|
.
Sada je: 23 sij 2026 07:21. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 07:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
| Autor |
Poruka |
|
stanko11
|
Naslov: Re: KODI / XBMC tema Postano: 12 lip 2016 09:42 |
|
Pridružen: 18 pro 2015 19:13 Postovi: 253 Lokacija: Zagreb-Dubrava
|
evo riješeno, imao sam instaliran Fusion, sa croatia on demand, sam imao mrtve kanale, e onda sam dodao SuperRepo i na taj način sam proširio croatia on demand te sam dobio sve arene i sportklubove kao i još ostale dodatne sportske kanale, naravno neki rade neki ne, ali je već uspjeh da sam polovično i to riješio, ako kojim slučajem naletim na link koji radi sa ti kanalima i update se svakodnevno, ovdje ću da vas razveselim PS: instalirajući SuperRepo, dobio sam dodatnih preko 1600 addona za instaliranje, naravno ako koga zanima 
|
 |
|
Cube
|
Naslov: Re: KODI / XBMC tema Postano: 13 lip 2016 10:28 |
|
Pridružen: 04 tra 2013 18:55 Postovi: 315 Lokacija: Zagreb - Dubrava
|
stanko11 je napisao: evo riješeno, imao sam instaliran Fusion, sa croatia on demand, sam imao mrtve kanale, e onda sam dodao SuperRepo i na taj način sam proširio croatia on demand te sam dobio sve arene i sportklubove kao i još ostale dodatne sportske kanale, naravno neki rade neki ne, ali je već uspjeh da sam polovično i to riješio, ako kojim slučajem naletim na link koji radi sa ti kanalima i update se svakodnevno, ovdje ću da vas razveselim PS: instalirajući SuperRepo, dobio sam dodatnih preko 1600 addona za instaliranje, naravno ako koga zanima  Leek, već si imao CoD samo složen tako da ti vuče listu direktno u izborniku TELEVIZIJA. Ovako moraš ići na Video - Dodaci - COD - B.Lista - program Dakle podigao si broj klikova s 1 na 5, sto ja osobno ne podnosim.... Javi ako hoces, mozemo sloziti shortcut na glavni screen.
|
 |
|
Gondor_Warrior
|
Naslov: Postano: 30 lis 2016 20:44 |
|
Pridružen: 03 srp 2013 00:22 Postovi: 154 Lokacija: Rakov Potok
|
Pozdrav, iam problemcic sa kodijem fak šit. Ocu ga pokrenut i izbaci mi poruku onu lijepu windowsku Kodi has stopped working, tralala. Obriso sve, taj je bio 15.nesto isengard. Skinem 16.nesto jarvis, i opet. Nece mamicu mu. To je kod cure na kompu,doma sve fercera ko vurica. Jel se neko susreo s tim problemom? EDIT: uspio, nakon izivljavanja po kompu i vrsenja voodoo obreda, sad opet radi 
_________________ Vamo V5,The Russian 91% clone, Taifun GT clone, JM mehanički mod, neki mali driper
|
|
 |
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: KODI / XBMC tema Postano: 13 vel 2017 00:18 |
|
|
|
evo odjednom opensubtitles odlucio prestati raditi. znaci do sad je bilo ok, od jutros visim na kodiju i gledam serije ali sad nikako stavit titlove. probao sam: restartati kodi miljun puta restartati/izbrisati opensubtitles miljun puta username i lozinka mi je upisano probao sam i onu novu verziju di ne treba upisivati username i lozinku probao sve jebene fixove s youtuba(bar mislim) i nece da ga jebes..
btw, titlovi.com mi isto nece vec sigurno tjedan-2 iako je prije radio
pa ako tko zna........
_________________   Glup si ko Karamarko http://goo.gl/A9lj9A
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 13 vel 2017 00:27 |
|
|
|
Vidis,meni radilo ok do neki dan kad sam friske windoze metnul i dignul backup kodija i baca gresku usernamea....tak i kod kolege bilo pred koji tjedan kad je dizal isti taj backup
Meni rade sada podnapisi.net koji mi donedavno pak nisu radili,pa se ne zamaram....pa probaj s njima
Sent from my M5 Note using Tapatalk
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: KODI / XBMC tema Postano: 13 vel 2017 00:36 |
|
|
|
ma kakvi, podnapisi su error kao i do sad. nisam nista upgreadao, gledao seriju, pauzirao i otisao jesti, vratim se i nastavim gledati i radilo nekih 2min i izbacilo me iz serije. nista pokrenem ponovo i sad serija radi ali titlovi nema boga... mislim nije toliko bed za vecinu toga, kuzim engleski ali nije mi prirodno gledati bez titlova, makar i da na eng pise samo nek nesto pise dolje
|
|
 |
|
 |
|
vulja
|
Naslov: Postano: 13 vel 2017 00:44 |
|
|
Tocno pa te razumim,bez titlova mi osjecaj ko da gledam nasu villu mariju,fali dozivljaja  probaj ubit skroz kodi,znaci uninstall i obrisat folder pa isponova sa addonovima Sent from my M5 Note using Tapatalk
|
 |
|
razdor
|
Naslov: Re: KODI / XBMC tema Postano: 13 vel 2017 00:46 |
|
|
|
a sve mi se cini da cu morati sve nanovo.. iako mi i to tlaka
|
|
 |
|
 |
|
fek0
|
Naslov: Re: KODI / XBMC tema Postano: 13 vel 2017 10:07 |
|
 |
| Moderator |
 |
Pridružen: 27 pro 2013 19:47 Postovi: 3397 Lokacija: Zagreb, Botinec
|
|
meni nikad niti jedan plugin za titlove nije radio...uvijek error, što god napravio.
_________________ http://journey-liquids.commod: VT200,VTC mini, Elitar,Mini volt,Paps v4, SMPL v2, Vapor Giant, Nemesis, Dimitri,IPV5 Atty: Fogger v2, Kayfun lite v2+, Nextiny, YEP v2, Origen little,FEV v2, Taifun GT,GS i GLS, Fogger mini, Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant
|
|
 |
|
 |
|
skec00
|
Naslov: Re: KODI / XBMC tema Postano: 13 vel 2017 10:52 |
|
|
|
Opensubtitles ima 2 plug-ina.
Stari, koji je radio samo uz login, i novi, imena opensubtitles by opensubtitles, koji za sad radi bez ulogiravanja. Za vikend je i on štekao, ali to je do njih bilo.
"Titlovi" su promjenili štošta, i za sad koliko sam čitao neće raditi službeno, ali vjerujem da će vrlo skoro netko to riješiti.
Podnapisi su i inače bili slabiji po broju titlova, pa se nisam ni trudio vidjeti kako rade.
|
|
 |
|
 |
Sada je: 23 sij 2026 07:21. | Zadnji put si ovdje bio: 23 sij 2026 07:21. Vremenska zona: UTC + 01:00 [ LJV]
Novi postovi | Tvoji postovi
Trenutno korisnika: bot* i 27 gostiju. |
| |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
 |