|
.
Sada je: 07 lis 2026 12:24. | Zadnji put si ovdje bio: 07 lis 2026 12:24. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
| Autor |
Poruka |
|
buje3000
|
Naslov: Tema o slobodi. procitajte argument Postano: 11 ruj 2026 08:11 |
|
|
evo palo mi nesto na pamet, kako malo ozivjeti forum. naime, u nase zlatno doba foruma, najvise su pisali i zajebavali se, mi, specijalci s ili neukusnim smislom za humor :zubo: ili je sarkazam ubijao cinizam, ni ne znam sta je sta ali mi netko drag kaze da koristim to previse a ja nit znam sta je sarkazam nit cinizam ali ocito znam svaku pricicu upakirati u mali tekstic da ko god cita se smije ko dobar čovjek na budalastine koje pisem. naime, ja ne znam kada pisem kako post igledat nenznam ni di cu pocet ni di zavrsit, pisem sto mi padne na pamet  u tom casu, i preoblikujem to tj napisem kako to ja vidim  Cuo sam od ljudi, da sam uvijek bio ekstremist, ili lijem u sebe cedevite u kaficu, ili maznem pola do cijelu gajbu pive  ali, nije samoto problem. probkem moze bit samo za ljude oko mene. bar ovdje svi znaju da mi fali par dasaka u glavi, ako ne i cijelih 50 kvadrata dasaka u glavi  evo i sad pisem a da ne znan kako bi uvodni post trebao izgledat, ali da pocnem s argumentom Sto je za Vas, prava sloboda? ajmo ne o youtube bullshitima, tu na vaperclubi se uvijek svasta pricalo, ali bullshit nikad. Danasnjim klincima i , pa i mojoj generaciji seserviraju snovi, da si slobodan samo ako imas brdo love i servira nam se glupost, jer, realno, tko god radi za drugoga, nece imat to brdasce nikad. Hoce, ako ima sada 50 + godina, zaradiuje dobro, a odgoj je iz Jugoslavije da svaki dinar stedis, mozda i ulazes u nesto, recimo svoj side job, ili u ovce, u kokose, u posebno dobre i kvalitetne i rijetke komade robe ili satove. sto god. ja nikad nisam radio za "dobru lovu" pa cijenim svaki "dinar". i dalje razkiskjam u kunama, to sto smo presli na euro - to se mene ne tice. Imam u glavi na otprilike koliko nesto vrijedi, i, sada sunsve stvari cca na duplo do troduolo od onog sto vrijede. Sloboda? ja definiram slobodu kao, recimo, da radim sto ja ocu, kad ja ocu i di ja ocu. Ne, ne bjezim od posla naviknuo sam mlatit 10tke i meni je to normmalno. i dvanajstice isto. ali mi je jako drago kada i ako mogu, tih 12 sati rada rasporedit kako ja zelim, a ne kako mi netko diktita da moram 08-15. Ja volim tu slobodu, da pocnem tj da mogu krenut s radom u 05 ujutro ili 04.30. zasto? jer sam budan j 4 i tehnicki... nemam sta radit do 7. i tad odvalit glavni blok, dakle od 05 do 10 ujutro, odvalit blok rada od 5 satinu komadu, bez gleda ja na kob, bez gledanja imam li poruku, nemam, znaci kada se radi onda se radi. i ne bi li bilo divno u 10 se najest i ic setat po suncu do 12, pa specerai, pa kuhat rucak, pa pojest, i u 14h si opet za kompom, ili sto vec, izgustao si se (dok svi drugi vec odavna pizde da odu vise doma) a ja da tad svjez i odmoran, pun volje i zelje za radom, krecem u novi blok, od 3 sata. i opet odradit 3 sata u sutu, ispred i oo sebe imas twrmosicunkave, spremne, litra vode, samo ruku pruziz i eto. i zavesis s oslom cak sat vremena kansije od svih, ali si - sretan, iako si realno radio duplo vise od kolega, prema Ipsosu prosjecni hrvat u danu radi 4.4 sata  a ostalo gubimo vrijeme i oravimo se da radimo, a zapravo smo na forumu.hr i svadjamo se s ljudima jer nam ne zele dat za pravo a imamo debilne stavove iz 1760. godine  osobno, bi radio radije vise duplo, a da mogu rasporedit kad nego, propisano, pa cumu namjerni napravit kurac  i mozda maaaall vise od Ipsosa. neka mu odradim 5 i "neka bude zadoboljan" . fore koje citam svako toliko .... sloboda? ato je meni sloboda? novci nisu. ovo gore isto nije meni pricinjava radost da radim psine i pizdarije u zivotu  Mislim dokazao sam oostovims ovdje da oar dasaka nije na mjestu, ali ja smatram, ako mi prodje tjedan, BEZ da neku psinu ili pizdariju napravim - propao tjedan  moram nesto nenormalno napravit nesto drustveno neprohvatljivo  a makar i sitnicu od jucer koju cu tu stavit sad. To meni spada u ono, radim sta hocu, psine, kada hocu i kada mi se digne  tj kada imam inspiraciju ili pisat po nekom mediju pizdarije ili trolat ljude na najjace, ili okrenut temu na nekom forumu u smjer di ce se svi medjusobno klat i poklat 3 cijela dana samo da - nnaoravim kaos, a to mi je bila omiljena disciplina bar 6 puta mjesecno neku relativnl mirnu temu poslat u smjer di ce zene mrziti muske a muski zene, i onda jedni drugima dokazuju svoj stav a ja i zena se smijemo tim debilima navecer. ja to napravim jos ujutro, dok pijen kavu i na cenifi sam, jer, sto da radim kada sam na cenifi.  Mogu 30 ljudi zatrolat u 2 posta  kao, Joker, u Nolanovoj Batman triologiji. On je bio Agent of chaos. Bi reko buttler Alfred "neki ljudi ne rade stvari zbog novca, nego, samo zato da sebe zabave." i s tima je tesko izac na kraj. priznjem, tesko je samnom ak si peder, supak, seronja, gledas na mene s visine itd itd. onda sam zlo. ali mi ovdje na Vaperclubu nismo to nikad radili i zato sko uvijek bili svi za jednog i jedan za sve. kome god treba pomoc, dal.savjetom pa cesto i poklonjenom opremom, pomogli smo zajednici. Iskreno, meni ova tj "ona" zajednica od nekad, bas nedostaje. Jedan kutakna internetu, di, dok klikas na bookmark vec bacas smajl na facu jer - ne znas sto ces procitat, ni od koga, ali da ces se nasmijat ko d'ebil to sigurno, a ako dodjes na chat... show na showovima kada se "ekipa" od chata skupi, ne znas koji ima neukusniji smisao za humor  da se tipkamo ovdje od 21h di 01 i da odes bas nasmijan i sretan spavat. Te godine, su meni bile bas - covjevja sloboda. Da imamo kutak na netu di cemo se doc zabavit. ili nasmijat, ili natrolat, ili ic pokusat spusstit dragog nam lika koji nam je svima otkirio Tajnu velike moci, pa kada dobijes odgovor od njega natrag, pa to je bio uzitak za citat trebalo ni knjigu najboljih trolaza napravit da nam bude za supomenu ocemo dignit forum di je bio? ja sam za i bacam se na posao 
_________________ Vandyvbape pulse + Zlide top jer - ne da mi se 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tema o slobodi. procitajte argument Postano: 11 ruj 2026 08:52 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Zeljno cekamo nastavak 
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Tema o slobodi. procitajte argument Postano: 11 ruj 2026 09:39 |
|
|
od jucer kako ja.cistim po kuci. da i carlijem perem pod "since 2005" bude klizavo ko na ledu  ali se pod blista ko i case  Dskle spavo malo po noci pa oso u 10 ujutto nadoknadit. e sada ovo su poruke s moba. spavo ,2 i po sata. dignem se odem pravit kavu kaze stara nema baterije u ecigareti a nema ni cigareta, 8 kom, a meni trebaju 5 do sutra u podne.... i onda..... sredio i mami bateriju za ecigaretu, DOK sam kuho kavu i za mene i nju, dakle komplicitana izrada s Jos jednom salicom. Twhnika pravljenja kave Bear Gryls me se nenbi posramio, u nekom iducem postu. i tek onda oso na wc, prioritet mami ecigaretu slozit, da radi, kava se ohladila  tih jadnih pola salice stuko s jednom cigaretom. i ispraznio "ono" di sam jutros lastio i cistio. win!  hint: lastio i cistio skoljku da blista. i lavandin ko na TVu se blisto. Ko Majster Propper reklama. ali 27min ribanja cetkom iz Jugoslavije  probo novu, nis ne valja, ko da je u Peocu kupljena, a mizda i je  sapun, random vulgaris 0.5€ sapun, i to dio koji se vec baca pe cetkom po sapunu, i lasti po lavandinu, plocicama, vodokotlic, ulastil i pipe za vodu, ko da sen i kamenac skinul mi se cini.  sredstvo za pranje: good old fashion sranje k classic sapun s kin to delan "since 2005"  esam budala, ali, cistin kucu kako ju ja cistim "tradition ince 2005"  kome ae ne pjeza, neka cisti sam ze cin god oce i nek odjebe od mene (osim drage). imam i video tog lastenja, snimo.za youtube  ako.zivne forum otkrit cu kanal pa da vidite sto je pravi thrash video, nema aija, nema rezanja, nema editiranjaz snimim kad imam inspiraciju ricar sranja a to je stalno, Kamere s oba moba iz 2022, Xiaomi seija 10 ali losa, i juos jedno govno. ali bas govno. palim kamerru i serem 3-4 minute sta mi padne na pamet  edit: puta me frend pa koliko ti gih videa snimis i zasto ne koristis AI? kazem mu istinu, neki dan pekao zabatke, peku se 30 min ravno, na pocetku recepta ne mogu simat ali sam mogo 20 min. u tih 20 minuta usnimio 4-5 shorteva od 3 minute imam za 2 dana sta za postat a tagline tj atributi.... ajme majko, za lavandin cistit sam napiso "how to clean the batroom Mc Gyver style"  i how to clean the bathroom as an uninformed man i tako, budalastine, ali prema Ahrevsu, ljudi stvarno takve budalastine pitaju na gugly i zapravo radim kakav takav SEO ajme kada se sjetim tih promotivnih Ahrevs videa sta ljudi pitaju a na netu z ato uopce ne ppostoji stranica. doslovcd napises blog za tu glupost i rangiran ( nekad bez beda u top 5 googla) .
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Tema o slobodi. procitajte argument Postano: 11 ruj 2026 09:53 |
|
|
|
editirao sam 2. post zavrsio u 09:54
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Tema o slobodi. procitajte argument Postano: 11 ruj 2026 17:01 |
|
|
prica ml o frend i ja o romobilima  i zasto ja ne znam da je u Rijeci nacionalni sport bacanje ro momobila na cudnovata mjesta. ja pitam, pa zasto, to se da u dijelovima prodat, zasgo bacat i onda mi sjevne  ima smisla ako su Boltovi romobili  i ovaj mi zakelji neki clanak od Novog lista di su specijalci nasi dragi iz Rijeke, i, zato isto Volim grad loji tece  pobacali u mrtvi kanal, i okolicu, u more, 18 tsk boltovij romobila  i ja kazem kak mi ti retardi na romobilima debelo idu na kuki, dakle ja, kso pjesak, ne mogu proc vise pjeske trasu od 2 km da mi netlo od tih neodgojenih malih ...... unsco rijec koju zelis, sve pase  ne projure s 50 na sat 10cm od ruke, ili i blize, i useru me. Nema tu kulture. Pa cak ni na Rijeckom korzu svi ljudi hodaju jednim stranom - u hladu, sredina korzs je uvijek prazna, i, sk vec oces picit, sts me čicis tuda? eeeee ne. oni oce picit bas di je hrpa pjesaka. i evo mog divnog stava i zakljucka: lumbrija je po domaci kisobran. al ne bilo kakav. rucni rad studenata nekog tehnog nekog fskučteta. po tezini, duplo tezi od bičo kojeg kineskog kisobrana i sluzi me 15 godina. navodno je i otporan na udar bure od 140kmh. dakle sto ja radim da se zastitim od tih pizduna mlsdih jedva cekan jesen da pocnen nosit lumbriju evo delan vec jedno vrime secem, blago od izloga i kuca udaljen, da tuda peder s romobilim ne moze proc a s druge strane masen ze lumbrijun ko da sen nacionalna garda svicarske pa kada vidis pederkane na romobilima koji su eto htjeli proletit pored mene i usrat me kako koce, pa iza mene neki se i deru sta ja to radim samo se okrenem, nasmijesim podlo  , i s fake pogledom uputim: oh, oprostitte skoro smo se sudarili a u pogledu vide zasto masem kisobranom. zbog njih i slicnih krkana. zbog njih i slicnih debila a i ljudi blesavi nekad i neke babe seru, a, ja ne idem di idu drugi ljudi, ja idem po sredini Korza, tamo niko ne ide. rijetki marsirsju po sredini. i onda se ajde jednom mjesecno nadje neka baba srat, decko mogo bis malo manje mahat kako to drzis kisobran i to se ne drzi tako i nauci se prostojnosti.... i slicns sranja. a oko mene u krugu od 8 metars nigdje niloga. i sad se vec pitate kako nikad se nisam potuko. ima jedns msgicna rijec koje sve bedake i krkane, pa, smiri u zove se : oslovljavsnje krksncine s Gospodine, pauza dekundu i pol i onds si msksimslno prostojan. i gospodjo, mogli ste me zsobic i mslo sire, js koliko vidim, oko mene 10 metara nema nikoga, mogli ste me samo maaaalo sire zaobic, i tog problema ne bi bilo :zubo: i onds, vide, koliko su zaprsvo glupi. i sve se tu zavrsi na vrlo pristojan i kulturan nacin  nekad, pizde i dalje, ja ignor, stas se s budalom rasprsvljat ubrtam korsm i odmsrsiram dslje dvojim poslom a to je : brzo hodanje bar 45 minuta, ili sat vremens alo kogu svaki dan, preporucio doktor specijslist imam malo  krivu kraljeznicu i svi mi rekli da sam predebel da radim ikakve vjezbe za "core" i ds hodsnje jaca core misice. jer tjelo ora te misice nsprezst kako bih ostao isprsvnog polozajs dok marsiram dalje. sto mi bude jos vise topčo olo srca: kada one i dačke nastsve svoje drobit  i cujem kako sve vise dizu glas, sad su one meni pokazale a ja odlazim i smijem se sve vise i vise i vise i vise ..... bas mi bude topčo oko srca :yu:  i to mi ispuni moj tjedan da sam, iako nisam, ispizdio budalu, lojs bas oce pored mene proc, a ne zeli 2 metra dslje me zaobic nego ide najkrscim putem, ps makar riskirala ozljedu. fascinsntmo. a ja zato i idem tuda di nitko ne ide, da mogu marsirsti brze i da fakst nikome ne smetam, mislim, vidi se. a i kisobran nije da masem njime, on stoji max metar u sirinu od mene. jer ha ovjek drzim na istom mjestu - na rsvno, tezinskoj sredini. i ne moze me busom zsobic ali ne ljudi bas zacrtaju (jsko jslo jako puno njih) prstite to u kaficu, da moraju ic bas najkrscim putem. i bas đorsju tuda proc i pocnu pizdit ako ne mogu pa im pokazem rutu, okolo 2 stola, di je prolsz do njihobig i mogu kolicims za djecu tu proc, ali NE, on mors bas tu di je on zacrto, i onda sam js vsksv i onskav, jer tu sjedim, zamisli, pijem kavu, i js ds de maknem. maknem se samo konobarima tog kafica jer ih postujem i treba im taj prolaz. Ovi drugi - skomim se ne svidjs jadran nek idu na Tahiti i Barbados. aha ne mogu, to kosta. zato su i, prema priznnju jednog njemcs krkana meni u facu, "sli mi smo dosli to tunradit, nama su rekči da se to tu smije. moze se da ali se ne smije  ako te lo prijavi..... si ga nsjebo ko i u svojoj zemlji
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Tema o slobodi. procitajte argument Postano: 11 ruj 2026 22:33 |
|
|
par mjeseci prije nego sam naprsvio totalku na Cliu 1992. god sam imao ovsj plan. cak i pamwtan imo sam ja ideju i na clijica stavit bullbar ispred i iza. pogotovo iza za pedere koji voze na guzici. pa kada vide bullbar na 25 godins staroj krami pa kada im se upale lampice da vozac je spreman ns to da dobar čovjek iza, naravno nece stic zakocit ako bude lancanog kocenja ns cesti, jer - mi je na pola metra od guzice auta.... ali ja sam bas htio to stavit ispred , iza i spojit s rally cageom, zbog sigurnosti mene i roditeljs koje vozim poneksd, pa, i prijsteljs pokojeg. Iunutra naprsvit metalni cage kao na autu za rally samo 5k kn bi doslo cage, i povezat to s bullbarom ispred i iza i automatski ga penjem euro ncap za sigurnost mene i ljudi u autu za bar 2 zvjezdice ns euro ncap, jer je tad imo - recimo - nulu. auto je bilo top vozno stanje, sve sredjeno kod mehsnicara sto i nije bičo potrebno sli ssm htio.top gume,n i samo 100k km. koliko debila na cestinds je to cudo jedno. znaci, vozio samo na posao i s posls, privstno 50km mjesecno, u godinu i nesto sam natukso 60 do 80k km. a orvi vlasnil u 25 god natuko 60k. bas zsto sto sam u tih godinu dana ns srecu izbjegso nesrece ns cesti ns centimetre, a, nikad u zivotu nisam presao crtu, to mi je u vozackoj skoli lik odmsh reko, sko ne mozes stslno i uvijek vozit u svojoj traci, nemoj ni vozit. Auto ispred sebe bi uvijek pustio jedno 80m jer - sam volio lagsnu opustenu voznju na brzoj cesti. Sva raskrizja brzins po propisims ljudi svirsli sts mi je, inuz sve to skoro zaginio zbog drugih 11 puta u godinu i sitno. zato sam htio pojacat ksroseriju da bude nesto slicno kao rally car. cijena svega ccs 3 place - sto i nije bilo puuno. Plus, moje cudnovsto dvoriste, da vise ne gulim branike nego da prednji bullbar odradi svoje. ikiii razbiem se, pri maloj brzini, niti 60 na sat, nitko ziv mi nije vjerovao nazivsli me lszovom. a znsm da sam vozio u trecoj bez gasa i kocio motorom i kocnicom, i to je tih nekih max 50-55kmh iy iskustva gledano. nikad nisam saznso sto se tu desilo, a, nije me ni bilo briga. zalujecit rane i... nikad vise sjeo za volan, isko ssm vjerovstno - zaspao. vjerovstmo, ne znam ni danas. znsm ds sam 10km prije usporio i vizio, kao, ssd cu lagsno, 10km od kuce i razmisljao tsko nekako. Jurio, nisam sigurno a auto - nije vise slicio ns nista. bar đjesec dana prije sam bas poceo gustat z sporoj voznji, muzika neki rock zs voznju i to je to - gust voznje, i plan ds gs ojacam - profesionslno jer su mi rekli, koze in on jos 80k ps velika generalks ps jos 100k.km naso podstak da neki lik iz istre, inace amater relijas, ugradjuje rally kavez i pojacava auto da prodje tehnicki i sve -:jer sam uvijek bio fasciniran onim ludjskom Pokoknim Collin McRaeom, koliko jebtsj puta ne ssmo zavrsio na krovu, taj je letio kroz provalije okrrtajuci auto na krov po 3-4 puta i izadje iz auts i da, imso je macolu  u bunkeru i iso razvaluivst auto  Njegova famozna poznata recenica je bila: When in doubt - flst out  i midlim si vozim krame, za, just in csse da zavrsim na krovu, zasto ne imat kavez kso sto imaju auti za rally. Jednim je frajer u prijenosu, dkrivio prednju osovinu i krivi mu kotac, js midlio odudtst ce a - a frsjer ide u bunker, gledam sts radi izvuce macolu  cekic od 25 kils i izravns kotacmlateci po njemu. bsci mscolu nstrag i ide vozit i zavrsi na podiju. Ali je poznatb- po divljoj voznji auta kojinnisu bili zs to. i naravno, okretanjima na krov niz lutice od 60 m samo bi visestruko krovario auto i - nista. ajmo! Jel tko doso na ideju ns svoje civilno auto ugradi prednji i straznji bullbsr in rally kavez unutra? 
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tema o slobodi. procitajte argument Postano: 12 ruj 2026 11:44 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
Ja nemam problema s romobilima jer imam psa, pa da vidis kako klinci koce. Jesu budale ali nikad ne znaju na koju stranu ce pas krenuti. A veliki pas i veliki gazda, neko od njih dvojice ce prezivjeti a onda sam najebo. I jos sam skuzio da neki romobili kad zakoce kocnica drzi do kraja sve dok potpuno ne stanu.  I nisu samo klinci, vidjao sam i dedu i baku na jednom romobilu kako jure. Za core ti je najbolji plank. Opcenito za sva vjezbanja svima plank, cucanj i mrtvo dizanje ... nista vam drugo ne treba. Bullbar ako nije atestiran ne prolazi na tehnickom. Rollbar sam imao dok sam vozio rally i nitko nije nista pitao na tehnickom, za danas ne znam. Srecom nije mi nikad trebao. Ali sva ta ojacanja ukrute karoseriju pa nema uvijanja i lijepse se vozi.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
buje3000
|
Naslov: Re: Tema o slobodi. procitajte argument Postano: 13 ruj 2026 09:36 |
|
|
ahhahahhahahahahhahhahahhahahahahhhah pa, logiks je na mjestu,, ako sruse tebe najebat ce ga posteno od tvog maleckog psica  hahahhahahhahhahhahhhhhq kako sam ja bio usokiran koliki je kada si napisao da je izrastao vecinu rasta, i kada sam ga vidio pored tebe hahahahhahahhh to dolsovno ne znas tko koga vodi u setnju ti njega ili on tebe Vozio si rally? vauuuuuuuu. asfalt ili i pijesak? na skali od 1 do 10 koliko moras bit lud, koliko hrabar, ili je to - jedno te isto, kako tko gleda na to. ja na to gledam kao - ispusni ventil, jer svi smo negdje - malo ludi  za mene znas di sam, ali sam i risk averse u zivotu ne riskiram nigdje ili samo riskiram novce kada se kladim - koje lako mogu zaradit natrag bez po muke u par sati rada - pa i za minimalnu satnicu. jebote, ti vako stalozen i mudar i znas puni o zdravlju, pa vozio rally, doslovce sam.... u soku  ne ide jedno s drugim hahahahhahahahhahahh edit: zapravo ide i sad mi jasno otkud stalozenost
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: Tema o slobodi. procitajte argument Postano: 13 ruj 2026 19:51 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
|
|
|
 |
|
 |
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Sada je: 07 lis 2026 12:24. | Zadnji put si ovdje bio: 07 lis 2026 12:24. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 0 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |