Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 26 sij 2025 14:33. Sada je: 26 sij 2025 14:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: E pa da metnem nešto i ja
PostPostano: 10 ožu 2016 00:55 
Moderator

Počeo sam pušiti sa 14 godina prilikom odlaska u srednju školu. Te su četri godine prošle u nekoj dječjoj konzumaciji od 10-20 cigareta dnevno. Završetkom škole i pronalaskom posla, automatski i večim financijama počelo se pušit i više.. 30-40 cigareta dnevno, vikendom i više. Sve je to tako išlo svojim tokom do 2006 godina kada je jedna poznata osoba odlučila prestat pušit i počela koristiti jedan strašno skup proizvod 2700kn. Bila je to prva električna cigareta. Barem prva koju sam ja vidio.. Nije bila punjiva, morali su se mijenjat refili koji su bili zatvoreni, te se prilikom sastavljanja cigarete taj refil probusio i cigareta je mogla raditi.. To znam jer mi ju je dala u zamjenu za kutiju crvenog malbora u kasnim večernjim satima uz psovke kako govno ne radi. Par godina kasnije taj čovjek je prestao pušit ali ne pomoču te cigarete. Ja sam ju korsitio još neko vrijeme, te onda kupio i RN4075 nesto kasnije i DSE901, i negdje u narednom periodu od 4 godine upoznao Kintu tj njegov internetski ja. Pario sam tu 2006,2007,2008,2009 godinu, i nekako u jedno subotnje veče uz previše društva i pića, zapalio sam ponovo cigaretu i primilo se. No ne zadugo.. Pocetkom 2010 godine ostavio sam se cigareta u cijelosti i prešao na Lule i predivan duhan za njih. I pušio sam lule do smrti svoga oca. I onda je tu krenulo nizbrdo, vratio se na cigarete, digo na 3-4 kutije crvenog malbora dnevno, i to je trajalo do 2013.g kada sam vidio na ulici nekog sa Vivi Novom, i shvatio da su te elektricne cigarete tj. sada vec osobni isparivaci jer to vise nije izgledalo niti funkcioniralo kao cigareta uznapredovali.. I isti dan otišao i kupio bateriju, tank, natocio tekucinu i bacio cigarete u zaborav. Prva godina je prošla u školi.. Gdje sam se uz pomoč prijatelja učio ponovo osnovama elektronike, osnovama termodinamike, te cak i elektrotehnike. Jer sve je to potrebno da bi se shvatilo šta i kako funkcionira jedan Osobni isparivač.

Saša Sedmak aka Sasha19_81
Pratite me na
https://www.youtube.com/user/MrUndwar
Danas. 3 godine kasnije znam da je ovo najpametnija odluka u mom životu bila, i da sam nastavio pušit tih 4 kutije crvenog malbora dnevno, danas me mozda nebi bilo tu.

Youtube: https://www.youtube.com/user/MrUndwar
instagram : https://www.instagram.com/sasha19_81/
facebook : https://www.facebook.com/sashasedmak
web: http://baby-viking.com

slika

Povratak na vrh

Naslov: Re: E pa da metnem nešto i ja
PostPostano: 10 ožu 2016 00:58 

:plus:

Take a break, enjoy the Journey...
Journey - Premium e-liquid by AEON

Povratak na vrh

PostPostano: 27 sij 2022 19:48 

Sve Vas lijepo pozdravljam.....predugo nisam postao nista jer uglavnom nađem rijesenja u postovima i normalno vec netko ima probleme kao i ja pa se nađe sve :plus:
Uglavnom skontam tijekom ovih svih godina da je parenje strašan hobi :kuc: . Nisam vise siguran jesam li normalan od silnih potraga za:alatići za motat grijace...pa nije to nego ono grugo ne valja...pa tank...pa pamuk...pa baterija...paaaa. ali nije mi zao naravno. Od samog pocetka samo parim bazu pa nemam problema sa okusima hahaha. Hvala svima koji nesebicno rijesene probleme opisujete na razumljiv nacin. Naravno imao bi ja pitanja tonu ali ali lia hahaha.
A zasto bas sad ovo pišem.....pa...na pocetku bješe neki ego što curi na sve strane na 2.2 ohm. Pa je išlo dalje i tako to...pa sub ovo sub ono...pa tonu toga.
Žica deblja tanja,šira,uža....traži majstore što ti paše. Pa paše 4 dana pa ne više hahahaa.
Pa opet dvije godine miran po oopet nešto peto.....stalno šaraj i što mi se dogodi sad hahahha. Zavrtim cijeli krug u tim bespućima istraga i sad smotam
light jedan sa 0.30 žicom na 1.65ohm vg/pg 80/20. Pa evo kao da se vraćam na početak....Već vidim sutra motanje nečega trećeg .
Pitam se jeli to sve normalno a lako meni za modove hahahaha.
Neka ste vi meni zivi i zdravi :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 01 lip 2024 15:40 

paco je napisao:
Sve Vas lijepo pozdravljam.....predugo nisam postao nista jer uglavnom nađem rijesenja u postovima i normalno vec netko ima probleme kao i ja pa se nađe sve :plus:
Uglavnom skontam tijekom ovih svih godina da je parenje strašan hobi :kuc: . Nisam vise siguran jesam li normalan od silnih potraga za:alatići za motat grijace...pa nije to nego ono grugo ne valja...pa tank...pa pamuk...pa baterija...paaaa. ali nije mi zao naravno. Od samog pocetka samo parim bazu pa nemam problema sa okusima hahaha. Hvala svima koji nesebicno rijesene probleme opisujete na razumljiv nacin. Naravno imao bi ja pitanja tonu ali ali lia hahaha.
A zasto bas sad ovo pišem.....pa...na pocetku bješe neki ego što curi na sve strane na 2.2 ohm. Pa je išlo dalje i tako to...pa sub ovo sub ono...pa tonu toga.
Žica deblja tanja,šira,uža....traži majstore što ti paše. Pa paše 4 dana pa ne više hahahaa.
Pa opet dvije godine miran po oopet nešto peto.....stalno šaraj i što mi se dogodi sad hahahha. Zavrtim cijeli krug u tim bespućima istraga i sad smotam
light jedan sa 0.30 žicom na 1.65ohm vg/pg 80/20. Pa evo kao da se vraćam na početak....Već vidim sutra motanje nečega trećeg .
Pitam se jeli to sve normalno a lako meni za modove hahahaha.
Neka ste vi meni zivi i zdravi :plus:
Pozdrav i vama! Razumijem potragu za rješenjima u postovima

Povratak na vrh

[ 4 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: