Rossi je napisao:
Rain je napisao:
Koga briga za tvoj mod? Komentira se ono sto nudi Archimedom, a to je high end mod koji je, moje osobno misljenje, totalno bezveze po pitanju dizajna.
Sam dizajn je prozvakana tema, nema nikavih specificnosti s kojima bi se izdignuo od bilo cega drugog na trzistu. Dapace, dizajn je najuobicajeniji dizajn za drvene ili stab drvo modove koji koriste single 18650 bateriju.
a koga briga za tvoje misljenje? ne svida ti se? nemoj ga kupit, tako je jednostavno. ne razumijem potrebu pojedinaca za pljuvanjem cim se neko primi nekog posla i nesto napravi. pa jebemu dignite lijene guzice sa stolaca i sami nekaj napravite rukama, pa taman bilo grdo ko sam vrag, pa da vidimo kako cete podnijet konstantno pljuvanje.
kazes sam dizajn je prozvakana tema? a sta bi trebali? izmisljat nove oblike o kojima ce djeca na geometriji ucit u skolama? i naravno, treba gurnut 17 baterija unutra, jer ko danas koristi samo jednu, ipak sarafimo potrosace od par kilovata na modove pa moramo punit svakih sat vremena.
Dovoljno je da se pogleda sto susjedi rade recimo (Limelight)pa da se vidi da se moze dobiti unikatnost i u osnovnom dizajnu.
A sto se tice toga da se napravi nesto, hvala, napravio sam vec jako puno stvari sam, puno vecih i bitnijih od stab moda tako da na tom polju imam jako puno iskustva.
Tako da bi bilo puno bolje da izvuces glavu iz dupeta i realno kazes ono sto vecina ljudi vidi, a to je obican mod koji se reklamira kao high end, sto definitivno nije.