|
.
Sada je: 22 sij 2026 22:04. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 22:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
agolac
|
Naslov: Re: Archimedes vape Postano: 11 lis 2016 20:32 |
|
|
I ruzno pache se pretvorilo u labuda. 
_________________ MODs: Dani Extreme v3, Vaporshark, Triade, vt200, Cuboid ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano
|
|
 |
|
 |
|
Tom Highway
|
Naslov: Postano: 11 lis 2016 20:35 |
|
|
|
Ljepota i bijesnih 75 watta
|
|
 |
|
 |
|
Max_ZG
|
Naslov: Re: Archimedes vape Postano: 11 lis 2016 20:56 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 23 svi 2013 20:01 Postovi: 4308 Lokacija: Zagreb, Šalata
|
|
rekli smo biti otvoreni i surovo istiniti ružan mi je za popizdit isto kao i svi oni "kameni" koje Lemi ima, ali to je ono što ja mislim a i oblik vam nije baš neka revolucija, ne znam ko je dizajner ali nije se nešto potrudio
tek toliko da se čuje i druga strana inaće, nastavite i sretna vam prodaja, iskreno, svaka će roba naći kupca
_________________ There's a fine line between fishing and just standing on the shore like an idiot. ><((((º>-------------------------------------------   Modovi, akrilni stalci i 3D printanje
|
|
 |
|
 |
|
agolac
|
Naslov: Re: Archimedes vape Postano: 11 lis 2016 22:40 |
|
|
|
Mene baš zanima kako će izgledati drvena verzija. Ovo je ionako neki kao prototip...
_________________ MODs: Dani Extreme v3, Vaporshark, Triade, vt200, Cuboid ATTYs: Crown, Cubis, Cerabis, Goon 22, Goon 24, Kennedy 25, Le Zephyr, TFV4, Serpent Mini, Marquis, Le Mirage, DDP One, Griffin 25, Avocado, Serpent Alto, Royal Hunter Mini, Rose 3, Mage RTA, Vapor Giant Mini Nano
|
|
 |
|
 |
|
Archimedes
|
Naslov: Re: Archimedes vape Postano: 12 lis 2016 00:31 |
|
|
Max_ZG je napisao: rekli smo biti otvoreni i surovo istiniti ružan mi je za popizdit isto kao i svi oni "kameni" koje Lemi ima, ali to je ono što ja mislim a i oblik vam nije baš neka revolucija, ne znam ko je dizajner ali nije se nešto potrudio
tek toliko da se čuje i druga strana inaće, nastavite i sretna vam prodaja, iskreno, svaka će roba naći kupca Poštovani!! Ukusi su različiti, netko voli drvo, netko metal, netko plastiku, svatko sebi izabire i kupuje šta želi. Dizajn je djelo budučeg vlasnika nastalo u zajedničkoj suradnji, dizajn nije revolicija niti smo to u bilo kojem postu spominjali, već prati trenutni trend. Od ostalih modela odskaće u određenim segmentima.
|
|
 |
|
 |
|
Archimedes
|
Naslov: Re: Archimedes vape Postano: 12 lis 2016 00:34 |
|
|
agolac je napisao: Mene baš zanima kako će izgledati drvena verzija. Ovo je ionako neki kao prototip... Bazirat će se na ovom modelu, znači neće biti ogromnih promjena. Ako vam se sviđa beta model onda će vam se sviđat i finalni Archimedes.
|
|
 |
|
 |
|
Medo
|
Naslov: Re: Postano: 12 lis 2016 03:18 |
|
|
Tom Highway je napisao: Ljepota i bijesnih 75 watta O da....meni je prekrasan 
_________________ Medo
|
|
 |
|
 |
|
DALIBORZG
|
Naslov: Re: Archimedes vape Postano: 12 lis 2016 11:44 |
|
Pridružen: 07 ruj 2013 19:16 Postovi: 217 Lokacija: ZAGREB/GRAČANI
|
|
Pozdrav vaperi htio bi nešto razjasniti prvo ja nemam ništa sa Archimedom, ovaj mod koji kruži po forumom je moj tj ja sam kupio drvo,chip i ostale stvari koje treba za mod gosp Medu sam zamolio da mi ga sastavi pošto se on bolje od mene kuži u to.Što se tiče dizajna išo sam da se meni sviđa, mogao je biti revolucijonalan sa rogovima ili kockast ili neznam kakav ali meni se sviđa takav i ne intereseraju me druga mišljenja pošto nije za prodaju.
_________________ Mod: Htc DNA40,Yihi SX 350 mini,Zero miniDNA75,Amber Starplat,Pylon,Dicodes Atty:SM Kayfun,SM Kayfun V3mini,SM Kayfun V5,Spheroid V4,Heron V2,Gus,Vapor giant V3mini,Rose V3 tpd,skyline
|
|
 |
|
 |
|
Rain
|
Naslov: Re: Archimedes vape Postano: 12 lis 2016 13:07 |
|
|
|
Koga briga za tvoj mod? Komentira se ono sto nudi Archimedom, a to je high end mod koji je, moje osobno misljenje, totalno bezveze po pitanju dizajna. Sam dizajn je prozvakana tema, nema nikavih specificnosti s kojima bi se izdignuo od bilo cega drugog na trzistu. Dapace, dizajn je najuobicajeniji dizajn za drvene ili stab drvo modove koji koriste single 18650 bateriju.
_________________ mod: ZNA40, Deviate DNA40, Cachalote DNA200, Wismec Reuleaux DNA200, Volcano Lavabox DNA200, Evolv Reference mod DNA75 atty: Kayfun v4, Kayfun mini v3, Erlkonigin, Squape R, Le Magister, Le Zephyr, Mad Hatter, Patriot 
|
|
 |
|
 |
|
Rossi
|
Naslov: Re: Archimedes vape Postano: 12 lis 2016 13:22 |
|
|
Rain je napisao: Koga briga za tvoj mod? Komentira se ono sto nudi Archimedom, a to je high end mod koji je, moje osobno misljenje, totalno bezveze po pitanju dizajna. Sam dizajn je prozvakana tema, nema nikavih specificnosti s kojima bi se izdignuo od bilo cega drugog na trzistu. Dapace, dizajn je najuobicajeniji dizajn za drvene ili stab drvo modove koji koriste single 18650 bateriju. a koga briga za tvoje misljenje? ne svida ti se? nemoj ga kupit, tako je jednostavno. ne razumijem potrebu pojedinaca za pljuvanjem cim se neko primi nekog posla i nesto napravi. pa jebemu dignite lijene guzice sa stolaca i sami nekaj napravite rukama, pa taman bilo grdo ko sam vrag, pa da vidimo kako cete podnijet konstantno pljuvanje. kazes sam dizajn je prozvakana tema? a sta bi trebali? izmisljat nove oblike o kojima ce djeca na geometriji ucit u skolama? i naravno, treba gurnut 17 baterija unutra, jer ko danas koristi samo jednu, ipak sarafimo potrosace od par kilovata na modove pa moramo punit svakih sat vremena.
_________________  Panzer, Hana Modz V3, Kayfun Lite, Taifun GT, Helios, RSST, DID
|
|
 |
|
 |
Sada je: 22 sij 2026 22:04. | Zadnji put si ovdje bio: 22 sij 2026 22:04. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 3 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |