Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 29 svi 2023 10:15. Sada je: 29 svi 2023 10:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 130 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov:
PostPostano: 12 lis 2016 13:48 
Moderator

hm...archimedes radi mod, nekima se svidja...nekima ne. nekima je skupo, nekima ne. ne shvacam u cemu je problem? samo naprijed i zelim svu srecu onome koji izradjuje mod.

Sent from my T6 using Tapatalk

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

Naslov: Re: Archimedes vape
PostPostano: 12 lis 2016 14:09 
Moderator

Archimedes je napisao:
Poštovani!! evo pitanje je dana kad će biti gotov prvi beta model, prema tom modelu će se bazirat sami Archimedes, znači nebu striktno tako izgledao.
Beta model će biti dimenzije 80*30*45 koristit će Starplat elektroniku 50w tc, tcr, upgrade software, 18650 baterija.
    slika
    slika

jbg, sad ispada da to nebude Archimedes nego Daliborov mod, sory ali tako se da zaključit
Rossy ako netko stavlja na forum svoj budući mod, kako god izgledao, onda ga stavlja valjda da vidi reakcije ljudi.
Ja sam popljuvao izgled jer mi se stvarno ne sviđa a ako treba elaborirat ću u detalje zašto, no pun mi je kuki da se samo nešto hvali, ako je nekom lijep neka ga hvali ako nije neka se i to kaže.
A ja valjda nakon desetaka napravljenih modova svih fela mogu uzet za pravo da kažem svoje mišljenje, nisam popljuvao niti poduzetnički duh niti dobru volju proizvođaća.

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 14:12 

Rossi je napisao:
Rain je napisao:
Koga briga za tvoj mod? Komentira se ono sto nudi Archimedom, a to je high end mod koji je, moje osobno misljenje, totalno bezveze po pitanju dizajna.
Sam dizajn je prozvakana tema, nema nikavih specificnosti s kojima bi se izdignuo od bilo cega drugog na trzistu. Dapace, dizajn je najuobicajeniji dizajn za drvene ili stab drvo modove koji koriste single 18650 bateriju.

a koga briga za tvoje misljenje? ne svida ti se? nemoj ga kupit, tako je jednostavno. ne razumijem potrebu pojedinaca za pljuvanjem cim se neko primi nekog posla i nesto napravi. pa jebemu dignite lijene guzice sa stolaca i sami nekaj napravite rukama, pa taman bilo grdo ko sam vrag, pa da vidimo kako cete podnijet konstantno pljuvanje.
kazes sam dizajn je prozvakana tema? a sta bi trebali? izmisljat nove oblike o kojima ce djeca na geometriji ucit u skolama? i naravno, treba gurnut 17 baterija unutra, jer ko danas koristi samo jednu, ipak sarafimo potrosace od par kilovata na modove pa moramo punit svakih sat vremena.

Dovoljno je da se pogleda sto susjedi rade recimo (Limelight)pa da se vidi da se moze dobiti unikatnost i u osnovnom dizajnu.
A sto se tice toga da se napravi nesto, hvala, napravio sam vec jako puno stvari sam, puno vecih i bitnijih od stab moda tako da na tom polju imam jako puno iskustva.

Tako da bi bilo puno bolje da izvuces glavu iz dupeta i realno kazes ono sto vecina ljudi vidi, a to je obican mod koji se reklamira kao high end, sto definitivno nije.

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 14:23 

Citat:
Dovoljno je da se pogleda sto susjedi rade recimo (Limelight)pa da se vidi da se moze dobiti unikatnost i u osnovnom dizajnu.
A sto se tice toga da se napravi nesto, hvala, napravio sam vec jako puno stvari sam, puno vecih i bitnijih od stab moda tako da na tom polju imam jako puno iskustva.

Tako da bi bilo puno bolje da izvuces glavu iz dupeta i realno kazes ono sto vecina ljudi vidi, a to je obican mod koji se reklamira kao high end, sto definitivno nije.

moje duboke isprike gospodaru rucnih radova, a sta to po tebi nije obican mod? kakvog bi oblika i dezena trebao bit? u obliku glave zdravka colica sa tupeom od duska lokina? ili mozda napravljen od kamena s kojim je poglavica Ludi Pas gadao kojote? ne razumijem tko si ti da klasificiras po izgledu dali je nesto "high end" ili nije. po cemu je limelight high end? po drvetu u koje je umetnuta baterija i obican prekidac? da, slazem se s tobom, prekrasne su lule, dali su high end, nemogu rec ali opravavaju cijenu jer...hmmm, pazi sad ovo i nemoj ostat sokiran, NETKO JE TO MORAO I NAPRAVIT a da nije mali zuti u shangshenu!!!

Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 14:26 

Mod je moj nisam ga ni slikao ni stavljao na forum pošto mene ne zanima reakcija ljudi i boli me kuki za mišljene uvezi dizajna meni se sviđa i to je to.Ljudi malo smijeha pozitive a ne samo ništa ne raditi i čekati da nešto popljuješ

Mod: Htc DNA40,Yihi SX 350 mini,Zero miniDNA75,Amber Starplat,Pylon,Dicodes
Atty:SM Kayfun,SM Kayfun V3mini,SM Kayfun V5,Spheroid V4,Heron V2,Gus,Vapor giant V3mini,Rose V3 tpd,skyline

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 14:55 

Da razjasnimo situaciju:
U cijeloj prici je poanta da sta god netko nešto napravi krenu pljuvanja, zato je jedan od razloga zašto mene nema na forumu vec određeno vrijeme....neka se i to zna.
Naci greške je najlakse, biti realan je jako teško, tako mi Hrvati funkcioniramo....sramota.
Isto tako smatram da nije uredu javno prozivat i djelit epitete memberima tipa ima kamenje ili tome slicno.
Što se tice moda sa slike, kako ja stojim iza tog moda i kako ja stojim kao tehnicka podrška Arhimedesu, došlo je do krivog tumacenja istog.
Koliko vidim u niti jednom postu nije navedeno da je taj mod Archimedes koji ce biti u ponudi nego je i navedeno da je beta verzija "probni prvi i samo jedan takav".
Zakulisna prica kako je krenulo uopce projekt Archimedes nije bitan.
Tko sve stoji iza Archimedas ce isto biti jasno kada prvi izađe naravno službeno.
Prvo se informirajte šta je haiend mod ili uređaj, a tek onda pocnite pljuvat, jedini heiend modovi u Hrvata su bili do sada : Devilsmarble-za svoje vrijeme odlican, crovape- ma sta god mislili o njemu, I2 element- isto tko šta god mislili, Silverdog i silverfox od Vana.
Svi pokušaji nas nekolicine ovdje i sa drugih foruma nemozemo rec da su bili haiend modovi jer nisu.
Toliko od mene za sada.

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 15:17 
Moderator

Je dečki ali vi ste skuhali zabunu, ovo je taj mod ali nije taj mod, modova tog oblika a malo drugih dimenzija ima koliko i kilometara do Kine.
Prema tome kad ćete imati mod koj će biti finalni proizvod onda stavljajte slike.
Drugo ako ste ih već stavili znaći da hoćete naše mišljenje o njemu, neki su hvalili , neki nisu, i šta je tu loše, tako da Medo ne izigravaj uvrijeđenu frajlu :D nego podnesi kritiku, dobru ili lošu.
A o definiciji i izboru high end modova bi mogli razgovarat.

Toliko i obećajem da dalje u ovoj rubrici neću više ništa napisat jer ispada da nekome kvarim posao , što mi uopće nije bila namjera samo mrzim licemjerje i hvaljenje nečega ako to ne zaslužuje pohvalu. :sutim:

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

Naslov:
PostPostano: 12 lis 2016 15:19 
Moderator

Kokice i kolica..

A sad 2 postene.
1. Daliborov mod radi medo.
2. Dalivorov mod je njegov dizajn.
3. Iz Daliborovog moda se moze vidjeti kvaliteta izrade majstora (cnc majstora) koji ce raditi archimedes modove.
4. Daliborov mod ce sloziti medo
5. Archimedov dizajn neznamo, ali po slikama Daliborovog moda vidimo da ce biti kvalitetno odradjen pazeci na detalje.

Ponekad treba citati sa razumijevanjem.

Sljedeci koji krene sa zlocestim kometarima, dobit ce od mene zlocestu reakciju. Puse

Poslano sa mog SM-N910F koristeći Tapatalk

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lis 2016 15:25 

Amen!!!!

Povratak na vrh

Naslov: Re:
PostPostano: 12 lis 2016 16:02 
Administrator

sasha19_81 je napisao:
Kokice i kolica..

A sad 2 postene.
1. Daliborov mod radi medo.
2. Dalivorov mod je njegov dizajn.
3. Iz Daliborovog moda se moze vidjeti kvaliteta izrade majstora (cnc majstora) koji ce raditi archimedes modove.
4. Daliborov mod ce sloziti medo
5. Archimedov dizajn neznamo, ali po slikama Daliborovog moda vidimo da ce biti kvalitetno odradjen pazeci na detalje.

Ponekad treba citati sa razumijevanjem.

Sljedeci koji krene sa zlocestim kometarima, dobit ce od mene zlocestu reakciju. Puse

Ja cu dodati da u zadnje vrijeme vidjam previse zlocestih komentara po cijelom forumu. Do sada sam ih samo brisao ali cu u buduce i ja postat zlocest.
Zajebancija je uvijek pozeljna ali sto je previse ...

Povratak na vrh

[ 130 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: