Evo napokon probao tekucine

Stigao paket u 10 ujutro tako da sam cijeli dan pario a i sada :
USA MIX - jako lagana i parljiva tekucina , meni savrseno odgovara ,fina aroma i blaga slatkoca,tekucina ostaje no1

TRIBECA - odgovara mi malo mi je "suša" (nemam pametniji izraz) para tj malo realnija dimu ,bas pun okus i osjeti se ta nota duhana....
REAL CIGAR - slican Tribeci ,možda mi je malo oštriji ,također lako parljiv ,duhanska aroma mrvicu izraženija nego u Tribece "filtriranjem" izdahom kroz nos najslicnije duhanu

, takoder zadovoljan
BURLEY - ukusan,ne baca na slatkasto kao Usa mix malo njezniji okus nego Tribeca i Real cigar tako da je meni zapravo super jer je nesto između ,kao neka light duhanska verzija koja mi je jaaaaaaaaako dobra

Sve u svemu posto sam fan duhanskih a ne vocnih bar za sada a taj touch sladora koji ima USA MIX i koji obozavam po tome je i dalje no1

nakon toga Burley,real cigar i tribeca su mi podjednake.
Kada se sve zbroji sve su jako dobre tekucine pasu mi i jako sam zadovoljan

ali eto fan sam tog blagog sladora koji ima usa mix...
Nema grebanja po glu , nema kaslja ,omjere koje sam uzeo su VG 70% PG 30% i samo skromnih 1 mg nikotina i mogu rec da me ne peru krize niti me pere da idem po obicnu cigaretu ali zato 8 ml isparilo sto i nije nes pretjerano puno na minimalni udio nikotina.....
Eto to je najdetaljnije sta sam mogao opisat nisam expert tako da nisam neki mjerodavan kusaoc ,ali te razlike sam osjetio
Sve je doslo upakirano profi hehe etikete,logo,ona folija sa mjehuricima ma svaka cast
Valtere hvala puno,tekucine su mrak ,paket je dosao jako brzo s obzirom na moju lokaciju
preporucam