Evo ovo sam napisao u temi o bazama, vezano za njihov nikotin, pa nek se nađe i ovdje:
1denis je napisao:
doktor_no_7 je napisao:
Jel' netko probao ovu bazu?
http://www.china-sells.com/shop.php?cid=219Vraški je jeftina, i pristojno ambalažirana ... ali ... da li je to dovoljno?
Jel netko probao ovo? Jel valja sta? Jel unuta PG ili VG?
Unaprijed zahvaljujem na odgovoru...
Evo što se tiče ovog nikotina , ocijenio bi ga kao "prihvatljiv", al da je u rangu cijene s ostalima (a ne ovako jeftin) ocijena bi bila puno gora! Ima boju (koja se jasno vidi i kad se razrijedi na 10-20mg) i ima miris i "okus"! Za razliku od Vaping zone-a ili Blue Mista koji su potpuno prozirni i bez okusa i mirisa!
I da, iako nisam vidio opciju gdje se izabire dal hoćeš naručiti VG ili PG, poslani je označen na etiketi ko PG a to definitivno nije, vjerojatno je 50/50!
A ono što me zapravo najviše smeta je prevara!
Kad sam ga prvi put uzeo učinilo mi se da baš i nema 140ml koliko piše (zapravo, na bočici uopće ne piše koliko ga ima, al jedino se može naručiti taj od 140ml! ...al pošto nisam od početka vodio evidenciju, nisam mogao biti siguran!
E zato sam drugu bočicu išao izmjeriti i iscijedio sam 128ml! Sve u svemu veliko razočaranje!
Nekako mi se nameće pitanje ako kupujem potencijalno opasnu stvar kao što je 100mg-ski nikotin, i ako proizvođać (koji bi mi trebao garantirati sastav i kvalitetu) isporuči nešto fulano za 12ml na tu količinu i krivog sastava (jer to definitivno nije PG)... kako da uopće znam da li se to smije upotrebljavati u tu svrhu za koju sam to kupio??