Fosna je napisao:
06.05.2013
Pozdrav svima. Zovem se Davor, iz Zagreba i pušim analogne
ni sam ne znam koliko dugo. Nikada nisam probao e cigaretu i odlučio sam dati priliku vaping-u.
Naručio sam Joyetech eVic, Innokin iClear 30 i dva zamjenska grijača te dvije Panasonic NCR-18650B 3400 mAh Li-ion. Pretpostavljam da sam preskočio nekoliko koraka koje bi početnik morao napraviti ali mislim da ne griješim. Ako ću se i morati „vratiti“ na korake koje bi početnik morao proči nema veze. eVic će u tom slučaju čekati
Uzeo sam i dvije Virginije sa 14 mg nikotina. Jedna Herrlan i jedna FlavourArt. Zadnja četri dana ne radim ništa drugo nego surfam netom i gledam Youtube recenzije i savjete
Sada je to već 8 g
Od početka MTL mi je potpuno zamijenio analogne. Puno se toga promijenilo. Neki su nas članovi napustili
. Informacije o vapingu su tada stizale na kapaljku pa je ovaj forum bio idealno mijesto online okupljanja. Onda je Spavle pokrenuo druženje u Zagrebu uz kavu. Mogao si vidjeti kako stvarno izgleda vaping oprema o kojoj čitaš na net-u, a mogao si i probati tekućine o kojima si samo čitao. Neprocijenjivo
. Okupljanje je bilo tjedno i trajalo je dok je postojao interes. U nekom trenutku bilo je dovoljno informacija na net-u, oprema je postala lakše dostupna i ..... interes za okupljanje je splasnuo
.
Ono najvažnije. Prestao sam sa cigaretama nakon 35+ godina.