|
.
Sada je: 05 svi 2026 10:54. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 10:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 28 svi 2011 23:37 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 03 ožu 2011 14:26 Postovi: 2515 Lokacija: Black Darling
|
Lis je napisao: Ovo za fun club si definitivno u pravu. Kinta mi je neki dan u povjerenju rekao da bi bil jako sretan da je neko napravil Kinta fun club. I mislim da je bilo krajnje neodgovorno od nas da se niko nije sjetil to napravit i na taj nacin doprinjet kintinom rođendanskom ugođaju. A ja kao uzoran clan ove nase male zajednice osjecam potrebu za pokretanjem inicijative za osnivanje doticnog jer stvarno nije u redu da ne pratimo modne trendove. ::): Prijedlog: definitivno osnivamo FUNCLUB KINTAVAPE@malikinta.comŠaljite na ModraLasta@gmail.com (izrada stranice u tijeku) Gazda je to zaslužio,iako nemam pojma čime Reklama: kupujmo GUCCI, pa makar torbice za kupovinu u METRO-u 
_________________  Sve što sastaviš raspadne se prije ili poslije
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 28 svi 2011 23:41 |
|
|
CHROMEX je napisao: Ovo sa pas mater je jednostavno, mene više briinu mlade forumašice. Shvaćam da se nema za benzin, da vas jebe puce (taster, ili nešto), ali ne shvaćam da se ne može organizovati pp, i sl. gluposti na forumu.Pa to ovisi o svakom pojedincu kako mu paše. Eto ja još uvijek imam ovu varijantu foruma, prodajem po 50 lipa,u svojim postavkama imate svi puuuuno mogučnosti, makar ovo ne ide u kritike, ali tek toliko. OVA TEMA NIJE OTVORENA DA BUDE DOBRONAMJERNA, TU SE PLJUJE PO FORUMU,  naravno samo iz razloga da bude bolji, recimo ko naše žene (što je misija impossibilllllllle).  I onda,kad mi buš odgovoril na pp ?
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 02 lip 2011 06:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Naravno, vama je sve divno i krasno, uopšte ne mislite na gladnu djecu u recimo Bangladešu. No, tema je kritike na forum. Daklem, probudim se, skuham kahvu, idem pročitat "pametne" postove, a ono ništa, zero, nula.Ne mislim samo pametne, nego bilo kakve.Ovaj chat treba ukinuti.Moram uz kavu čitati novine, a to je ogavno. Znam da nema nešto novosti iz svijeta e-pušilica, ali ...... Pogledajte si statistiku postova pa bu vam sve jasno. Otvorit ću neke teme, recimo: kako se osječate u bolnici i e-parite, prodajem  u kojoj se samo pari, idem u kazalište (teatar) i e-parim, žena me ne voli, a ja parim, ma ima tema. Recimo jedna od boljih je : danas pada kiša, ne moram ništa zalijevati i PARIM 
|
|
 |
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 02 lip 2011 22:22 |
|
|
CHROMEX je napisao: Naravno, vama je sve divno i krasno, uopšte ne mislite na gladnu djecu u recimo Bangladešu. No, tema je kritike na forum. Daklem, probudim se, skuham kahvu, idem pročitat "pametne" postove, a ono ništa, zero, nula.Ne mislim samo pametne, nego bilo kakve.Ovaj chat treba ukinuti.Moram uz kavu čitati novine, a to je ogavno. Znam da nema nešto novosti iz svijeta e-pušilica, ali ...... Pogledajte si statistiku postova pa bu vam sve jasno. Otvorit ću neke teme, recimo: kako se osječate u bolnici i e-parite, prodajem  u kojoj se samo pari, idem u kazalište (teatar) i e-parim, žena me ne voli, a ja parim, ma ima tema. Recimo jedna od boljih je : danas pada kiša, ne moram ništa zalijevati i PARIM  Može biti i tema "ja samo parim i ne marim..." 
_________________ Uspjeh je stvoriti iz nečega nešto, a najveći iz ničega nešto.
|
|
 |
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 10 lip 2011 19:15 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Gledam, onoliko malo kolko vidim, ali nema se postova.Jel suša kod vas, pa zaljevate? Odem malo u bolnicu, zatišje.Vratim se, zatišje. Šta, da odem na Mirogoj??? Ma nema šemse. Drug Tito je rekao jednom, nekada: Jugoslavija će živjeti i poslije mene, a i kasnije.  Slovenci rade modove, jes da ih prodaju po vascelim forumima, Karo ima ideju, super, Kinta dela novi  ja cloniram clona samog sebe, pa eto tema. Hm, ovo zadnje ne bu dobro 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 10 lip 2011 21:13 |
|
|
Ovaj forum ne prihvaca kloniranog CHROMEX-a,ovde moze samo originalni.Od klonova moze samo Chi-Chi... A tog tvog klona....hehe..imamo link od foruma za njega...
|
 |
|
CHROMEX
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 23 vel 2012 07:00 |
|
 |
| Moderator |
 |
|
Gledam malo postove na forumu pa se pitam da li da ga preimenujemo? ima najmanje postova o e-parenju. Malo njuškam i po ostalim forumima koji su specijalizirani za kuhanje, aute, svašta. Stvar se izgleda svodi da nas ova politika, neimaština ubija pa ljudi uglavnom o tome pišu po forumima. E, sad, da li je to u redu? Pitanje je samo za ovaj forum, za ostale, osim nekih gdje sam aktivan, me ne zanima. pošto je demokratski forum, molimo korisnike za mišljenje.Da li mijenjati ime, brisati topice, ili vas ovako zadovoljava? (ne mislim na sex) P.S. da forum treba urediti, to je točno, ali čekamo da se napokon predsedništvo nađe reklama: znam da sam najveći offtopičar, ali PARIMO SE
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 23 vel 2012 10:47 |
|
|
Forum kao takav je unikat !!! Clanovi su normalni ljudi (vecina njih  ) koji vole procitati i nesto drugo osim tematike za e-cigarete.Aj dobro,sad ja pricam u moje ime ali sam ovo isto i pisao negde....da covjek malo odmori mozak kad otvori forum,da se oraspolozi i opusti od svakodnevnih pritiska i gluposti  Pa na kraju krajeva,to je bio i cilj ovog foruma ako se ne lazem pa zato nosi i ono "Demokratski"... Da,slazem se da se mora malo urediti....malo vise  ,pobrisati neke off-ove zbog lakseg snalazenja novih clanova pa i nas jer se i meni desava da ne mogu pronaci nesto. Koncept foruma kao cjelina nije los ALI...mora da se sredi. Ti i Kinta mozete to u roku od dan-dva pospremiti  ...ako treba i LOCK na 24 sata,pa nije tako strasno Moj prijedlog je sledeci: **Da se teme vezane za e-cigaretu dovedu u red kako treba a ostala "off" diskusija ogranici na jedan naslov-jednu temu sa njezinim sub-temama. ...znaci da se zna ko gde pripada,binaries je binaries,mod je mod,mod atomizer je razlicno od stock atomizera itd... **Da se ogranici pristup jos veceg dijela foruma za neregistrirane,t.j. nelogirane clanove... ** .................  ...  ...  ... ...mozemo ovako dopuniti prijedlog pa nek se prihvati ono sto izgleda kao dobro
|
 |
|
Frenk
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 23 vel 2012 21:38 |
|
|
Karo je napisao: :hmm: Forum kao takav je unikat !!! Clanovi su normalni ljudi (vecina njih  ) koji vole procitati i nesto drugo osim tematike za e-cigarete.Aj dobro,sad ja pricam u moje ime ali sam ovo isto i pisao negde....da covjek malo odmori mozak kad otvori forum,da se oraspolozi i opusti od svakodnevnih pritiska i gluposti  Pa na kraju krajeva,to je bio i cilj ovog foruma ako se ne lazem pa zato nosi i ono "Demokratski"... Da,slazem se da se mora malo urediti....malo vise  ,pobrisati neke off-ove zbog lakseg snalazenja novih clanova pa i nas jer se i meni desava da ne mogu pronaci nesto. Koncept foruma kao cjelina nije los ALI...mora da se sredi. Ti i Kinta mozete to u roku od dan-dva pospremiti  ...ako treba i LOCK na 24 sata,pa nije tako strasno Moj prijedlog je sledeci: **Da se teme vezane za e-cigaretu dovedu u red kako treba a ostala "off" diskusija ogranici na jedan naslov-jednu temu sa njezinim sub-temama. ...znaci da se zna ko gde pripada,binaries je binaries,mod je mod,mod atomizer je razlicno od stock atomizera itd... **Da se ogranici pristup jos veceg dijela foruma za neregistrirane,t.j. nelogirane clanove... ** .................  ...  ...  ... ...mozemo ovako dopuniti prijedlog pa nek se prihvati ono sto izgleda kao dobro mod atomizer je razlicno od stock atomizera 
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: kritike i ostalo na forum Postano: 24 vel 2012 09:36 |
|
|
Frenk je napisao: mod atomizer je razlicno od stock atomizera  Svi imaju neki "best-off".......mi imamo "Frenk-off" !!!
Ok Frenk.....ti mozes i pic..nog dima u bocicu da zarobis 
|
 |
Sada je: 05 svi 2026 10:54. | Zadnji put si ovdje bio: 05 svi 2026 10:54. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |