Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 07:04. Sada je: 16 lis 2024 07:04.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 6 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: Ajd da probam i ja
PostPostano: 14 tra 2023 13:51 

Znači motam duhan od 15-e godine, skoro punih 25 godina... ne pušim previše osim kad udarim po cugi tad rokam jednu za drugom bez pauze. Došao nekidan frend iz Njemačke sa tom nekom parilicom...meni onako lagano smiješno, frajer je 3X jači pušač od mene, roka 2 kutije dnevno od malih nogu bez jebemti... kaže on super, kupio prije 3 tjedna nisam zapalio od onda.
Probao ja od njega vidim nije to loše, nemam pojma o ničemu al ajde da kupim ja to pa ćemo vidit.

Naručio voopoo doric 20 pod kit, 5X10ml tekućina od 6mg do 18mg, 3 extra tanka da mogu mijenjat tekućine ovisno kakve mi pašu u trenu i hajd!

Evo 3 dana je prošlo nisam zapalio duhan niti sam imao ikakvu potrebu za njime, jest da parim duplo više nego što sam pušio prije ali računam novo mi je pa mi je zanimljivo probavat okuse i sve to... uglavnom jako mi se sviđa i zasad nemam nikakvu potrebu za duhanom, iako imam čitavu kesicu u ormariću zasad nemam apsolutno nikakvu potrebu posegnuti za njom.

Tako da eto, držte fige da upali, i ako imate ikakve savjete za početnika slobodno rokajte!

Pusa
Svarun

Povratak na vrh

Naslov: Re: Ajd da probam i ja
PostPostano: 15 tra 2023 01:59 
Administrator

Bravo.
Samo jednu stvar, ako previse paris znaci da trebas tekucinu s vise nikotina. Ali u pocetku su dozvoljena razna saranja, pa i ovo.

Povratak na vrh

PostPostano: 17 tra 2023 00:33 

Kinta je napisao:
Bravo.
Samo jednu stvar, ako previse paris znaci da trebas tekucinu s vise nikotina. Ali u pocetku su dozvoljena razna saranja, pa i ovo.

Da evo, 6mg malo previše parim, 18 mi je prejak, nekako zasad favoriziram 12mg tekućine

Inače položio je i test 5 pivi subotom navečer bez ikakvog problema. :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 11 srp 2023 17:20 

Nakon 3 miseca sa zadovoljstvom mogu reći da sam se skinuo sa duhana u potpunosti. :plus: I to bez ikakvih problema.

Povratak na vrh

PostPostano: 11 srp 2023 21:55 
Administrator

Svarun je napisao:
Nakon 3 miseca sa zadovoljstvom mogu reći da sam se skinuo sa duhana u potpunosti. :plus: I to bez ikakvih problema.

:zvoncica: :sanja:

Povratak na vrh

PostPostano: 12 tra 2024 13:59 

Svarun je napisao:
Kinta je napisao:
Bravo.

Da evo, 6mg malo previše parim, 18 mi je prejak, nekako zasad favoriziram 12mg tekućine

Inače položio je i test 5 pivi subotom navečer bez ikakvog problema. :plus:

Drago mi je čuti da ste pronašli svoju idealnu jačinu tekućine za vaping!

Povratak na vrh

[ 6 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: