Forum    FAQ

.

Početna » Pero d.o.o.

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 188  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Best Buy WEB SHOP - akcije
 Post Postano: 09 kol 2014 00:01 

jvas01 je napisao:
Sappy, koj mob najbolje uzet a da je octa i sa 2gb... Velicina da je 5 ili vise, i da ima ok kameru?
Ty

Sent from my V5/W5 using Tapatalk

Nije baš najbolji jer ima za više novaca boljih...., ali je svakako jedan od bestbuy uređaja koji se kreću oko 170$....

COOLPAD F1

http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic-82 ... phone.html

Recenzija: http://www.telekineza.com/coolpad-f1-recenzija/

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 kol 2014 11:04 

Stigao Vamo V5 sa Chinabuye - 15 dana.., SG post..., nije loše...

http://www.chinabuye.com/flexible-lengt ... nal-colors

Uzeo br. 7 i za sada nemam velikih zamjerki.., možda da je navoj na + pinu malo dublji....

The world will know that free men stood against a tyrant, that few stood against many...

Povratak na vrh 

Post Postano: 13 kol 2014 15:07 

Xiaomi Hongmi 1S

http://www.mobicity.co.uk/xiaomi-hongmi-1s-8gb.html

Nema PDV-a..., mob dođe za 10-tak dana.... - 104,16 funti - cca 1000kn..... , a 3G mu radi na 900/2100 mHz što odgovara i ruralnim područjima kod nas (sela i prigradska naselja...)....
UKFSHIP kod za besplatnu dostavu....

Iz Čajne sa To2C bi s PDV-om bio skoro 1200kn.... http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-1s-re ... phone.html

slika

Povratak na vrh 

Post Postano: 15 kol 2014 14:21 

Među ostalima..., naručih si i ovu tekućinu..., http://www.banggood.com/Hangsen-Red-Del ... 06888.html

Hangsen Red Delicious Apple i moram priznati da me oduševila..., odlična aroma, s 11mg solidan TH i obilje pare čak i na vivi-nova..., za 5.2$ 50ml odlične tekućine..

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 kol 2014 22:33 

Hvala Sappy za sajt.

banggood. Čini mi se da je sajt ok a cijene tekućina i ostale robe su povoljne.

Hangsen tekućine sam konzumirao prije i nisu bile loše.
Iako neki kažu da je sve što je kinesko sranje, meni se čini da su ok.
Pogotovo što mi se čini da je to original Hangsen, kutijica, bočica mi se čine oriđiđi.
Jer pljugo sam i "kopije" Hangsena koje nisu bile dobre kao original. Mislim sa sajtova kao VaporBreak i sl. Nije bilo kutije i naljepnice sa puno podataka.
Mogu se kladit da velika većina tekućina koje se deklariraju kao "nekineske",
"100% amerika, italija....", imaju sigurno neke sastojke koji su porjeklom od kineza.

Reci Sappy koliko se čeka na pošiljku. Jel cca 3-4 tjedna ?
Koliki je shiping ? recimo za 6 x 50 ml = 1,18 + 29,88 = 31,06 $ jel to to, nema nekih dodatnih troškova ?

Pozdrav :zu: !

Povratak na vrh 

Post Postano: 19 kol 2014 23:14 

Na Banggoodu shipping varira u zavisnosti od količine robe.., kad ona pređe nekih 30$ (6 tekućina od 50ml) valjda onda prelazi u simboličnu cifru sa trackingom od 1.18$..., no meni više ne da da iskoristim kupon za e-pljuge i tekućine: 1fc5e1 što donosi dodatnih 10% popusta....

Tekućine sam kupio 25.7. stigle su 13.8. - dakle nekih 20-tak dana..., švedska pošta...

Sve što sam naručio je prilično dobro i aroma je jako slična ili ista onim "originalima" što sam kupovao u e-cigareti.hr (Portanova Osijek) no ovdje kod nas je cjenovno 10ml=50ml u Čajni....
Razina nikotina je relativno dobro pogođena onome što piše na etiketi...., koji je omjer PG/VG ne znam točno, ali mi se čini 70/30...
Od ostalih mogu pohvaliti ove arome...koje su mi ujedno i allday vape tekućine....

Cimet
Mango
Red delicious apple
Dunhill deluxe menthol
Melon
Red Usa
Magic mix (lucky strike)
Iced USA mix
Ruyan4
Desert ship
Lemon (ali nikako Lemon-limed jer je nekako fuj i umjetna aroma)

U Red usa, Ruyan4, Desert ship te Magic mix kad mi dosade dodam malo limuna i bum..., sasvim drugačiji doživljaj....

Ovo na slici dolje preračunato na 10ml tekućine je oko 5.4kn....

Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 kol 2014 09:11 

Hvala Sappy

Pozdrav Slavoniji.

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 kol 2014 18:31 

Ja isto prije kod njih nisam gledao tekućine, ali vidio sam da su hangsen od 50ml dosta povoljne, pa su u košari završile 555(Highway), koja mi je jedna od boljih hangsenovih tekućina, ali i još neke od 10 ml za probu. Vjerojatno će to ići ovih dana dok uplatim na visa prepaid karticu, jer sam na brzinu potrošio novce na narudžbu sa FT-a pošto mi je počelo ponestajati karamele koje nemaju na banggoodu, a dodajem je u RY4, a kojeg na FT-u imaju od 30 ml po isto OK cijeni u original pakiranju.
Sappy, kao ide to s kuponima za popust kod njih ? Nisam još uzimao kod njih pa ne znam točno. :conf:

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 kol 2014 20:30 

ej sappy, a i ostali :D sta mislite o ovom mobu?

http://www.aliexpress.com/item/LG-Optim ... 25218.html

za 220$ mi se fakat cini kao odlicna kupnja. to izade nekih 1200kn + eventualni pdv oko 1500kn. note 2 se moze kod nas nabavit za 2400. znaci 900kn razlike, a ovo je ipak noviji i vjerojatno bolji, bar na papiru mob..blizi je notu 3, koji je oko 3400 i vise..

mene zanima ovaj dio:

Notice:

1. It is Korean version with Antenna, no FM raido, and DMB function only can work in Korea.

2. Maybe the 4G LTE can not work in some countries, so, pls think about it when making order.

znaci radio nece radit, dmb ne znam sta je, a lte bi bilo lijepo da radi pa bi zamolio nekog tko se kuzi da pogleda dal to radi na ovim nasim frekvencijama?

fakat mi se cini kao dobra prilika. gledam bas na njuskalu 3190kn pa ti vidi :D

Povratak na vrh 

Post Postano: 20 kol 2014 23:04 

Mobitel izgleda sve OK.... Pogledaj feedback kupuju ga odasvud...

Povratak na vrh 

[ 1873 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 188  Sljedeća

Početna » Pero d.o.o.

Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na:  
HR (CRO) by vaper club