Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 27 ožu 2025 09:30. Sada je: 27 ožu 2025 09:30.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 79 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Novo mjesto za pričanje
PostPostano: 20 lis 2023 12:31 

vratio thelema solo dna100 u wizardlab danas, ekran podivljao, gubi kotakt valjda.....jedina opcija kod kupovine je bila crna boja, katastrofa je, nakon 3 mjeseca se ogulio ko da sam ga bacao uokolo, a ne mazio i pazio, nikad pao

ako ponude zamjenu, mislim da cu ici na dicodes....dna koliko je odlican, modovi sa dna su sranje

Povratak na vrh

PostPostano: 26 lis 2023 17:58 

stigao dicodes, box mod 21700 verzija, jako mal za 21700 mod, klizav u rukama (thats what she said :zu:), skuzio sam menu toliko da narihtam 12w u power mode i dovoljno meni, vape je drugaciji od dna, i malo mi fali onaj boost sa dna, al to je stvar navike valjda, gumb je malo premalen al nije kliktav sto mi se svidja

govno je preskupo, i nebi nikada kupio da nije ovako ispalo sa prebijanjem posto je thelema krepala, nadam se da se nece crnilo ogulit s vremenom

svaka cast deckima iz wizardlaba na zurnosti, jedan od nasih ducana za toplu preporuku, mislim da je ovo vec drugi put da nesto reklamiram i sve rjesavaju promptno, brzo, uvijek susretljivi, opcenito narudjbe s njima uvijek prolaze bez ikakvih problema

Povratak na vrh

PostPostano: 03 stu 2023 18:19 

vulja je napisao:
vratio thelema solo dna100 u wizardlab danas, ekran podivljao, gubi kotakt valjda.....jedina opcija kod kupovine je bila crna boja, katastrofa je, nakon 3 mjeseca se ogulio ko da sam ga bacao uokolo, a ne mazio i pazio, nikad pao

ako ponude zamjenu, mislim da cu ici na dicodes....dna koliko je odlican, modovi sa dna su sranje

super... da si riješio :zu:

nije mod s DNA sranje nego si išo na najjeftiniju moguću opciju a da dobiješ DNA čip. Kinezi su to prepoznali da će ljudi kupovat ta sranja zato i je toliko proizvođača sa do tada

reputacijom šrota pa da počnu DNA ugrađivat :D Dakle niko živ nije tamo neko sranje od Dovpoa kupovao dok nisu počeli DNA ugrađivast, isto tako Hcigar koji je prvi počeo s DNA40,

ja uzo polovnog, ali novog, starog 2 dana, krepo :zu: imo otprije stariji hcigarov dna 40 taj radio ko urica 2 god a trošak 200kn, ali, taj stari se i pario kao dna, dok ovaj 2 god noviji više nije imao "feel" u parenju od DNA, iako ip je bio Genuine mogo se provjerit. Tako da ja imam

teoriju da svi ovi DNA čipovinu koji idu u čajna šit krame i jesu dna ali i nisu dna. znam o čem priam, 4 god sam imo Vaporsharka, iskto kupljen za 300kn i sada imam Goyu, doduše slana

na popravak prije pol god, ali je radila svaki dan cijelo popodne 3 ili 4 mislim 4 godine, a isto nabavljena po cijeni onog side by side moda od ambition mosa, onaj koji je prvi izašo onaj

jeftini :zu: mislim da za 420kn tako nešt :lol: imo sam još tih kineskih dna, hcigar dna 75 nije uopće ima o "dna feeling" kada pariš a i raspo se za niti mjesec dana. prodo ga pod

neispravno u pol cijen e, doduše, nije neki gubitak, cost of doing business kada kupujem isključivo polovno i s minimalno 50% off od novog.

Povratak na vrh

PostPostano: 03 stu 2023 18:28 

vulja je napisao:
stigao dicodes, box mod 21700 verzija, jako mal za 21700 mod, klizav u rukama (thats what she said :zu:), skuzio sam menu toliko da narihtam 12w u power mode i dovoljno meni, vape je drugaciji od dna, i malo mi fali onaj boost sa dna, al to je stvar navike valjda, gumb je malo premalen al nije kliktav sto mi se svidja

govno je preskupo, i nebi nikada kupio da nije ovako ispalo sa prebijanjem posto je thelema krepala, nadam se da se nece crnilo ogulit s vremenom

svaka cast deckima iz wizardlaba na zurnosti, jedan od nasih ducana za toplu preporuku, mislim da je ovo vec drugi put da nesto reklamiram i sve rjesavaju promptno, brzo, uvijek susretljivi, opcenito narudjbe s njima uvijek prolaze bez ikakvih problema

slažem se i potpis na sve.

s time da dodam, da je dicodes skupo smeće :zu:
kvalitetom nije bolji od VTC minija, pardon, gori je :lol: ja svaki koji sam imao sam slao na popravak svaka 2 mjeseca :D

a što se wizarda tiče, tj. MTM storea, su mi tulili da imam problem s di+codesom zbog toga što koristim klonove attija, da zato nema kontakta :zu:

moroni, radio neki nesposobnjaković kod njih, dođe mi dicodes s popravka, otšarafim da ću batku stavit a šušta od minus pola padne na pod :lol: neeereee nisu oni krivi ja sam :zu:

poslo im mail s kombiniranom psovkom od 7 redaka, dam se kladit da takvu kombinaciju psovki još nisu vidili. I riješio ga se u zamjeni, za mod koji je 10 puta bolji od dicodesa, Shield od Saše. ja sretan, onaj sretan, ma ko bog, riješio se pretposljendnjeg govna zvanog Dicodes.

i to mi nije biolo dovoljno, pa sam da iskorisitim priliku štu je nekom gorilo :lol: pa uzo v3 tube mod. TC ne radi kako treba, niti sa jednom ži+com pa niti sa dicodesovom, ponaša se isto ko kantal i pali vatu, šaljem na servis, kao, sve radi dobro. DE taj, mi je baš krepo, nakon niti 3mj korištenja, njeće švapsko :lol:

kažem vam, smeće živo precijenjeno. Ali je lijep kao grijeh :D Pljunuti Ehpro 101 od 150kn :lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 04 stu 2023 20:14 

tema za (d)ruzenje viewtopic.php?f=15&t=27439&p=185432#p185432

Povratak na vrh

PostPostano: 05 stu 2023 14:32 

Jedini mod koji mi je ikad radio u TC-u kako treba je bio Evic VTC mini, i vrlo je zanimljiv taj TC, ali vrlo malo ljudi ga zapravo koristi.
Više nemam niti jedan Evic VTC mod da se igram ali razmišljam da ubodem neki DNA mod, samo radi tog TC-a, zadnje
zanimljivo što sam vidio je bilo na ecigarete.hr nekakav malo rabljeni Steam Crave Hadron mini za 95 evra. Ima DNA 100C čip.
Ali inflacija me dotukla, nikako da izdvojim neke veće pare za mod, jer kad poplaćam račune ne ostane puno... :zu:

Povratak na vrh

PostPostano: 06 stu 2023 16:10 

ja parim sada na gotovim grijacima jer su mi cist dobri, slozim tu i tamo kakav coil, al ovo je prst u uvo i deri, napredovali su s gotovim grijacima, al opet pariti na dna il na nekom no name nije isto, meni barem nije, razlika je, doslovno mi je aroma drugacija, zato sam potegnuo dna, i sada dicodes, da to mora tolko kostat- NE, da je bolje, meni jest....da se razumijemo parim mtl 0,6 oma na 12w, nikakve kerefeke, mislim da tc je nepotreban, ok fora je, al nepotrebno, sa powerboostom si izreguliram da mi je temperatura prakticki ista cijelo vrijeme trajanja puffa, znaci nit je hladan prvih pol sekunde, nit pali zadnje pol sekunde....ovisi to i o grijaci, i likvidu, i tanku, al eto drzim se ovih innokinovih grijaca vec neko vrijeme i zbilja su mi top, 5-10 ml dnevno na 0,6 oma grijacu, i grijac drzi minimalno tjedan dana, ja zadovoljan

Povratak na vrh

PostPostano: 12 stu 2023 17:38 

može li mi netko preporučiti oftamologa,s.ebano mi jedno oko,oštećena rožnica + glaukom,vračevi u Osijeku nemaju riješenja za moj slučaj

Povratak na vrh

PostPostano: 13 stu 2023 18:11 
Administrator

Ouch, zelio bih da znam.

Povratak na vrh

PostPostano: 13 stu 2023 19:00 

tama je napisao:
može li mi netko preporučiti oftamologa,s.ebano mi jedno oko,oštećena rožnica + glaukom,vračevi u Osijeku nemaju riješenja za moj slučaj

Mia Zorić Geber...

Povratak na vrh

[ 79 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: