Sve Vas lijepo pozdravljam.....predugo nisam postao nista jer uglavnom nađem rijesenja u postovima i normalno vec netko ima probleme kao i ja pa se nađe sve
Uglavnom skontam tijekom ovih svih godina da je parenje strašan hobi
. Nisam vise siguran jesam li normalan od silnih potraga za:alatići za motat grijace...pa nije to nego ono grugo ne valja...pa tank...pa pamuk...pa baterija...paaaa. ali nije mi zao naravno. Od samog pocetka samo parim bazu pa nemam problema sa okusima hahaha. Hvala svima koji nesebicno rijesene probleme opisujete na razumljiv nacin. Naravno imao bi ja pitanja tonu ali ali lia hahaha.
A zasto bas sad ovo pišem.....pa...na pocetku bješe neki ego što curi na sve strane na 2.2 ohm. Pa je išlo dalje i tako to...pa sub ovo sub ono...pa tonu toga.
Žica deblja tanja,šira,uža....traži majstore što ti paše. Pa paše 4 dana pa ne više hahahaa.
Pa opet dvije godine miran po oopet nešto peto.....stalno šaraj i što mi se dogodi sad hahahha. Zavrtim cijeli krug u tim bespućima istraga i sad smotam
light jedan sa 0.30 žicom na 1.65ohm vg/pg 80/20. Pa evo kao da se vraćam na početak....Već vidim sutra motanje nečega trećeg .
Pitam se jeli to sve normalno a lako meni za modove hahahaha.
Neka ste vi meni zivi i zdravi