Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 16 lis 2024 07:15. Sada je: 16 lis 2024 07:15.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 4 post(ov)a ] 
Autor Poruka
 Naslov: P: Prodajem tekućine i baze
PostPostano: 07 vel 2015 18:59 

Prodajem bazu za parenje bez mirisa i okusa. Baza je izrađena od Kemig PG i VG te demineralizirane vode. Omjere birate sami, kao i količinu nikotina. Svaka se baza izrađuje prema narudžbi i nema ničega na "lageru". Samo tako se može održati kvaliteta koju imam u izradi. Količina koja se može naručiti je definirana postupkom dobivanja baze. Najmanje 300 ml.

Baze su spremne za parenje sa ili bez arome. "Rezanje" nije preporučeno zbog održavanje kvalitete. PG/VG omjer se dogovara, kao i točna količina nikotina.

Rok za izradu je 2-3 dana. Tek tada, kada sam zadovoljan dobivenim rezultatom, isporučujem bazu. Kako su resursi ograničeni a ne postoje gotove baze, ograničena je i količina koju mogu isporučiti u jedinici vremena. U praksi to znači: "Ko prvi, njegova djevojka".

Cijena:

Baza 3-7 mg/ml - 300ml - 50kn
Baza 8-13 mg/ml - 300ml - 100kn
Baza 14-18 mg/ml - 300 ml - 150kn

Dostava osobno, Palfi, pošta, neka druga. Poštanske usluge plaćate prema cjeniku pošte.

Prodajem tekućine prema narudžbi. Tekućine su izrađene postupkom ubrzanog dozrijevanja i temeljene na bazi bez okusa i mirisa. Tekućina je izrađena na bazi Kemig PG i VG te demineralizirane vode. Omjere birate sami, kao i količinu nikotina. Svaka se tekućina izrađuje prema narudžbi i nema ničega na "lageru". Samo tako se može održati kvaliteta koju imam u izradi. Količina koja se može naručiti je definirana postupkom dobivanja tekućine. Može biti najmanje po aromi.

Rok za izradu je 1-3 dana. Tek tada, kada sam zadovoljan dobivenim rezultatom, isporučujem tekućinu. Kako su resursi ograničeni a ne postoje gotove tekućine, ograničena je i količina koju mogu isporučiti u jedinici vremena. U praksi to znači: "Ko prvi, njegova djevojka".

Ne planiram se profesionalno time baviti ili izrađivati neke sulude količine. Stoga i ne planiram imati velike količine arome. Zato možete odabrati neku od mojih aroma ili sami dati aromu koju želite izraditi. (Samo aromu). Količinu arome birate sami. Kako je rezultat dobiven postupcima dozrela tekućina, možete dobiti rezultat koji je podosta jači od onoga što ste dobivali do sada. Jače i on onoga što ste gubili po ormarima na par mjeseci.

Cijena:

Tekućina sa mojom aromom - 100ml - 100kn
Tekućina sa donesenom aromom - 100ml - 70 kn

Dostava osobno, Palfi, pošta, neka druga. Poštanske usluge plaćate prema cjeniku pošte.

Napomena:

Minimalna količina jedne arome je 100ml. Nema manje osim ako ja slučajno parim tu aromu i odgovaraju vam količine nikotina, arome i PG/VG. Onda se možemo možda nešto dogovoriti. Dakle, morate biti sigurni da volite tu aromu.

slika
Lijevo nova tekućina, desno 3 tjedna stara tekućina.

slika
Lijevo tekućina s gornje slike nakon 3 mjeseca, desno nova tekućina koja je složena danas a rad na njoj je počeo prije manje od 24 sata.

Povratak na vrh

Naslov: Re: P: Prodajem tekućine i baze
PostPostano: 19 vel 2015 13:02 

:cigo:

Povratak na vrh

PostPostano: 01 svi 2015 17:38 

Bad news.

Dolar je počeo pričinjavati velike probleme a i razne konverzije valuta mi ne idu baš u prilog pa sam prisiljen napraviti korekciju cijena proizvoda. Kako bi stvar bila što jednostavnija i jasnija, sve cijene idu 20 kn gore. I tako će biti dok se god dolar ne smiri u odnosu na kn. Tada će se sve vratiti na staro.

Good news.

Gotovo sve moje tekućine možete od danas naručiti u 10 ml i 12 mg nikotina po cijeni od 20 kn.

Na te tekućine gledam kao testere. Upravo je 12 mg najčešće naručivano, nije preslabo za one koji pare jače ili prejako za one koji pare slabije. Dakle, dovoljno dobro za probati. U početku će se malo morati čekati dok se stvar ne pokrene.

Same testere šaljem jeftinijim načinom dostave, dok 100 ml tekućine idu kao i do sada.

Eto. Nadam se da sve ovo neće pričinjavati probleme. Sve nove narudžbe idu po novom cjeniku. Stare ostaju po starom.

:vaper: :valter: :hug:

Povratak na vrh

PostPostano: 12 sij 2016 01:52 

Volio bih neki spisak vocnih i mjesanih tekucina sa opisom..za nas koji bi prvi put narucili da bar znamo sta ima

Povratak na vrh

[ 4 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: