Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 15 lis 2024 13:51. Sada je: 15 lis 2024 13:51.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 58 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Pošiljke kasne ili...?
PostPostano: 18 lis 2013 09:03 

odgovor na moj upit

We are sorry about the wait.

SGP had rejected almost all of our packages shipped from 29 Sep to 7 Oct without notifying us. This was caused due to current strict inspection of the aviation security. We've selected the battery packages out and have the rest packages sent to them immediately after the return. These packages had been resent on 8 Oct as soon as we received the packages.

All SGP packages are now subject to x-ray screening, the tracking information will get delayed by 3 to 5 days (as we're told) as they queue up for the new mandatory x-ray scans. If the tracking information still can not get updated within this week, we will request them to return all of the packages and contact you to confirm if you would like us to resend the package via HKP or get a refund for your package.

We appreciate your understanding in this case.

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2013 09:48 
Veliki Cezar zadarske podružnice

Srećom da je moja išla preko HK pošte i nije ništa zapelo i očekujem paket ovih dana.
Definitivno je bolji izbor HK za sada (a brzina je ista kao i SG).

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2013 12:30 

street je napisao:
odgovor na moj upit

SGP had rejected almost all of our packages shipped from 29 Sep to 7 Oct without notifying us. This was caused due to current strict inspection of the aviation security. We've selected the battery packages out and have the rest packages sent to them immediately after the return. These packages had been resent on 8 Oct as soon as we received the packages.

All SGP packages are now subject to x-ray screening, the tracking information will get delayed by 3 to 5 days (as we're told) as they queue up for the new mandatory x-ray scans. If the tracking information still can not get updated within this week, we will request them to return all of the packages and contact you to confirm if you would like us to resend the package via HKP or get a refund for your package.

Istu poruku od riječi do riječi sam dobio i ja i mislim svi ostali,lagano dobivaju na vremenu,za 3 pošiljke sam im dao vremena do ponedjeljka a onda DISPUTE i CLAIM,nebi im dao ni to da mi pošiljke nisu tako važne ali što je previše je previše...

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2013 12:42 

MorpheusX je napisao:
street je napisao:
odgovor na moj upit

Istu poruku od riječi do riječi sam dobio i ja i mislim svi ostali,lagano dobivaju na vremenu,za 3 pošiljke sam im dao vremena do ponedjeljka a onda DISPUTE i CLAIM,nebi im dao ni to da mi pošiljke nisu tako važne ali što je previše je previše...

meni sad ukupno kasne 4 i ne znam gdje su
curi također 2 pošiljke
i ona je dobila istu poruku

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2013 14:54 

...evo upravo sam dobio povrat novca na PayPal za jednu narudžbu,još 2 su na čekanju.

Povratak na vrh

PostPostano: 19 lis 2013 13:31 

Izgleda da je fasttech progurao vraćenu robu , upravo proradili tracking brojevi
RQ217349759SG 19-10-2013 19-10-2013 Despatched to overseas (Country code: HR)
ovo je bilo naručeno 12,09 a tn dobijen 29,09 .
Navodno je FT usprkos zabrani pokušavao progurati zabranjenu robu i zbog tog je kompletna isporuka s FT vraćena nazad bez obzira na sadržaj.

Povratak na vrh

PostPostano: 19 lis 2013 13:52 

barbas je napisao:
Izgleda da je fasttech progurao vraćenu robu , upravo proradili tracking brojevi
RQ217349759SG 19-10-2013 19-10-2013 Despatched to overseas (Country code: HR)
ovo je bilo naručeno 12,09 a tn dobijen 29,09 .
Navodno je FT usprkos zabrani pokušavao progurati zabranjenu robu i zbog tog je kompletna isporuka s FT vraćena nazad bez obzira na sadržaj.

Upravo sam,nakon što si objavio ovo,provjerio FT i meni je također jedna narudžba koja dugo stoji danas "DESPATCHED TO OVERSEAS". ...eto ipak nešto i rade i guraju te narudžbe.

Povratak na vrh

PostPostano: 19 lis 2013 13:59 

Ja sam krajem 9-tog mjeseca napravio dvije narudzbe na fasttechu I u obje su bile baterije. Isle su preko Singapur posta I obje su stigle s malim (?) zastojem. Dakle neke stvari ipak prolaze...

Povratak na vrh

PostPostano: 20 lis 2013 08:23 

Lokacija: NA ... 45-29-20,15 ..................... 18-06-01,65
Giza je napisao:
Ja sam krajem 9-tog mjeseca napravio dvije narudzbe na fasttechu I u obje su bile baterije. Isle su preko Singapur posta I obje su stigle s malim (?) zastojem. Dakle neke stvari ipak prolaze...

Da, neke su baterije ipak prošle, pa su očito "pregledavači" popizdheli i u nekom trenutku sve što im se našlo s FT- vratil, pa je tako moj paketić sa samo modom poslan 12. 9. (dugo nigdje ne viđen preko tn) vraćen 8.10 pošiljatelju ???
ali ovi s FT bar reagiraju na upite i kroz dan dva odgovaraju smirujući situaciju za razliku HC koji su mi poslali paketić 03. 9- nigdje se ne vidi a na upite ne reagiraju (malo su me iznenadili)

Povratak na vrh

PostPostano: 20 lis 2013 08:37 

Banggod salje u Svedsku a onda odatle posiljatelju. Baterije sigurno prolaze tako ,jedino nemaju neki izbor. Pa kome je hitno...

Povratak na vrh

[ 58 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl, robot i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: