pa sad oce ko poslusat ili ne to je na vama moderatorima i na nasem dragom Kinti.
Pozz
_________________ Mod : Vapor Shark rDNA 40® Volacno Lavabox DNA200® Evic VTC mini®
Atty: Kayfun V4® Aromamizer RDTA® Taifun GTA2
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 14 tra 2015 11:34 |
|
|
Wicked vape je napisao: Danas iso bumpat neke postove u kojima prodajem neke stvari, postani 09.04. Nakon par minuta bumpovi obrisani od strane moderatora. Kontaktiro moderatora uz pitanje zasto su pobrisani. Dobio odgovor da je proslo 5 dana. Moj nacin brojanja je 9.04 - 1 dan, 10.04 - 2 dan, 11.04 - 3 dan, 12.04 - 4 dana, 13.04 - 5 dana, 14.04 - 6 dana, a moderator mi odgovorio da on broji 14 - 9 = 5.
Nismo svi isti i ne brojimo svi isto, neko broji na nacin kako ja brojim, neko broji na nacin kao i moderator. Jebe mi se, nece se nikom nista dogodit ako to nije bumpano danas, ali mislim da bi se trebao definirat standardni nacin brojanja i da tako svi broje.
U pravilima stoji: ˝Bumpanje˝ je dozvoljeno svakih 6 dana, u slučaju ranijeg "bumpanja" zadnja poruka će biti obrisana, a ako je prodavač uporan, oglas obrisan.
Nije ovo kritika na moderatora, doduse ja bi ga i pohvalio jer je radio svoj posao kako treba. Ali sve isto mislim da bi se trebao definirati nacin brojanja dana da izbjegnemo brisanje postova i gnjavljenje moderatora.
Nije kritika nego po mom misljenju nacin da se malo poboljsa forum. E pa sad oce ko poslusat ili ne to je na vama moderatorima i na nasem dragom Kinti.
Pozz broji ti kako god hoces, ali ako je oglas stavljen 9.4. u npr 12h, sutra tj 10.4. u 12h je 1 dan. i nikako drukcije nemoze biti. odnosno 15.4. u 12h bi se smjelo bumpat. simple as that
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
Wicked vape
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 14 tra 2015 11:45 |
|
|
razdor je napisao: Wicked vape je napisao: Danas iso bumpat neke postove u kojima prodajem neke stvari, postani 09.04. Nakon par minuta bumpovi obrisani od strane moderatora. Kontaktiro moderatora uz pitanje zasto su pobrisani. Dobio odgovor da je proslo 5 dana. Moj nacin brojanja je 9.04 - 1 dan, 10.04 - 2 dan, 11.04 - 3 dan, 12.04 - 4 dana, 13.04 - 5 dana, 14.04 - 6 dana, a moderator mi odgovorio da on broji 14 - 9 = 5.
Pozz broji ti kako god hoces, ali ako je oglas stavljen 9.4. u npr 12h, sutra tj 10.4. u 12h je 1 dan. i nikako drukcije nemoze biti. odnosno 15.4. u 12h bi se smjelo bumpat. simple as that Isto razmisljamo, ali ne razmisljaju svi tako. Pa bi zato volio da je to izdefiniranu u pravilima oglasavanja. Moderatori nebi brisali toliko, a ljudi bi bili sigurni da su im postovi bumpani. Jer sta da sam ja sad bumpo i ne doso na forum 3-4 dana, a mislim da su mi postovi bumpani? Mislim nije nista strasno ovo sta su mi bumpovi izbrisani, ali sve isto trebalo bi se tocno definirat.
_________________ Mod : Vapor Shark rDNA 40® Volacno Lavabox DNA200® Evic VTC mini®
Atty: Kayfun V4® Aromamizer RDTA® Taifun GTA2
|
|
 |
|
 |
|
imand
|
Naslov: kritike i ostalo na forum Postano: 14 tra 2015 19:47 |
|
|
Ako je oglas stavljen na primjer u subotu a bump iduće subote, koliko je dana prošlo, cjeli tjedan, koji dan je bumpano, osmi, koliko dana ima tjedan, sedam. Ako je bumpano u nedjelju, koliko je dana prošlo, jedan, koji dan je bumpano, drugi,.... To vam je služio Ajnštajn i nazvao teorija relativnosti 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 14 tra 2015 20:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
A jebo vas ... 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 05 svi 2026 12:12. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 12:12. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |