...maska pocela parit!
Poslije 28g crvenog marlbora pocela sam frkat cigarete...
ni mi valjalo a bilo mi opet preskupo i komplicirano
onda sam se prebacila na motanje s aparaticem...ah...bilo je cist ok dok nisu poceli s duhanom muljati i prodavat maglu!
...moja frendica je sve zapocela kad je,polakomivsi se na nisku cijenu,kupila egice u kompletu!
pari li ga ona...sauga ko mutava...presretna kaj moze parit na poslu...aaaaaaaaaaaaa
ok,nakon 2 tjedna gruntanja odlucila sam i ja.
procunjala sam sve forume,citala i citala,vagala...o da,razmisljala dosta i akcija!
njuskao,5-6 brojeva i krenem ja to zvat!
hmda...nakon nekih 3-4 sata ja sklopim posel i lik ce mi sve doma dopeljat!!!
Ok...dojde lik,simpa i sve kak treba...osamuti me s parom i ja mu dam lovu za komplet i jos 5 bocica tekucine!
I sad cu reci: da nije bila ta tekucina /desert ship/ klinac bi ja ikad parila!
i danas mi je najomiljenija!
moje egice/c twist sa promjenljivim naponom/ u punom su pogonu od jutra do mraka!
eh...ja nebi bila ja da mi crv ne proradi za par dana...raskopavanje svega kaj se da rastaviti!
sam da vidim kaj ima nutra!
a ima...svega...i bateriju sam lemila...i prckala sa koncima i žicama...issss
skuzila sam neke stvari no clearomizeri,atomizeri su mi opsesija....i to polako kontam!
sad uzivam u velkoj vivici,kangeru t3s...protanku...evodu...neznam koji je bolji!
...ocekujem ovih dana paket jer mehanicki mod je na putu.
...a kasnije ce doci i vamo
pa da se smirim malo...
tak...
jedino kaj me ne muci je muckanje tekucina!
hahaaaaaaaaaa,nemojte mi to dat u ruke...ili bum nekog otrovala ili bum bombu smiksala!
ziher sam da to nije i nebu moja okupacija...bar dok ima prekrasnih tekucina za kupiti!
e daaaaaaaa...kak imam dost tih tankova a bome i tekucina isla sam si zapisivati koja mi je kakva!
danas to citam i smijem se!
jer sve su mi sad odlicne!
SVEEEEEEEEEE!!!!!
duhanske su,valjda zato...uglavnom uzivam u svima...osim deserta i tobaco blenda nemrem se odlucit za daljnji redosljed...cohiba,dk tabak...old captain...ili real cigar...
hahaaaaaaa do Nove godine bum valjda skontala!
vocne?...najn...zlokeka mi je od njih...za sada....