Forum    FAQ

.

Početna » Općenito » Obavijesti

[ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: kritike i ostalo na forum
 Post Postano: 12 tra 2015 20:30 

Mislim realno, kome su bitni moji komentari i moje laprdanje? nikome, ima 90% tema o parenju, a ostalo je 10 % od toga su teme koje ja komentiram manje od 5% naspram tema o parenju, pa dajte pišite o parenju koliko vas volja, a ovo kaj ja seruckam kako se kaže ne mora stvarno nitko čitati, nitko ne dobiva prijetnje da mora komentirati ili se složiti samnom, no eto, to je hrvatska i odmah se svatko nađe uvrijeđen, pa mislio sam da su tu odrasle osobe kojima je cilj opušteno druženje, no ako ih ja kao klinac izbacim iz takta, nakon što su teme starije od samog foruma kao i članovi koji su ih napisali prošli neopaženo sve dok nisam napisao nešto ili copy-paste onda to govori da se traži najslabija karika na kojoj netko želi ne znam ni ja što, a to nema smisla, evo tamo su bile te teme nitko ništa da bi srao kari kinti itd. kome već nebitno, no dođem ja i eto problema, to mi ne drži vodu. A stvarno niti sam vrijeđao niti bio nepristojan, samo sam pisao.
Citat:
Ukupno tema: 7676

"zašto kad pet puta kliknem na fajer tipku, mod više ne radi"

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 tra 2015 20:33 
Moderator

Max_ZG je napisao:
Ne mogu točno definirati šta se događa na forumu ali u zadnjih nekoliko mjeseci nije više isti kao što je bio.
Nešto se promijenilo, fali akcija, inicijativa, više je svađa a toga nije bilo prije.
Neki stariji stalni članovi koji su svakodnevno bili tu su nestali ili se javljaju rijetko.
Neznam,.... nešto je postalo čudno, teme o parenju su zamijenile neke druge za koji ovaj forum nije predviđen, barem se meni tako čini.
A i zajebancija na chatu je popustila.

Toliko.

to je ono sto sam ja pod amarena topicom nespretno htio reci...

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 tra 2015 21:02 

Zasicenje
Mislim da je isto i sa Amarenom.
Duze bi trajalo da je okupljanje bilo jednom mjesecno. U mjecec dana bi se puno novih stvari pojavilo i uvijek bi bilo zanimljivo.

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 tra 2015 21:09 

Lis je napisao:
Zasicenje
Mislim da je isto i sa Amarenom.
Duze bi trajalo da je okupljanje bilo jednom mjesecno. U mjecec dana bi se puno novih stvari pojavilo i uvijek bi bilo zanimljivo.

slazem se...

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 12 tra 2015 21:13 

Nije me bilo pol godine i vidim promjene,forum krepal,fali ekipe,pogotovo stare...valjda sam i ja nekom falil:D

Uglavnom nema groupbuya,nema rivjuova atija ni modova,misljenja o aromama nest...valjda bude bolje...LP

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 tra 2015 21:18 
Administrator

trek je napisao:
Mislim da je razlog u tome što par članova foruma na svaki upit nekog kome nešto nije jasno ili samo napiše neko svoje mišljenje o nečemu, odmah pametuju umjesto da pomognu ili se suzdrže od nepotrebnog omalovažavanja manje upučenih članova svojim prepametnim postovima i puste da pišu oni kojima je ta tema zanimljiva. Tako bi se teme razvijale.
Rezultat toga je da teme vezane za parenje završe na par postova. Što je šteta za ovaj forum na kojeg kad tad naleti svaki parioc, al brzo i ode. Ljudi napišu par desetaka postova i onda iziritirani prepametnim članovima odustanu od foruma. Ipak su večina parioca odrasli ljudi, a ne balavci pa imaju manju toleranciju za natezanje oko toga tko je pametniji.
Meni osobno "pametni" ne smetaju. Preskačem njihove postove bez ikakve potrebe da ih čitam, a to bi preporučio i drugima, a ne da odlaze.
Ima nas svakakvih i to je plus ljudskom rodu, a ne minus.

Problem je sto neki memberi ne shvacaju koliko su napredovali. Evo ja osim mozda nekih tehnikalija gotovo da vise ne pisem u forumu za pocetnike. Jer nakon 6 godina parenja i nemam sto pisati. Vise se i ne sjecam kako je biti pocetnik a pogotovo nemam pojma kako je biti pocetnik na opremi nove generacije. Znaci recimo Fek0 bi se trebao suzdrzati i prepustiti pisanja i dijeljenje savjeta u forumu za pocetnike nekome tko je 3 ili 6 mjeseci vaper. Tako bi tema napredovala a Fek0 se nebi ljutio sto ga nitko ne slusa.

Fek0 je uzet kao random primjer jer znam da se nece ljutiti i umjesto njegovog nicka mozete staviti bilo kojeg iskusnijeg s godinu ili vise vaperskog staza.

Povratak na vrh 

Naslov: Re:
 Post Postano: 12 tra 2015 21:19 

vulja je napisao:
Nije me bilo pol godine i vidim promjene,forum krepal,fali ekipe,pogotovo stare...valjda sam i ja nekom falil:D

Uglavnom nema groupbuya,nema rivjuova atija ni modova,misljenja o aromama nest...valjda bude bolje...LP

ja te se sjetim svaki mjesec kad racune placam, osto mi je template na internet bankarstvu :D , pa moram pazit da tebi lovu ne uplatim :D

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 tra 2015 21:21 

Prošla nas je EUFORIJA i sad smo većinom CASUAL vaperi i to nam nije najvažniji događaj dana.

A što se tiče pametovanja pojedinaca, pa toga ima svagdje i uvijek i u školi i na poslu i to je zbog očitog viška vremena za pametovanje.

Povratak na vrh 

Naslov:
 Post Postano: 12 tra 2015 21:24 

Di je nestao pavle? Ako smijem pitat...?

Povratak na vrh 

Post Postano: 12 tra 2015 22:22 

Evo da iznesem pogled na stanje jednog "polupočetnika".
Svi vi koji ste već u dužem vaperskom stažu prestali ste pisati o bilo čemu. Pod tim mislim na davanje bilo kakvih recenzija. Teško mogu vjerovati da vam se stvarno ništa novog ne događa. Da niste u zadnjih pola godine nabavili neki novi komad opreme ili probali neku novu tekućinu. Mislim da jeste, al ne pišete o tome. A svrha foruma bi trebala biti baš ta da bacite koju riječ il slovo. Tako da i manje iskusni članovi i početnici mogu dobiti neki uvid o proizvodu iz vašeg iskustva. A i stariji vaperi sigurno nisu sve isprobali pša to može i njima biti korisno.
Što se foruma za početnike tiće, u grubo ima svega što treba jednom početniku da shvati bit parenja. Ali isto bi trebalo na svaki upit dat odgovor ako si kompetentan za to,tj. ako si imao iskustva ili doticaje s predmetom teme.
Teme nevezane na forum su tu i bit će i dalje, ima ih zanimljivih, manje zanimljivih i onih na koje dajem žmigavac i zaobilazim. Al to je normalno i to popunjava forum u društvenom smislu. Kome neka tema ne odgovara, pa ne mora ju čitat.
Parim 4 mj. i stvarno sam ovdje skupio informacija koje su mi pomogle. Al sad nakon nekog vremena, otkad sam malo više u svemu tome, vidim da bi se dalo puno više informacija sakupiti kad bi se malo više i pisalo o parenju. Ja se trudim za svaki kupljeni proizvod dat recenziju, jer to smatram u jednu ruku svojom obavezom prema forumu. Učlanio sam se da primam, ali i dijelim iskustva. Bilo da se radi o opremi, bilo o tekućinama. Sve što imam doma sam recenzirao ili spremam recenziju (naravno, pod ovim ne mislim na driptip od 1$).
Ajde napišite riječ-dvije o nečemu što probate. Otvorite temu, stavite sliku, dajte ocjenu. Ako bude i opis još bolje. Održite forum življim. Sigurno se može, treba samo malo dobre volje i vremena za koju rečenicu.
Eto, jučer se oživila tema o Genovima, nakon više od godine dana. A ne vjerujem da nitko nije probao neki u tom vremenu, al da se baš nešto pisalo...

Ja ću i dalje s voljom i znatiželjom čitati o novim stvarima, i pisati o stvarima o kojima imam nekog saznanja. I sve što novo isprobam, napisat ću recenziju.

Vape On! :vaper:

Povratak na vrh 

[ 71 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Početna » Općenito » Obavijesti

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club