Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 24 ožu 2023 07:19. Sada je: 24 ožu 2023 07:19.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 276 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28
Autor Poruka
 Naslov: Re: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti
PostPostano: 01 lis 2016 20:02 

Uz već uobičajene pohvale u vezi kvalitete i svega ostaloga moram reć da mi je ovaj TUR nešto poseban. Ne zato šta ga volim samog, čak mi je sam malo nakon dužeg parenja preintenzivan, ali radi druge stvari, u koju god tekućinu ga dodam spasi je, pa taman biilo najneparljivije smeće :) eto, znači tur je spasitelj :) Ili - u turu je spas hahahahaha.

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 20:14 

Evo napokon probao tekucine :)

Stigao paket u 10 ujutro tako da sam cijeli dan pario a i sada :

USA MIX - jako lagana i parljiva tekucina , meni savrseno odgovara ,fina aroma i blaga slatkoca,tekucina ostaje no1 :)
TRIBECA - odgovara mi malo mi je "suša" (nemam pametniji izraz) para tj malo realnija dimu ,bas pun okus i osjeti se ta nota duhana....
REAL CIGAR - slican Tribeci ,možda mi je malo oštriji ,također lako parljiv ,duhanska aroma mrvicu izraženija nego u Tribece "filtriranjem" izdahom kroz nos najslicnije duhanu :D, takoder zadovoljan
BURLEY - ukusan,ne baca na slatkasto kao Usa mix malo njezniji okus nego Tribeca i Real cigar tako da je meni zapravo super jer je nesto između ,kao neka light duhanska verzija koja mi je jaaaaaaaaako dobra :)

Sve u svemu posto sam fan duhanskih a ne vocnih bar za sada a taj touch sladora koji ima USA MIX i koji obozavam po tome je i dalje no1 :vaper: nakon toga Burley,real cigar i tribeca su mi podjednake.
Kada se sve zbroji sve su jako dobre tekucine pasu mi i jako sam zadovoljan :) ali eto fan sam tog blagog sladora koji ima usa mix...
Nema grebanja po glu , nema kaslja ,omjere koje sam uzeo su VG 70% PG 30% i samo skromnih 1 mg nikotina i mogu rec da me ne peru krize niti me pere da idem po obicnu cigaretu ali zato 8 ml isparilo sto i nije nes pretjerano puno na minimalni udio nikotina.....
Eto to je najdetaljnije sta sam mogao opisat nisam expert tako da nisam neki mjerodavan kusaoc ,ali te razlike sam osjetio
Sve je doslo upakirano profi hehe etikete,logo,ona folija sa mjehuricima ma svaka cast :plus:
Valtere hvala puno,tekucine su mrak ,paket je dosao jako brzo s obzirom na moju lokaciju :brav:

preporucam :plus:

Povratak na vrh

PostPostano: 18 lis 2016 21:02 

Slazem se, pravi profic, isto prepo :plus: ruka...

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 21 srp 2018 19:32 

neznam šta Valtere radiš al ovaj put je New Captain 2 tako dobro ispo da to nisu istine :D a drugu tekućinu još nisam probao, jerbo sam imao još malo stare. moja preporuka za ovaj duhan, fantastika

Povratak na vrh

Naslov: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti
PostPostano: 29 tra 2020 20:09 

Evo ljudovi evo da i ja dam jedan review od V-juice tekućina...
Danas mi je došla Tribeca VG70/PG30, 9 mg, i super je tekućina i totalno parljiva, ali meni osobno se gušt ne sviđa, nekako je bombonasto, gušt mi je ful poznat a opet ga ne moren 100% definirati.... za sad, po mojem okusu, ne osjećam duhan, a tekućina definitivno miriše na duhan...
Druga tekućina je Tur VG60/PG40 6mg, eeee to je već jaaaakooo super... fantastično... i meni se čini da i ima nekih mikro doticaja sa Tribecom ali skroz drugačija tekućina.....
Obe sam pario na Cubisu, sa novim grijačima, ali kad ispraznem Prime klona možda ću dobiti bolji doživljaj tekućine...
Uzmite u obzir da sam poprilično nov u svijetu pare pa možda nemam neku okusnu referencu, ali evo, ovo su moji prvi dojmovi...
Oba e-sokića su totalno parljivi samo što meni Tribeca gušt baš i ne odgovara....

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Povratak na vrh

Naslov: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti
PostPostano: 30 stu 2020 17:00 

Jel ima ovdje zivih?
Jel postoji jos mogucnost nabave tekucina od Valtera?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Povratak na vrh

[ 276 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 24, 25, 26, 27, 28

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: