Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 07 vel 2025 08:07. Sada je: 07 vel 2025 08:07.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2
Autor Poruka
 Naslov: Re: Nove trošarine na ecigarete - peticija
PostPostano: 29 sij 2020 15:22 

dbudak je napisao:
mpix je napisao:
Ja naručio 2l PG 52mg, 4kg PG-a i 20kg VG-a.
Potrajat će.
Još moram arome.
Ja si miksam 80/20, 4mg/ml nic.

Arome nisu veliki problem. Za 10 ml 12,50 kn više.

Svejedno. Opet skoro duplo.

Zadnja izmjena: mpix; 29 sij 2020 15:24; ukupno mijenjano 2 put/a.

Povratak na vrh

PostPostano: 29 sij 2020 15:23 

buje3000 je napisao:
uzmite si obavezno u sto više bočica. možda najbolje u 100ml bocicama, vi koji parite manju količinu nikotina. Nikotin kad je otvoren oksidira pomalo. može se lako pokvariti. Drzite to u frizeru u frizideru. Frizer, duboko.

Tebi Mpix će to stvarno potrajat, miran si 12 godina :zu:

Ljudi na fejsu stalno govore, ništa se još ne zna šta će bit ovo ono, ovi u saboru da ne znaju što će. kao, ne opskrbljujte se. Što vi mislite? Hoće li biti ovako kako su stavili na eSavjetovanje ili mislite da će biti dosta blaže?

Jok. 3 godine.

Povratak na vrh

PostPostano: 29 sij 2020 16:46 

I ja imam za 3 godine. Ista kolicina nikotina, samo ja parim 20mg. Mozda smanjim na 15, pa da mi traje duze :lol:

Povratak na vrh

PostPostano: 31 sij 2020 14:30 

Bogami sa juicedoctora dobrano "planule" zalihe baza sa većim postotkom nikotina, ostala od pola litre 52-ka samo Blue i Purple label. U ponedjeljak je bilo i ovih sa više PG-a. Sva sreća da imam u zalihi 1,5 litru 52-ke i pola 36-ce, pa će potrajati koju godinu :mrgreen:

Povratak na vrh

PostPostano: 31 sij 2020 16:51 

Nekome je Saša Lenković rekao da neće ništa više od dobavljača naručivat dok zakon ne stupi na snagu

Btw
https://crohm.hr/blog/sluzbeno-potvrden ... h_r-mTF3Xk

Povratak na vrh

PostPostano: 23 kol 2022 20:18 

Kako EU uvodi pravila tako i kod nas :/ sve skuplje i skuplje ce biti

Povratak na vrh

PostPostano: 29 srp 2023 05:52 

buje3000 je napisao:
uzmite si obavezno u sto više bočica. možda najbolje u 100ml bocicama, vi koji parite manju količinu nikotina. Nikotin kad je otvoren oksidira pomalo. može se lako pokvariti. Drzite to u frizeru u frizideru. Frizer, duboko.

Ljudi na fejsu stalno govore, ništa se još ne zna šta će bit ovo ono, ovi u saboru da ne znaju što će. kao, ne opskrbljujte se. Što vi mislite? Hoće li biti ovako kako su stavili na eSavjetovanje ili mislite da će biti dosta blaže?

Hvala na savjetima! Držanje nikotina u frizideru je zanimljiv pristup, definitivno ću razmisliti o tome.

Što se tiče novih propisa i regulacija vezanih za parjenje, teško je reći kako će točno izgledati budućnost. Mnogo faktora može utjecati na donošenje odluka i propisa, ali uvijek je važno biti informiran i pratiti službene izvore kako biste bili sigurni što je točno propisano. U svakom slučaju, važno je da zajednica parilaca ostane aktivna i zagovara svoja prava i interese.

Povratak na vrh

PostPostano: 20 ruj 2023 13:07 

Lovepops1clee je napisao:
buje3000 je napisao:

Ljudi na fejsu stalno govore, ništa se još ne zna šta će bit ovo ono, ovi u saboru da ne znaju što će. kao, ne opskrbljujte se. Što vi mislite? Hoće li biti ovako kako su stavili na eSavjetovanje ili mislite da će biti dosta https://shopio.rs/fiskalne-kase-cena/?

Hvala na savjetima! Držanje nikotina u frizideru je zanimljiv pristup, definitivno ću https://www.shopsy.si/ o tome.

Što se tiče novih propisa i regulacija vezanih za parjenje, teško je reći kako će točno izgledati budućnost. Mnogo faktora može utjecati na donošenje odluka i propisa, ali uvijek je važno biti informiran i pratiti službene izvore kako biste bili sigurni što je točno propisano. U svakom slučaju, važno je da zajednica parilaca ostane aktivna i zagovara svoja prava i interese.

Tebi Mpix će to stvarno potrajat, miran si 12 godina :zu: :cigo:

Povratak na vrh

[ 18 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: