| Autor |
Poruka |
|
kamper
|
Naslov: Re: DinoDirect Postano: 12 svi 2011 14:00 |
|
|
|
Što je HK-post i znaš li mogu li promjeniti odabrani način dostave, znači sa DHL-a na uobičajenu poštansku službu.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: DinoDirect Postano: 12 svi 2011 14:05 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
kamper je napisao: Što je HK-post i znaš li mogu li promjeniti odabrani način dostave, znači sa DHL-a na uobičajenu poštansku službu. HK post je obicna hongkong posta. Mislim da kada si vec platio ces tesko promijeniti nacin dostave. Posalji im mail pa ces vidjeti kakve su volje. Mozda ih odobrovoljis ako za razliku novca uzmes jos nesto.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
kamper
|
Naslov: Re: DinoDirect Postano: 12 svi 2011 14:15 |
|
|
|
Još nisam platio troškove dostave, ali očekujem da će ih DHL zaračunati pri isporuci jer je tako opisano u FAQ na DD stranicama. Korisničkoj službi DD poslao sam upit da mi naznače iznos troškova, ali ne odgovaraju. Nadam se da je u pitanju neažurnost, kako si u jednom od postova naveo. To je za sada sve i puno ti se zahvaljujem. Ako nemaš ništa protiv reci kako te mogu naći da počastim kad budem u Samoboru.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: DinoDirect Postano: 12 svi 2011 14:20 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
kamper je napisao: Još nisam platio troškove dostave, ali očekujem da će ih DHL zaračunati pri isporuci jer je tako opisano u FAQ na DD stranicama. Korisničkoj službi DD poslao sam upit da mi naznače iznos troškova, ali ne odgovaraju. Nadam se da je u pitanju neažurnost, kako si u jednom od postova naveo. To je za sada sve i puno ti se zahvaljujem. Ako nemaš ništa protiv reci kako te mogu naći da počastim kad budem u Samoboru. Uh DHL ce ti uzeti 40-50$. Korisnicka sluzba im je dozlaboga spora i ocekuj odgovor za kakva 3 dana. Lako cemo za cascenje, drago mi je da ti mogu pomoci.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
kamper
|
Naslov: Re: DinoDirect Postano: 08 lip 2011 09:17 |
|
|
|
Evo jučer mi je stigla pošiljka od DinoDirecta i zaista sam prezadovoljan njihovom susretljivošću. Nakon što me Kinta malo umirio svojim uputama i iskustvom s tim prodavačem, poslao sam im mail i nakon dva dana su mi odgovorili. Tražio sam da mi pošiljku dostave običnom poštom a ne DHL-om, a oni su odlučili da će mi ovaj put iznimno to učiniti o svom trošku (ali putem službe EMS). Tako nisam imao dodatnih troškova i dobio pošiljku u roku tjedan dana od predaje na EMS u Kini. Zašto im toliko treba da predaju pošiljku nije mi poznato, ali pretpostavljam da su preopterećeni. E da, zaboravih reči da su me u međuvremenu čak nazvali telefonom i rekli da ne brinem, da će sve biti OK.
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: DinoDirect Postano: 08 lip 2011 09:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: DinoDirect Postano: 08 lip 2011 10:42 |
|
|
kamper je napisao: Evo jučer mi je stigla pošiljka od DinoDirecta i zaista sam prezadovoljan njihovom susretljivošću. Nakon što me Kinta malo umirio svojim uputama i iskustvom s tim prodavačem, poslao sam im mail i nakon dva dana su mi odgovorili. Tražio sam da mi pošiljku dostave običnom poštom a ne DHL-om, a oni su odlučili da će mi ovaj put iznimno to učiniti o svom trošku (ali putem službe EMS). Tako nisam imao dodatnih troškova i dobio pošiljku u roku tjedan dana od predaje na EMS u Kini. Zašto im toliko treba da predaju pošiljku nije mi poznato, ali pretpostavljam da su preopterećeni. E da, zaboravih reči da su me u međuvremenu čak nazvali telefonom i rekli da ne brinem, da će sve biti OK. Pa ti si brate UNIKAT !!! DinoDirect je jedna od najlosijih kompanija s kojom covjek moze da se upetlja.Ovo je dosad nit cuveno,nit vidjeno...Svaka cast,smatraj ovo velikim uspjehom jer ne moze svakome da se ovo desi.Ma nemoze nikome....Ali pazi....nemoj da ovo ponovis jos jedanput.Tek tad ces vidjeti pravo lice DD  .To je zvijer koja ceka da se oslobodi  Samo procitaj pitanja ljudi na njihovom forumu i prevarantski stil odgovaranja (nakon 2-3 mjeseca).Kad covjek pocne da cita polako dobije dojam kako to oni "posluju".Pa sigurno 50% ljudi se otkaze svoje narudzbe (to su obicno sumice oko 5,10,15 $) jer na kraju i zaborave da su uopce nesto i narucili.Juce sam citao o narudzbe koja je stigla covjeku pre par dana a narucio u novembru mjesecu prosle godine. 
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: DinoDirect Postano: 08 lip 2011 10:50 |
|
|
PS: Da covjek stvarno ne zna dali ovi ljudi su prevaranti ili je to samo neazurnost i nesposobnost zaposlenika.Odgovori i ostale diskusije idu od krajnosti do krajnosti.Ali i to nije u redu,imas osjecaj da igras LOTO,ako uspes-onda super,ako ne-...hmm pa dobro,nije neki novac u pitanju.Obicno se mi tako ponasamo. 
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: DinoDirect Postano: 08 lip 2011 11:10 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Karo je napisao: Pa sigurno 50% ljudi se otkaze svoje narudzbe (to su obicno sumice oko 5,10,15 $) jer na kraju i zaborave da su uopce nesto i narucili. Ovo mi se cini bit stvari. Kada sam otvorio stranicu za reklamacije, ona je tako pisana da sam ko telac gledao i pitao se sto ustvari oni traze od mene? Moja reklamacija je automatski odbijena iz razloga koji je tako bio prikriven da se nije mogao procitati. Na kraju je rok za zalbu istekao a da nisam nista obavio. I to je trenutak kada vecina kupaca odustaje od svojih potrazivanja jer ne vidi nacina kako doci do svojeg novca. Ja sam jos jednom pokusao sa duzim mailom uz kombinaciju prijetnji i molbi - i to je upalilo. Novac sam stvarno dobio nazad u roku kakvih dva dana. Ali siguran sam da je vecina kupaca odustala ranije. DinoDirect se vrlo napadno reklamira diljem neta uz povoljne cijene i popuste, sto mu osigurava velik broj klijenata. Ali korisnicka usluga je na nekom drugom nivou. Sistem reklamacija je slozen tako da mozes doci do svojeg novca/robe, ali samo ako se snadjes u sistemu. A sistem je slozen tako da se jedino vidovit covjek moze snaci. Slican sistem ima i GoDaddy. Uz kombinaciju napadnih reklama i povoljne cijene, malo je trebalo da ovaj forum zavrsi kod njih. A to sto citate ove redke je siguran znak da nije tamo zavrsio. Realno, ni DinoDirect ni GoDaddy nisu prevaranti. Ali svojim korisnicima ostave tako uzak prostor da se ne moze ni napred ni nazad. A ja previse cijenim svoje zivce da bi jos jednom kliknuo na njihov link.
|
|
 |
|
 |
|
Karo
|
Naslov: Re: DinoDirect Postano: 08 lip 2011 14:38 |
|
|
Tako je Kinta,lepo si to napisao.Slicno nesto sam primjetio i kod DX-a.Prosto nemozes kontaktirati ili pitati nesto sto te zanima.Idi ti na forum pa pitaj,kukaj,zali se.Tacno,to je bit,sustina ovog tipa e-shopa koja prodaje od igle do lokomotive.Uvek ima 50% zadovoljnih....ali i 50% koji su kolateralna steta. 
|
 |