Vaper club

e-cigarete forum
Zadnji put si ovdje bio: 31 svi 2023 21:50. Sada je: 31 svi 2023 21:50.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

[ 276 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Sljedeća
Autor Poruka
 Naslov: Re: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti
PostPostano: 12 lip 2015 19:14 
Moderator

I malo ribice na žar baci.

Uživaj!

slika
slika
slika Modovi, akrilni stalci i 3D printanje

Povratak na vrh

PostPostano: 12 lip 2015 20:18 
Moderator

Medo je napisao:
Samo nemoj tocat mob u moru kao prošle godine
:rotfl:

ako se dobro sjećam i vamo je zavrsio u moru...sad je iskusniji :zu:

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

PostPostano: 24 lip 2015 19:24 

I'm back.

Nije izgubljen niti jedan komad opreme. Mobitel radi. Sve u svemu, preživio sam i to. Za one koji ne znaju, more je i dalje slano i mokro. Bolje da nisam opet to išao provjeravati.

Sada se na miru mogu posvetiti onome što mi ide najbolje. Izradi tekućina.

Povratak na vrh

PostPostano: 24 lip 2015 20:30 
Moderator

welkam bek! :wel: :zu:

Aromamizer, Ithaka,Oddy, Kayfun mini v2.1,UTA II, Vapor Giant

Povratak na vrh

Naslov: Tekućine Valter - pohvale, pokude, prijedlozi, novosti
PostPostano: 24 lip 2015 22:51 

Imam za vas dvojicu dobar duhanski mix formulu pa koji plati više piva šaljem na probu i ekskluzivna prava za dilanje :mrgreen:

Povratak na vrh

PostPostano: 29 lip 2015 17:26 

Evo stigle tekucine od Valtera(Old Captain,RY4,Kikinut i Cinnamon Cookies-samo sta sam pretocio u staklene bočice).
Trenutno se pari dobri stari Old Captain,uh...dobarrr :) ...RY4 probao davno,al ne ovaj od Valtera(i bio je odlican),nadam se da je ovaj jos bolji :D a ove druge dvije(Kikinut i Cinnamon Cookies),nisam jos nikad probao,neka pricekaju malo,doci ce i one na red,laganini... :) ...hvala Valter ;)

slika

Povratak na vrh

PostPostano: 10 srp 2015 01:02 

NOVO, NAJNOVIJE, Meganovo.

Upravo sam dogotovio novu voćnu tekućinu. Inače mi voće nikada nije ležalo ali sada sam, napokon, uspio napraviti voće koje mi odgovara. Nije problem dobiti nešto što ima okus voća, ali je problem dobiti slojevitu i kompleksnu voćnu tekućinu. Ona koja će dati svaki puta drugačiji vape i drugačiji doživljaj.

Ovaj puta to nije tekućina s voćem. To je čisto voće. Samo voće. I to slatko i sočno. Kao iz Frutek kašica. A od voća ima, ajme meni, svega. Vjerujem kako će svatko naći nešto drugo unutra. Do sada su svi koji su probali našli 2-3 voćke. Čak i onih kojih nema.

A stavio sam i koštice i peteljke. Sve kako bi dobio neophodnu gustoću i profinjenost koje voćne tekućine obično nemaju. Baš zbog toga je pogodna i za cool verziju. Neće biti mentola nego nešto drugo. To moram tek provjeriti u kojoj kombinaciji hladnoće najviše odgovara. Vjerojatno će to biti led. O tome za par dana dok isprobam.

Eh, da. Zove se Mega Fruits.

Povratak na vrh

PostPostano: 13 srp 2015 13:09 

Odavno mi je na pameti M-Type. Odličan je to duhan ali pariti to samo nikako nisam mogao. Čak i moja omiljena tekućina ima M-Type i to se jako osjeti. Puno puta sam pokušavao dobiti tekućinu zasnovanu na njemu ali nikako nisam dobivao pravi rezultat. Nije bilo kako treba. Uvijek neki bezvezni okus.

Nakon puno petljanja sa sastavom i jako puno neuspjelih pokušaja, napokon sam dobio tekućinu koja je dostojna te plemenite sirovine. Trebalo je samo pogoditi sitnicu koja se slaže s njime. Sitnica je još jedna duhanska tekućina uz sve ostalo. I ta sitnica radi promjenu. Frustrirajući sport. A skoro sam odustao dok mi taj duhančić nije stigao u paketu. Čak sam i zaboravio da sam ga naručio jer je neparljiv samostalno.

Okus koji sam dobio je, naravno, M-Type. Ostalo je podloga koja popunjava okus, uzdiže ga i popunjava praznine. I slatkasto je. Volim tako i od toga ne mogu pobjeći. Za mene, jako zarazno. Uspio sam se zašvasati s time na 12 mg, iako parim 18 mg.

Eto, znam da neću biti usamljen u uživanju s ovim. Tekućina se zove M-Star.

Povratak na vrh

PostPostano: 21 srp 2015 21:51 

Samo da pohvalim Valtera...uzeo sam nesto testera...i reko da probam odmah prvo cinnamon kad ga svi toliko hvale a kad ono ljubav na prvi pogled xD

Nema sta da se doda ni oduzme....perfektna tekucina...tako mirisljava i puna okusa a opet tako lagana za parenje....pravo osvjezenje nakon svih buckuriša sta sam probao xD

Povratak na vrh

PostPostano: 19 kol 2015 17:55 

Stigla mi danas baza i dva narucena testera! Sve pohvale jer je brzo stiglo i jako dobro upakirano, testere jos nisam probao, ali jedva cekam da to ucinim! :)

Povratak na vrh

[ 276 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika: crawl i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Idi na: