Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 14 stu 2024 17:38. Sada je: 14 stu 2024 17:38.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 3 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: PISMO DJEDU BOZICNJAKU
PostPostano: 05 pro 2013 17:39 

Dragi moj bradati stvore koji ko fol skačeš po dimnjacima i samo jedeš kekse i piješ mlijeko. Moram ti reći da će te na prozoru ove godine dočekati čaša hladne vode i upaljena svijeća. Svijeća nije tu zato što je to fora nego zato što vjerojatno neću imati struje pa me frka da se ne zaletiš u dimnjak i napraviš mi zadnje sranje za ovu godinu... Kao i svake godine, pišem ti svoja pisma sa željama,i kao i svake godine ti me zezneš. No ja ne gubim vjeru u tebe i znam da ćeš me vidjeti prije ili kasnije. Neću te više tražiti da spustiš cijenu goriva jer više ni nemam auto, a tebe i tako nije bilo briga jer tjeraš one jadne životinje da te vuku od nemila do nedraga... Djedice,molim te, kad prije Nove godine opet pregaziš divlju svinju, ostavi je pred mojim vratima jer inače nema pajceka za novogodišnji ručak. Račune te neću tražiti da mi platiš kao prošle godine jer si zadnji put ispao smrad i na te račune kraj prozora dodao si mi još i opomene pred isključenje. Čula sam da će iduća godina biti bolja. Ali ne od tebe nego od naših političara, pa bi bilo lijepo da mi preciziraš koji od njih su tvoji istinski predstavnici jer do sada je pola njih završilo u zatvoru. Samo da znaš, MRZIM KAD POKUŠAVAŠ BITI DOBAR PA MI POŠALJEŠ SNIJEG TRI TJEDNA PRIJE BOŽIĆA, A DRVA SU MI TREBALA TRAJATI DO PROLJEĆA... Zapravo,kad malo bolje razmislim, ti i nisi tako dobar kako se predstavljaš. Kao prvo,sve te darove koje ko fol donosiš djeci JA kupujem, ti se samo pijan zalijećeš po krovovima i prodaješ maglu.. I zato,upozoravam te,uhvati se posla jer ti ne gine Remetinec!

:D

Povratak na vrh

Naslov: Odg: PISMO DJEDU BOZICNJAKU
PostPostano: 05 pro 2013 17:52 

Zaaaakon

Povratak na vrh

Naslov: Re: Odg: PISMO DJEDU BOZICNJAKU
PostPostano: 05 pro 2013 17:56 

imand je napisao:
Zaaaakon

jel da??? :D samo da se zna,nisam ja autor...heheheh al svaka cast onome tko je...:D

Povratak na vrh

[ 3 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: