vulja je napisao:
stigao dicodes, box mod 21700 verzija, jako mal za 21700 mod, klizav u rukama (thats what she said

), skuzio sam menu toliko da narihtam 12w u power mode i dovoljno meni, vape je drugaciji od dna, i malo mi fali onaj boost sa dna, al to je stvar navike valjda, gumb je malo premalen al nije kliktav sto mi se svidja
govno je preskupo, i nebi nikada kupio da nije ovako ispalo sa prebijanjem posto je thelema krepala, nadam se da se nece crnilo ogulit s vremenom
svaka cast deckima iz wizardlaba na zurnosti, jedan od nasih ducana za toplu preporuku, mislim da je ovo vec drugi put da nesto reklamiram i sve rjesavaju promptno, brzo, uvijek susretljivi, opcenito narudjbe s njima uvijek prolaze bez ikakvih problema
slažem se i potpis na sve.
s time da dodam, da je dicodes skupo smeće

kvalitetom nije bolji od VTC minija, pardon, gori je

ja svaki koji sam imao sam slao na popravak svaka 2 mjeseca
a što se wizarda tiče, tj. MTM storea, su mi tulili da imam problem s di+codesom zbog toga što koristim klonove attija, da zato nema kontakta

moroni, radio neki nesposobnjaković kod njih, dođe mi dicodes s popravka, otšarafim da ću batku stavit a šušta od minus pola padne na pod

neeereee nisu oni krivi ja sam

poslo im mail s kombiniranom psovkom od 7 redaka, dam se kladit da takvu kombinaciju psovki još nisu vidili. I riješio ga se u zamjeni, za mod koji je 10 puta bolji od dicodesa, Shield od Saše. ja sretan, onaj sretan, ma ko bog, riješio se pretposljendnjeg govna zvanog Dicodes.
i to mi nije biolo dovoljno, pa sam da iskorisitim priliku štu je nekom gorilo

pa uzo v3 tube mod. TC ne radi kako treba, niti sa jednom ži+com pa niti sa dicodesovom, ponaša se isto ko kantal i pali vatu, šaljem na servis, kao, sve radi dobro. DE taj, mi je baš krepo, nakon niti 3mj korištenja, njeće švapsko

kažem vam, smeće živo precijenjeno. Ali je lijep kao grijeh

Pljunuti Ehpro 101 od 150kn