|
.
Sada je: 03 svi 2026 17:52. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 17:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
Kinta
|
Naslov: Re: MOLBA ZA SUDJELOVANJE VAPERA NA E-SAVJETOVANJU Postano: 03 sij 2017 20:57 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
dampflok je napisao: Savjetovanje o Nacrtu prijedloga Zakona o ograničavanju uporabe duhanskih i srodnih proizvoda, s Konačnim prijedlogom zakona
92 komentara na članak 90 opći komentar 2 nadopuna teksta
premalo.
Ajmo ljudi nije teško copy paste. Radi se samo o komentarima na zakon, ali svaki clan novog zakona ima zasebne komentare. Članak 19. 35komentara na članak Članak 23. 16komentara na članak Članak 25. 12komentara na članak etc ... Misljenja sam da se vise treba ukljuciti na komentiranje svakog clanka zasebno. Ajmo ljudi treba nam ukupno bar tisucu komentara a ni ne moraju biti smrtno ozbiljni, kao na primjer: PRILOG II. Položaj i oblik kombiniranog zdravstvenog upozorenja Pusenje uzrokuje 9 od 10 slucajeva raka pluca je cista laz. Nakon izvedenih preko 2000 nuklearnih pokusa, u zraku svuda oko nas ima radioaktivnih cestica koji svakog stanovnika ovog planeta mogu ubiti izmedju 200 i 300 puta. I to glavni uzrok raka pluca. Prijedlog novog teksta: Boravak u prirodi i na svjezem zraku uzrokuje 9 od 10 slucajeva raka pluca. Mozda bih se trebao ispricati na sarkazmu i crnom humoru ali nisam ja taj koji je napravio cirkus od jednog zakona koji bi se trebao primjenjivati u Republici Hrvatskoj i koji zbog obicne lijenosti i nestrucnosti moze napraviti tesko popravljivu stetu. Potrebno je iznova pisati zakon uz pomoc stucnih ljudi koji uistinu zele obaviti taj posao i svakako iz zakona izbaciti osobne isparivace za koje treba pisati poseban zakon. Jer ovo nije zakon nego obicna sprdacina.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: MOLBA ZA SUDJELOVANJE VAPERA NA E-SAVJETOVANJU Postano: 04 sij 2017 22:01 |
|
Pridružen: 28 stu 2015 18:30 Postovi: 426 Lokacija: Zagreb, Gajnice
|
evo kratak video koji možete šerati po facebook profilima i grupama da se malo podigne svijest o osobnim isparivačima 
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
Kinta
|
Naslov: Re: MOLBA ZA SUDJELOVANJE VAPERA NA E-SAVJETOVANJU Postano: 05 sij 2017 16:45 |
|
 |
| Administrator |
 |
|
qark je napisao: evo kratak video koji možete šerati po facebook profilima i grupama da se malo podigne svijest o osobnim isparivačima  P.S. (ima par greškica znam, al radim ko stroj, slijep sam više) Ima vise od par greskica  Ali ono sto ne treba dozvoliti su negativni komentari ispod videa. Vazno je bas sada nevjernim Tomama objasniti stucno, jasno i bez svadje u ceme grijese.
_________________ Ako su neki zivoti savrsena kruznica, drugi uzimaju oblik koji ne mozemo predvidjeti ni shvatiti. Gubitak je bio dio moga putovanja. No i pokazao mi je sto vrijedi. Kao i ljubav na kojoj mogu jedino biti zahvalan.
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: MOLBA ZA SUDJELOVANJE VAPERA NA E-SAVJETOVANJU Postano: 05 sij 2017 22:21 |
|
|
|
sad sam ja još odgovorio frajeru... neki frik koji bi nas strpo u konc logor i pustio da parimo ciklon b... svašta, ekstremizam na 50tu...
mene u biti nervira sa ovim zakonom mogućnost slobodno odabira i komunističko nametanje nečije volje. Katastrofa.
kaj se tiče grešaka... to je tak, nemam nekog da pogleda video prije nego ga renderiram, a bome mi se neda renderirat pet puta :p
_________________ Mod: VTwo mini, VF Stout, Reuleaux RXS, SDNA 75Atty: UTA2 x4, Rose v2, Taifun GT1Take a break, enjoy the Journey...Journey - Premium e-liquid by AEON
|
|
 |
|
 |
|
gpenic
|
Naslov: Re: MOLBA ZA SUDJELOVANJE VAPERA NA E-SAVJETOVANJU Postano: 08 sij 2017 02:35 |
|
|
qark je napisao: sad sam ja još odgovorio frajeru... neki frik koji bi nas strpo u konc logor i pustio da parimo ciklon b... svašta, ekstremizam na 50tu...
mene u biti nervira sa ovim zakonom mogućnost slobodno odabira i komunističko nametanje nečije volje. Katastrofa.
kaj se tiče grešaka... to je tak, nemam nekog da pogleda video prije nego ga renderiram, a bome mi se neda renderirat pet puta :p A mene nervira zaglupljenost i primitivizam: Ne znam što su vas učili u školi, ali KOMUNIZAM: Ideja savršenoga, besklasnoga društva potpune jednakosti ljudi. Politička ideologija utemeljena na ukidanju privatnoga vlasništva i na uspostavi zajedničkoga vlasništva nad sredstvima za proizvodnju. FAŠIZAM: je naziv za ideologije i pokrete koji smatraju kako je država temelj ljudskog društva, odnosno institucija koja treba u potpunosti nadzirati svaki aspekt društvenog života. Fašizam je državno uređenje ekstremne desnice koje radikalno ograničava ljudska prava radi veće stabilnosti i bržeg napretka.
_________________  -------------------------------------------- Kayfun 3.1 (klon), Hurricane (klon), UD Bellus, Ubertoot UTA2 (klon), Kayfun V5 (SJMY klon), Heron v2 (klon), Tilemahos V2 Plus (klon) ego One Mega setMOD: Hcigar VT75 Nano, Wismec Presa 75 TC, Istick Pico, GeekVape AEGIS
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: MOLBA ZA SUDJELOVANJE VAPERA NA E-SAVJETOVANJU Postano: 08 sij 2017 16:57 |
|
|
Evo još jedan video čija je namjena da se malo educiraju oni koji koriste osobne isparivače ali i oni koji ih ne koriste... Moja preporuka je da ga šerate na svojim FB profilima tako da što veći krug ljudi bude upoznat (nije brandiran sa Aeonom, Journey i slično da ne bi mislili  ). Ovaj je malo duži no sastoji se od dva dijela. Prvi dio je prvih 4 minute gdje je sve u kratkim crtama objašnjeno, drugi dio su isječci iz dokumentaraca i reportaža koje netko može ali i ne mora nastavit gledat. U principu govore istu stvar no s konkretnijim podacima (zato i traju cca 15 min).
|
|
 |
|
 |
|
DirtyGarry
|
Naslov: Re: MOLBA ZA SUDJELOVANJE VAPERA NA E-SAVJETOVANJU Postano: 09 sij 2017 12:53 |
|
|
|
 |
|
 |
|
qark
|
Naslov: Re: MOLBA ZA SUDJELOVANJE VAPERA NA E-SAVJETOVANJU Postano: 09 sij 2017 14:13 |
|
|
DirtyGarry je napisao: to je bilo prvi put početkom prošle godine...tad nitko nije znao za to, sad znaju  još je danas moguće ostaviti komentar i doprinos pobijanju ovog glupog zakona
|
|
 |
|
 |
|
DirtyGarry
|
Naslov: Re: MOLBA ZA SUDJELOVANJE VAPERA NA E-SAVJETOVANJU Postano: 09 sij 2017 18:33 |
|
|
qark je napisao: DirtyGarry je napisao: to je bilo prvi put početkom prošle godine...tad nitko nije znao za to, sad znaju  još je danas moguće ostaviti komentar i doprinos pobijanju ovog glupog zakona Aaaa, pa bilo mi sumnjivo kak su tak brzo to odradili, tako da...
|
|
 |
|
 |
|
Zekoslav Mrkva
|
Naslov: Re: MOLBA ZA SUDJELOVANJE VAPERA NA E-SAVJETOVANJU Postano: 02 vel 2017 14:42 |
|
|
došao je i prošao 01.02. a još ništa od odgovora na naša pitanja mislim da nisu znali u što se upuštaju kad su si zadali tako kratki rok
_________________ Kaj te muči njofra??
|
|
 |
|
 |
Sada je: 03 svi 2026 17:52. | Zadnji put si ovdje bio: 03 svi 2026 17:52. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 1 gost. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |